Флуориране на водата

• 42 298
  • 817
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Объркала съм се за бтв-репортерите. Сега мъжа ми се чу с репортерката и тя каза, че не са успели да монтират репортажа за днес. Каза, че може би утре в обедните новини и със сигурност в централната емисия ще пуснат репортажа.

# 526
А от д-р Гълъбов взимали ли са интервю, знаеш ли?

# 527
  • София
Не, не са взимали, защото всичко стана много бързо и изневиделица. Той ще участва в понеделник в "Здравей, България" по Нова Телевизия.

# 528
  • София
А от д-р Гълъбов взимали ли са интервю, знаеш ли?

днес е давал интервюсамо за Монитор, което обаче не знае кога ще излезе

# 529
Току що гледах новините по БТВ. Браво, браво на tsigahrah! newsm10
И журналистката беше в час, хареса ми, че успя да представи ситуацията за мъничкото време, с което разполагаше. Grinning От репортажа не стана ясно, че флуорът е вреден не само при предозиране, а и изобщо няма място в профилактиката на денталните заболявания. Но пък тази информация сигурно щеше да дойде малко в повечко на зрителя, който тепърва се запознава с проблема.
Шарков много интересно потрепери и започна да си върти очите нагоре журналистката като го пита нещо, което не му изнася. hahaha Чак в гласа му проличаха объркването и смущението. И уж те имали компетенцията да решат за цялото население и да наложат решението си, а в крайна сметка заяви, че не можело да приемат нещо, срещу което са гражданите.
Това, което липсваше, беше директно да се изпише адресът на петицията. Не, че който има желание, не може да я открие, но пък добре щеше да е да се даде направо.
Поздравления за всички, които работят в насоката да се опази водата ни чиста (не че сега е чиста, но да не ни тровят допълнително)!

# 530
  • София
Абе не се представи много добре Цигара, но всичко стана много изненадващо и хич нямаше време да обмисли какво да говори. Важното е, че има медиен интерес и повече хора ще разберат. И да, Шарков много интересно отговаряше:)

# 531
Има ли запис на предаването? Довечера ще го пуснат ли пак в информационния блок?

# 532
  • София
http://www.neterra.tv/bg/show.php?id=179&bm=2  МАЛКО ПРЕДИ СРЕДАТА 
можете да видите нашата Цигарка, колко добре се представи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
и Шарков вярно потреперва притеснен
Браво и на авторите на репортажа!!!!!!!!!!!!!
                         УРА

# 533
Много ми хареса репортажа. Точно в десятката. Браво!
Цигарата е забравил да си сложи костюма, обаче.  Grinning

# 534
  • София
Има ли запис на предаването? Довечера ще го пуснат ли пак в информационния блок?
Журналистката каза, че и довечера ще го пуснат, но не знам дали е сигурно.

# 535
И аз го гледах - БРАВО, БРАВО, БРАВО, Цигарка! Всичко беше премерено, достъпно и репортажът си го бива като за начало. Шарков щом от сега дава назаден, ми е ясен отвсякъде. Този човечец си е направил труда от месеци насам да говори за кариеси по разни медии, и колко са ни зле зъбите и т.н. (впрочем, като нямало статистика за последните намсиколко години, той аджеба, от къде знае, че всеки 4-ти имал намсиквоси и т.н.) и си е мислел, че изведнъж като изскочи с програмата в ръка и рибата сама ще падне в тигана. Обаче, изобщо не е очаквал подобен отговор, и притиснат дори лекичко, почва да се огъва - това е, защото сам си знае, че не му е чиста работата. Ако беше убеден в правотата си, нямаше да се даде толкова леко.

А МЗ като надушиха, че може да има скандал, категорично се разграничиха Simple Smile

# 536
  • София
 Браво на tsigahrah smile3501!
Дано да дадат репортажа и в централната емисия, за да разберат повече хора.

# 537
По-скоро браво на журналистката и на монтажистите, че успяха да сглобят от несвързаното интервю нещо смислено  Laughing
Само да спомена, че от както излъчиха репортажа само за 10 минути се събраха над 30 подписа!
Дано да го повторят и след малко.

# 538
Не го дадоха, жалко.
Цигара, не скромничи, екстра беше.

Между другото, това може ли да бъде дръпнато от нетерра и да се качи на сайта. Може да се добавят и линкове към други подобни материали, от e-vestnik например и всички други, които ще се появят в бъдеще.

# 539
  • София
Сега видях анонс на новините в 22:00 часа - ще дават репортажа. За neterra - не знам дали може да се направи такова нещо. Новината от е-вестник е качена на сайта.

Общи условия

Активация на акаунт