Флуориране на водата

• 42 296
  • 817
  •   1
Отговори
# 540
  • София
С Гълъбов говорих да носи разпечатана на хартия Петицията с подписите при Коритаров. Може ли мъжът ми да разпечати или ще трябва Цигара да го направи? Тогава да го помислите като задължение за неделя! (за да има повече подписи)

# 541
dutci  Embarassed
А между другото, какво стана с fluoridalert.org, нали им писахте мейл?

Утре имам среща в БНАП.

# 542
  • София
Биляна, можете да разпечатите петицията.
Греис, имаме отговор от директора на fluoridealert, който ни дава право да превеждаме материали от техния сайт.

# 543

Цитат
http://www.neterra.tv/bg/show.php?id=179&bm=2  МАЛКО ПРЕДИ СРЕДАТА 
можете да видите нашата Цигарка, колко добре се представи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

На тоzи линк ми иска абонамент zа да мога да го гледам... Cry
Кьде мога да го гледам гратис?

# 544

Цитат

Не абонамент, сигурно ти иска регистрация! Регни се и пробвай пак Peace

# 545
http://www.biomedica-consult.com/fluornaprofilaktika.html#1

Вижте и това, нямах време да проверявам дали е публикувано досега тук, даже пуснах нова тема в бързината Simple Smile

# 546

Цитат

Не иска нито абонамент, нито регистрация (поне на мен Simple Smile ). Трябва само да си избереш от списъка отдолу на страницата кое точно предаване искаш да гледаш и с какво качество.

Ето и един по-лесен вариант за гледане - Людмил го е записал и го е качил тук: http://ludmil.multiply.com/video/item/33

# 547
http://www.biomedica-consult.com/fluornaprofilaktika.html#1

Вижте и това, нямах време да проверявам дали е публикувано досега тук, даже пуснах нова тема в бързината Simple Smile

petia_5a, има тема на д-р Гълъбов.

# 548
  • София
E, минахме заветните 3000 бр. гласували! Благодарение на Димо!!!!!!
Как мислите, тези които не са потвърдили, броим ли ги? Аз мисля, че да! Щом са стигнали до гласуване, значи са на наша страна, потвърждението е важно, но подробност.

Представям си в неделя да разпечатим петицията и подписалите, за да може да се събират гласове до последно. Знам, че 90% от познатите ми на които пращах да подписват, не са го направили. Сега започвам напомняне с краен срок до събота и прикачен записа на Людмил.

Важен въпрос днес възникна от редактора на Коритаров- Гълъбов като какъв се явява в студиото? Аз казах като лекар, подкрепящ Петицията. Мислете, казвайте, че чака отговор.
Ще питат и за авторите на Петицията- кои са , колко са , какви са... аз досега казвам, че са двама химици, най-обикновени граждани на държавата, родители загрижени за бъдещето на децата си... Какво да отговаряме оттук нататък?

# 549
Здравейте.
Когато се стигне до внасяне на петицията непотвърдените не можем да ги сложим, тъй като имейлът ни е единствената връзка с тях. Иначе на мен ми е много лесно да изгенерирам 100 хиляди фалшиви подписа, но нали не ни е това целта.
Повечето от непотвърдените са си объркали имейл адресите, така че ако видите сред непотвърдените свои познати, нека гласуват повторно с правилния имейл или да ми пишат през формата за контакти, където да посочат кой непотвърден запис е техен, както и кой е правилният им имейл. И в двата случая ще им се прати писмо за потвърждение.

Говорих с Гълъбов - и двамата сме на мнение, че няма смисъл да се носят подписите при Коритаров. Никой няма да има нито време, нито желание да гледа списъкът по телевизията.
Колкото до авторите на петицията, не сме само ние с дуци. В крайна сметка помогнаха много и андреа, и билянам и още много хора. Така че най-добрият отговор засега е, че автори на петицията са група граждани, които са загрижени за ставащото в България.

