Флуориране на водата

• 42 043
  • 817
  •   1
Отговори
# 720

Предела е много добра и няма флуор!

За първи път я чувам. Благодаря, ще я потърся. Peace

Някоя от варненските мами може ли да ми метне текста на брошурата на ЛС?

# 721
Ето защо днес сутринта сестрата в градината като ме засече в двора ме попита защо не съм била на събранието?! удостоена съм с честта да съм едната от двете останали майки с отказ.....другите са си променили декларациите!!!!..........нямах никаква информация за срещата.....не съм виждала съобщение в градината.....Голяма конспирация значи Wink

Последна редакция: пт, 29 фев 2008, 10:39 от Taneto

# 722
Невероятно!!!
Сега вече стават ясни доста неща!!!
http://www.vlastta.com/nivo1.php?id1=&id2=&id3=812&t … emi&sluchai=2

Ето и развитие по темата:
http://vlastta.com/forum/viewtopic.php?t=14

# 723
На нашата градина има залепено съобщение за тази среща.
Помислих, че майките от инициативният комитет са я организирали, а виждам че изобщо не се споменава в темата  newsm78

Коя е вашата детска градина?

позволявам си да ти отговоря аз вместо ДиВА - ЦДГ 35 "Незабравка"

# 724
До всички, които се интересуват от темата "флуорна профилактика" и нейното въздействие върху човешкия организъм:

Оказва се, че тук във Варна има случаи на флуороза, при деца преминали през програмата:

Това не е снимка от учебник по медицина, а на осемгодишно варненско дете, профилактирано с флуорирано мляко!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=191379.msg6682873#msg6682873
"Това, което осъзнах тези дни, докато търсех ясна снимка беше, че флуорозата вече има ефект върху самочувствието на детето ми - не намерих други снимки, където да е широко усмихната, така, че да се виждат зъбите. Поговорихме - детето вече се смущава... определено ще имаме доста работа.
Както казах и на срещата, за мен няма съмнение, че флуорното мляко в градината е допринесло за флуорозата. Излишно е да пояснявам, че не съм била наясно за допълнителното даване на флуор..."

Можете да помогнете на варненските родители, като напишете вашето мнение в този форум:

http://www.vlastta.com/forum/viewtopic.php?t=14
http://www.vlastta.com/forum/viewtopic.php?t=13

Имаме идея да съберем пари на доброволни начала и да преведем и издадем ето тази книга на български. Това е най-сериозното журналистическо разследване до момента на тема флуор. В него е включена информация и референции към научни доклади доказващи негативното въздействие на допълнителния прием на флуориди.
Всички, които искат да помогнат, нека да ни пишат на:  е-mail: roditeli_varna  Peace abv.bg

# 725
  • София
Сдобих се с вестничето на стоматолозите ДЕНТА МЕДИКА. Има ОБРЪЩЕНИЕ от Шарко до колегите във връзка с Програмата и с НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ  срещу нея. Какво да правя? Да го сканирам ли? Не е особено интересно, освен това, че
Бълг. зъболекарски съюз няма да получи и 1 лев от Програмата. Нашите функции бяха да..... дъра- дъра
Спокойно, Шарко, ние не мислехме, че парите ще отидат в Съюза ви ! Ние друго мислехме!

# 726
bilyanam,
обръщението го има и на сайта на БЗС....пуснала съм го на стр.35 в по-долната й част. Simple Smile

http://www.bzs.bg/site/index.php?option=com_content&task=view&id=89

# 727
  • София
Тането, вярно,хем го бях прегледала...

# 728
Д-р Ричард Дж. Фоулкис, бакалавър по изкуствата и доктор по медицина, Абътсфорд, Канада, бивш съветник на министъра на здравеопазването на канадския щат Кълъмбия, споделя следното интересно наблюдение:
"Действието на определени лекарства като риталин и прозак се засилва в комбинация с флуор. Детето не притежава естествена защита срещу този елемент, който може да го увреди още преди раждането му и no-късно да се яви причина за ниско IQ. Освен това не е изключено флуорът в питейната вода да влиза в реакция с алуминий или други химикали и така още повече да повишава ефекта на лекарството риталин и подобните му."
Изследване, проведено във Факултета по биологични науки към университета в Съри, Англия резултатите от което са публикувани през 2001 г., показва,
че флуоридите се натрупват в пинеалната жлеза (епифизата) в много големи количества – почти в същите, както в зъбите! Епифизата жлеза функционира като канал, през който светлината и тъмнината влияят на ендокринните и поведенчески ритми. Тя изработва невромедиатора серотонин, който се превръща в мелатонин. Продукцията на мелатонин се стимулира от тъмнината и се потиска от светлина. Това е жлезата, която в източната философия и медицина се свързва с развитието на интуицията и на екстрасензорните способности.
http://www.helikon.bg/?act=books&do=detailed&id=47816
Шокиращи факти за флуоридите – от книгата “ВОДАТА” на д-р Пол и д-р Патриша БРЕГ /Пол Брег - диетолог, доктор по медицина, основател на Здравното движение в Америка
Патриша Брег - диетолог, доктор по медицина, здравен и фитнес експерт/

