Всеки си вади някаква ползичка от писанията и за чуждите градини. Ето сега аз вече съм още по-доволна за детската на Диля. Явно някой доста преди мен се е вживял в ролята на Елексир, а така като гледам, май самата директорка е била.
Което е похвално. И стачка даже с лентичка не съм усетила. Не знам защо, със сигурност е решение на ръководството на всяка отделна градина.
,пожелавам ти много да ти хареса там а и двете принцеси,по специално малката бързо да се адаптира към промените.
, и на мен много ми е интересно да чета за вашата Д.Г.,Елексир си я представям като съвременен рицар но вместо на кон на джип
Както се казва дай боже във всяка Д.Г. по една Елексир та да видим тогава как ще заработят.
Приятно изкарване на почивката 
,Сутринта ходихме на доктор и той каза че е грип, дадени лекарства и сега милото ми дете спи.Изглежда като призрак, много ми е мъчно за нея но поне повръщането спря.Яд ме е на мъжът ми, та направо ми идва да го зашлевя ::, не можел да си вземе един ден отпуск аспиранта им имал работа с него и дрън дрън.Карах детето пеша да ходи в страхотно проливен дъжд ::Много черен ден ми е днес,поне май ками каза че при вас има слънце, приятни игри на малчовците и много целувки

Дано да е така и след 1 месец градински стаж 
Препоръчани теми