Флуориране на водата

• 42 041
  • 817
  •   1
Отговори
# 735
Да,аз съм с БГ паспорт и нямам намерение да си го давам за 4уждо поданство.

# 736
Не от юни,ами от есента.

Нови лични карти
04.03.2008 07:54
Нови лични карти ще имаме от септември. Те ще са с уникален чип. В него ще са кодирани отпечатъци от пръстите ни и родословното ни дърво. Документът ще съдържа данни за социалните ни осигуровки, както и информация за родителите, децата, съпрузите, братята и сестрите. Това съобщили за "Стандарт" от МВР.

Цената на новите лични карти ще е между 10 и 15 евро. Сега те струват 10 лв. Документите с чип трябваше да се издават чак от 2010 г. Вътрешният министър Румен Петков обаче e предложил новите лични карти да влязат в сила от есента.

Данни от ириса на окото ни най-вероятно също ще влизат в чипа. МВР шефът настоявал за това, за да отговаря България възможно най-добре не само на европейските, но и на американските изисквания към документите за самоличност. /БГНЕС
http://www.dnesplus.bg/Society.aspx?f=99&d=210198

Продължението:
Нови лични карти

Все още експертите във вътрешното ведомство спорят дали в личната карта да влизат данни за религия и кръвна група. Ирисовият отпечатък и кръвната група влизат в личните карти на гърците, обясниха от МВР. Кампания по смяна на документите ни за самоличност няма да има. Подмяната ще стане плавно. Но през 2010 г. изтича срокът на първата вълна лични карти, издадени у нас при смяната на зелените паспорти.
 От септември паспортите също ще са чип, съдържащ биометрични данни, напомниха от вътрешното ведомство. Според експертите това ще помогне на българите за облекчаване на визите за САЩ. Това е един от въпросите, които министър Румен Петков ще обсъжда от днес в Америка.

http://www.standartnews.com/bg/article.php?d=&article=224180

Много инфо искат...ноевия ков4ег стягат.

Последна редакция: ср, 05 мар 2008, 01:13 от Omega

# 737
Ох, настръхват ми косите! Ама разводнихме темата. Омега, да пуснем отделна тема да си разсъждаваме?

# 738
Ох, настръхват ми косите! Ама разводнихме темата. Омега, да пуснем отделна тема да си разсъждаваме?
Да, и аз съм за нова тема. Peace Отдавна имаме нужда.

# 739
Давай,а модератор да ми премести мненията,4е наистина не са за тук.

# 740
Омега, Амарена, аз имах предвид друга тема за документите, чиповете и т.н. - там да си лафим.

# 741
Грейс, разбрах те. Grinning
Сетих се, че имам такава тема. Можем да я ползваме. Wink

Заповядайте:

Омега, само ще те помоля да пуснеш последните материали там, за да я актуализираме.  bouquet

# 742
Супер, отивам да се запиша, после ще чета. А ако се пуска нова тема за флуора, няма да е лошо да извадим всички линкове и по-важна информация на първа страница. Аз мога да преровя първите 10 страници да кажем, за останалите - да се разпределим някак си.

# 743
....Много инфо искат...ноевия ков4ег стягат.

Ами тогава ако не си сменим документите, няма шанс да ни вземат.

# 744
....Много инфо искат...ноевия ков4ег стягат.

Ами тогава ако не си сменим документите, няма шанс да ни вземат.
Те кръв отдавна са си събрали от всички/ глупавите продажни бълг. доктори/. Не е трудно и генетичен материал да ти вземат.

# 745
Моля ви пишете в темите Praynig

# 746
Объркала съм 4акрите.Ама никой не казва Simple Smile.По-зле е, епифизата отговаря за теменната 4акра или последната.

VII чакра: Сахасрара
Седмият център, Сахасрара, е чакрата, която обединява всички останали центрове и съответстващите им качества. Тя е последната еволюционна стъпка в човешкото познание. Днес ние се намираме на нивото на тази чакра и нашето съзнание може лесно да навлезе в едно ново измерение на възприятието, което е отвъд нашия ограничен ум и понятия. То е директно усещане на Реалността посредством централната нервна система.
Основни функции на седмата чакра: космическо съз­нание
Свързани органи: мозъкът
Свързани жлези: епифизата

# 747
  • София
От страницата на БНАП

"Сред изследваните минералните води съдържащи флуор над 1.5 mg/l са: Девин (4.0 mg/l), Хисар ( 4.0-5.0 mg/l), Велинград (4.5 mg/l) и Пирин (1.6 mg/l). При такава концентрация на флуориди, след 01.01.2008 г., тези води не биха могли да се продават в търговската мрежа поради това, че няма да отговарят на изискванията на Европейския съюз за максимално съдържание на флуориди."

Е и?
И въобще какво правим с Петицията и изявите ни?

# 748
Биляна, това за водите и по-напред в темата е ставало въпрос. Факт е, обаче, че си се продават свободно на пазара. Може би някой трябва да подаде жалба до КЗП - както си му е редът, с входящ номер и т.н. Те тогава са задължени да направят проверка. Друг е въпросът и какво от това - ще им треснат някоя солидна глоба от 500 лева и така..

# 749
  • София
Тази сутрин Гълъбов , Цвета Бреснищка(не знам точно името) и още една съмишленичка(не знам коя) са участвали по 7 дни. Някой гледал ли го е ?

Общи условия

Активация на акаунт