# 550
Не е ли най-добре да се пита самият Гълъбов как да бъде представян Mr. Green

Относно непотвърдилите – ако ще ги броим, тогава какъв е смисъла на потвърждението. Между другото опоненти ми обърнаха внимание на големият им брой. Използват го като аргумент за нереални гласове и незаинтересованост.

Според мен е добре петицията да се свързва с масовост и гражданската инициатива Peace Wink Доста хора изкараха петицията резултат от анархистични наклонности на единици ‘запознати’, които гонят свои интереси. Даже във фирменият форум се стигна до думи като ‘има хора готови да умрат заради "религиозни догми", а не да бъдат лекувани.’! Мисля че за ‘незапознати’ с проблема, много по привличащо ще звучи спонтанността на кампанията, нейната масовост  Laughing и това че някой се опитва да скрие информация.

# 551
  • София
  Цигара, ако Гълъбов носи подписите е впечатляващо за зрителите, освен това той вече става като част от едно голямо множество. Множеството е реално- ето ги хората! Дори  може водещият да импровизира и да прочете някой от коментарите вътре. Даже ще им го предложа. Редакторът беше замислил да интервюира случайни хора на улицата пред ВиК дружество. Което аз настоях да не прави, т.к. ако човек не е предварително запазнат, не знае що е хлор и що е флУор. (а пък Шарков произнася флор...)
   Ако успея да ви убедя, ще разпечатим. Нека някой, който работи с медии си каже нАучно мнението! (на Гълъбов въобще не му е телевизионно настроението- той нямал телевизор! Замислям и аз нещо такова, ама като махнем заплахата от "флор")
  Сега говорих с Гълъбов -каза, че се представя като ЛЕКАР(ЗАПОЗНАТ С ПРОБЛЕМА) И ПОДКРЕПЯЩ ПЕТИЦИЯТА. Казвайте дали да променяме?

# 552
И аз мисля, че разпечатка с подписалите, дори и да не бъде специално показана, а просто леко загетната, ще е само в наша полза. Все пак внушително си звучи n листа с подписи. Иначе може пак да покажат скрийн шот с броя на подписалите, но си мисля, че на хартия ще изглежда още по-така.
Лекар, запознат с проблема, на мен ми звучи добре.
Но не ми е нАучно мнението Simple Smile

# 553
Цитат
Според мен е добре петицията да се свързва с масовост и гражданската инициатива

Смятам, че това е правилният подход. А сред тези граждани, има химици, еколози, родители, лекари, индиански вождове.... Не е добре инициатива да се свързва с малко на брой лица, защото тогава опонентите ще знаят кой е конкретният им "враг" и по-лесно ще действат. А досега е обратното - ние знаем кой е той (Шарков) и това е нашето предимство.

Slavi, винаги ще има хора, които ще реагират по начина, описан от теб във фирмения ви форум. Наскоро имаше случай, много го писаха и говориха в пресата - някакъв човек отказал да му преливат кръв, защото така се вкарва чуждо ДНК и пречи на имунната му система да се справи с болестта (не знам какво точно му имаше), и не само - а това ще намали имунитета му като цяло. Едва ли не го обявиха за сектант, за луд и т.н. Но за хора, запознати например с вредата от ваксините (чрез които се вкарва чуждо ДНК в организма), това никак не звучи налудничаво.

Петицията не е лошо да я има за всеки случай, така може да прочете най-малкото кои организации я подкрепят.

П.С. Гълъбов трябва да си се представи така, както е - лекар, против флуорирането и работещ заедно с "гражданите" за недопускането на такова замърсяване на водата.

# 554
Много благодаря на всички,които си направиха труда да ме улеснят да гледам предаването.  bouquet
Това,което е дала Андреа$ от сайта на Лудмил е само 3 минути и не видях някаква дискусия,която описвате в постингите... Thinking

В БТВ ми иска абонамент,не регистрация..каzва,че не сьм си платил,zа да гледам.

Кои новини са точно от коя дата и час?

Благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт