Започнаха градинските неволи, но ДЕКЕМВРИЙЧЕТАТА са готови

• 18 977
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
ми ще ходя да си го намеря сама тогава.

# 151
Мони, ако искате както предложи Янчето за другия петък? Hug Надявам се да не изникне нещо  Rolling Eyes
Янче, на театър ли сме утре и от колко?

# 152
# 153
Подписах без капка колебание и коментар. Без да зная нищо, без да съм гледала филма. Откровено казано, страхувам се. Нелка, в твоето положение, мисли, душа. Praynig Има тема за това в "Дом и семейство", там имаше и линк. На имаше и мнения, от които ми настръхна косата. В момента съм го заредила филмчето. И пак ме е страх да го пусна. Tired

# 154
  • София
Аз няма да го гледам. Подписите са ми достатъчни. Ще отида на протест и ще направя друго каквото мога, но не искам да гледам този филм.

Шоши, да - от 10:30. Айде към 10:20-25 да се чакаме там, защото билетите са на едно с една километрична касова бИлежка Simple Smile

# 155
Къде ще ходите на театър? На кой?

Аз филма го гледах, не ми се говори, но ще дойда на протеста на 09-ти, нищо че е от 13 часа, ще закъснеем с на Борис обяда, нищо няма да му стане.

Обещаните снимки от сватбата
http://www.stoyanova.org/gallery/index.php?level=album&id=15

user: guest
pass: katy

Люси, Дилята е много сладка. На клипчето е голям бонбон със стърчащия бретон.

Деси, как се справяш с работата и дечица? Аз си мисля дали въобще да се връщам на 8 часов работен ден някъде или да си отворя своя "къща"...то пък хората със свой бизнес пък съвсем не спят, ви имате ли опит? Чувала съм , че когато сам си си шеф не се щадиш въобще, аз не съм имала не знам.
Крис, полицая да вземе да ти повЕрва, че те детските клубове в Нови искър тепърваще ги пълните с това разрастване на София.

Не знам дали помните веднъж ви писах за детската ни площадка пред блока в какво окаяно състояние е и че сме правили подписка, писах електронни писма на общински съветници... Е отпуснати са 15000 лева за игрището и площадката Praynig, дано сега някой не ги изяде преди да сме ги усвоили по предназначение, НО ние ще контролираме, в понеделник сме при зам.кмета с една майка да видим проекта и как е планирано да се изразходят.
Дано стане, после ще ви каним на хепънинг:)

# 156
  • София
Асе, какво става с Виктор? Плаче ли още?

Вече не плаче, но от 2 дни не е на ДГ. Вчера сутринта го болеше десния крак, и откровенно си куцаше. Водих го при нашата педиатърка, която обстойно го прегледа. Решихме да не го снимаме, и му назначи само Нурофен сутрин и вечер. От обяд вчера до вечерта, тичаше като кон, днес сутринта обаче пак започна да куца. Много ми е притеснено. Не се оплаква, че го боли, но куца. Предната вечер, преди да започне всичко това, на двора при нас се разигра щур мач. Виктор взе дейно участие, пада става, много се надявам да е от това. Ако до понеделник не се оправи, пускаме пълни изследвания - кръв, урина, снимки, ортопеди. Стискайте палци.

Елексирче, радвам се, че Веси се адаптира. Повярвай всичко ще бъде наред. Просто някои деца трудно се примиряват, някои никога...

За какъв театър става въпрос и кога?

# 157
Рая толкова си хубавааааааааааааааааааааааааа

# 158
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Rai4e super si. A za decata niamam dumi   bouquet Hug  bouquet

# 159
Раичка, чудесна си!  Hug Изключително чаровна, а двамата шафери с костюмите....прекрасни!
Театъра утре е на Гурко -"Откъде дойдоха бебетата". От 10.30ч сме там, идвайте!  Hug
Елексир, браво за Веси!

# 160
Раичка,
като принцеса си!!!! Супер снимки!!!

# 161
Райче, много са хубави снимките! А на живо беше ооощее по-хубава  Hug
аз си спомням кога писа за детската площадка - признавам си бях много скептично настроена, но ето, че са обърнали внимание на молбата ви. Поздравявам те!

Асе, ново 20 при вас. Много съжалявам ... дано се оправи бързо крачето!

Започнах да гледам филма. Страшно е ... не мога да поема ангажимент, че ще дойда на протеста. Румен заминава за Будапеща и ще е там по това време. Ще опитам все пак.

Мони, днес случайно, разлиствайки отново Додсън, прочетох, че гризането на ноктите е израз на напрежение. Не е скука това ... знам от личен опит.

# 162
Благодаря за поздравленията, момичета, и аз се чувствах много добре тогава bowuu

Асе, какво е пък това сега? Дано да е нещо леко, как така хем куца , хем дивее без да куца.

Утре ще дойдем на театър, ако има билети за първия ред купувам.

# 163
  • София
rai4ka, ами нашите са за първия ред. Когато купувах имаше много свободни. Ако отидеш утре по-рано може да си намерите хубави места.

# 164
  • 42.016399,23.101179
rai4ka много са хубави снимките, размечтах се  като ви гледах. Grinning
Асе дано с крачето нещата да не са сериозни. Щом е ритал мач сигурно е от него, не се шашкай излишно.
А за реването в  детската градина, аз от няколко дни съм силно притеснена че Виктория плака само 2  дни. Днес сериозно се замислих дали да не потърся някъде даже детски психолог. Cry
Редовният отговор когато я попиташ за нея е че там е много хубаво и много и харесва (убедена съм че не е така), и всъщност ми изглежда ужасно подтисната. Госпожите също ми казаха че е много добра и прекалено изпълнителна и когато не може да свърши нещо като другите даца, започва да плаче. Страхувам се че си подтиска истинските чувства. Отделно че в къщи избухва в реве за най-малкото нещо, без видима причина. Снощи примерно половин час неможахме да я успокоим защото преди да заспи ме помоли да и разкажа за Пепеляшка. Аз обаче взех да си измислям някакъв смешен вариант, като правех микс от всички приказки. В началото беше голям смях, докато изведнъж както се смееше я напуши на рев и доста време ни отне докато я успокоим. Embarassed
Направо не знам какво да правя. Чели ли сте по книгите нещо за такъв тип държане? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт