Честит Ви Празник
Пожелавам Ви с Гошето поне още 10*13 много щастливи години
Нашето официално празнуване се отлага за утре. Бях замислила нещо специално, но майка ми и баща ми празнуват юбилей от сватбата си точно днес и просто няма как да съчетая времево нещата. Нищо - нов ден, нов късмет. И без това днес ми е адски чоглаво. 
Въпросите Смайлинка ги е задала перфектно. Чакаме отговори.
Заведох днес Мая на ясла (най-накрая!). Тя още със ставането ми обясянваше как нямало да ходи на детската ясла и не искала да ходи и т.н. Ама аз се правя, че не чувам и само обянсявам колко е хубаво там и какв сички я чакат и т.н., осен това днес е първи ден на нейната приятелка Миа и тя трябва да я запознае и представи на децата и т.н. После се оживи по ендо време и отидохме с желание, но когато влязохме вътре се почна рев рев рев и "Мамооо, сикам си в къщииии! Искам вкъъъъъщииии!" с най-жалния тон все едно я изоставям. Тов никога не е било
Толкова мъчно ми стана, обаче бях твърда пред нея. Цунках я и я гушнах и й казах чао. Понеже на Миа й е първи ден и баща и ще я вземе на обяд, много се чудя дали и Мая да не ида да си я взема, защото си мисля, че ще се разстрои от това. Или да си я оставя там? Хем ми се иска да я оставя, защото наистина ми дойде множко в последно време по цял денс двете, хем се притеснявам че ще й е мъчно че взимат Миа, а нея не... Незнам какво да правя. Дайте акъл. Лошото е, че телефона не им работи още и не мога да им звънна да ги питам.
Пожелавам ти успех в новата работа и да не те ядосват колегите. А като дойде време ще ни светкаш за офертите 
Днес не искаше пък да излиза от къщи, трябваше да я изведа насила малко, но поне нямаше истерии и рев и като пристигнахме веднага изчезна нанякъде. Засега добре, само скъпичко ще ни излезе, но.. Препоръчани теми