•Флуоридизацията е масово третиране с лекарства.
•Флуоридите са токсични за животните и хората.
•Флуоридът добъвен към водата в пропорция една част на милион/1ppm/, причинява увеличаване на количеството им в урината с три части на милион в рамките на 24 часа, което претоварва бъбреците.
•Флуоридите влошават правилната обмяна на мазнините, въглехидратите и протеините и на цялата приемана храна.
•Флуоридите са натрупващи се отрови и някои сериозни странични ефекти могат да станат видни след 20 и повече години.
•Флуоридите засягат гените на второто и третото поколение.
•Флуоридите потискат имунната система, като излагат тялото на болести и здравословни проблеми.
•Флуоридът преминава през плацентата и може да увреди плода.
•Флуоридите пречат на усвояването на калция.
•Флуоридите могат да спрат растежа на всички организми.
•Флуоридът увеличава риска от фрактури на бедрото до 41%

Здравни проблеми причинявани или влошавани при прием на флуориди в концентрации считани за безопасни.

•Рак във всичките му смъртоносни форми
•Разстройства на храносмилателната система: язва, колит, запек,гадене, цироза, хепатит, невъзможност да се усвояват витамините В и С.
•Респираторни и белодробни заболявания – астма, ринит, синузит и бронхит.
•Болести на кръвообращението – артериосклероза, сърдечна недостатъчност, варикозно разширени вени, коронарна тромбоза, ниско или високо кръвно налягане.
•Заболявания на кръвта – левкемия, хемофилия и анемия.
•Умствени и неврологични нарушения и заболявания: неврози, психози полио- и мултипленна склероза.
•Очни заболявания: катаракти, проблеми със зрението, глаукома, отлепване на ретината.
•Нарушени функции на жлезите с вътрешна секреция: диабет, гуша, влошено функциониране на надбъбречните, щитовидната и половите жлези.
•Нарушения в кожата, ноктите и косата – акне, дерматит, екзема, алопеция.
•Заболявания на костите и ставите: остеопороза, рак на костите,артрит, подути и болезнени стави.
•Болести на зъбите и венците: петна и потъмняване на зъбите, загуба на калций и костно вещество.
•Преждевременни и мъртви раждания, загуба на слуха, главоболие.

# 729
Епифизата... Това е жлезата, която в източната философия и медицина се свързва с развитието на интуицията и на екстрасензорните способности.

Или т.нар. трето око.За по-сигурно следва6тата стъпка е да турнат по едно 4ип4е на 4елото.И следва робство не за 5 века...И никакво по-нататъ6но развитие.Край.
Трябва да се прави въстание май. Thinking

# 730
Това не беше ли точката, която "отговаря" и за съзнаниетои и религията? Thinking И която ни атакуват посредством всички излъчвания от мобилни телефони, телевизори, микровълнови печки и прочие..

# 731
Шестата чакра, Аджна чакра е разположена по средата на челото, в междувежието.
То също носи имената Трето Око или Око на Шива и представлява върховното умствено съзнание, което благоприяства за директно възприемане на невидимите светове,
Ако е хармонизирана, Аджна чакра дава умствено прозрение, самоконтрол, ясновидство, върховна интуиция и извън сетивно възприятие.
На физическо ниво,то координира дейността на хипофизната жлеза и малкия мозък.Хипофизата има жизнена роля в организма, така че заедно с хипоталамуса действат като главна система на другите ендокринни жлези.
Затова че, Аджна чакра има жизнена роля, не само в духовното събуждане на човека, но и в химията на тялото.
Човекът, който се концентрира дълбоко върху тази чакра, постепенно премахва всички негативни ефекти от неговите минали действия, от сегашния и от миналите животи.Той получава осемте велики паранормални способности и 32 по-малки.
http://www.psy-help.org/forum/viewtopic.php?p=10036&sid=d9ba … cbcde29d35d4bc20f

Не знам каква религия има6 впредвид.Ако говори6 за Вселински разум-това е.

Цитат
ни атакуват посредством всички излъчвания от мобилни телефони, телевизори, микровълнови печки и прочие..

Да те допълня ...и ваксините.

Атаките 6те за4естяват,за6тото има доста усетени ве4е хора...

# 732
И какъв е начинът да се спасим? Какво ще прави, като въведат личните документи с чип?

# 733
Ли4ните карти с 4ип,в който има пръстов отпе4атък се о4акват някъде от юни.Моят паспорт изти4а скоро и аз сега 6те подавам документи да изпреваря събитията.О4акваната цена на новите паспорти била 50 евро или 100лв!!!Егати парите за тази тъпотия.
Надявам се след 2012 вси4ко да е по друг на4ин,ама знае ли 4овек ве4е. ThinkingНомера е,на който му изти4ат документите по-късно да казва,4е си ги е загубил,да пла6та глоби и да си вади нови възможно най-скоро.Не знам дали това е всъ6тност,но друго не ми идва на ум.Друготе е ако мине номера да се прави на религиозен и да не дава да му слагат 4ип.4етох,4е имало хора дето карали без документи,само с една хартия,ама не знам дали може да се вярва на това.

# 734
  • София
Омега, за БГ ли говориш?

Общи условия

Активация на акаунт