Нашите любими торти... глазури, покрития и фигурки за тях 11

• 41 497
  • 316
  •   1
Отговори
# 255
  newsm20, момичета!!!
за първи път влизам в тази темичка и не мога да остана без коментар. направо сте страхотни!!!

амбицирахте ме и искам да направя една от тортите. в смисъл като начинаеща ще мога ли да се справя с подобна декорация например
Предстоят ми много поводи и ще съм безкрайно щастлива ако измайсторя нещо толкова красиво!

# 256
  • на брега на Дунав
Ели, тортичката и на мен много ми хареса. Мисля, че си се справила супер. Браво мила!
Аз направих украсата вече на моята торта, която ще е  за подарък на малката ми племеничка  Grinning. Мисля, че се получи добре и отговаря на първоначалните ми представи. Единствено само нямах време да изравня тортата отдолу, за да стане чаршафа по-равномерен, но нищо, след малко и без това ще ме накарат да я нарежа  Mr. Green.
Та ето я и нея ... дано ви хареса  Blush

# 257
Ели, тортичката и на мен много ми хареса. Мисля, че си се справила супер. Браво мила!
Аз направих украсата вече на моята торта, която ще е  за подарък на малката ми племеничка  Grinning. Мисля, че се получи добре и отговаря на първоначалните ми представи. Единствено само нямах време да изравня тортата отдолу, за да стане чаршафа по-равномерен, но нищо, след малко и без това ще ме накарат да я нарежа  Mr. Green.
Та ето я и нея ... дано ви хареса  Blush

КорНиШонка, от тая красота ми спря дъха! Освен     bouquet  bouquet  bouquet   други думи нямам!

# 258
Корни великолепно както винаги  Peace
И моя рд наближава сега събирам от вашите идеи та да се наканя и аз да направя нещо  Rolling Eyes

# 259
КорНиШонка   bouquet    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Колко добре си се справила само.....ти си истински човек на изкуството

# 260
  • Бг-мама
КорНиШонка, ще ме депресираш бе мила , то бива изящество , а то твоето  ooooh!.Много е красива наистина както и всички торти които си направила досега  Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 261
Корни,без думи  останах. Crazy Crazy CrazyВеликолепна торта.  bouquet
Чакам най-подробни разяснения.покритието от какво е ?С какво и как рисуваш бузките,рокличката,цветчетата.Всичко искам да знам!Искам такава торта да мога да направя. Party
Браво!  bouquet

# 262
Момичета-едно бързо въпросче .......
  Вчера правих шоколадов ганаш и ми остана  малко,чудя се ако добавя пудра захар дали ще стане за моделиране ??  newsm78

# 263
КорНиШонка, нямам думи, тортата ти е великолепна Grinning Не знам как ще ви даде сърце да я разрежете   Crazy
И аз се редя на опашката да чакам инфо за начина на направа на украсата. Великолепна е.  bouquet
Колкото до моята торта - използвах идеята за торта с рула на Лео, но вместо рола я направих с бисквити, а в пълнежа освен сметана и желатин сложих и ситно нарязани ябълки. Докато я "пълних", слагах един ред крем, един бисквити. Стана много лека и приятна  Mr. Green От горе отново е залята със сметана и желатин (затова е и толкова неравна, а май и не разтворих желатина добре...) и фигурки от марципан Варна.

# 264
Ели, благодаря за информацията   bouquet

# 265
  • София/Сливен
Много, много красива торта, КорНиШонка. И от мен въпрос - листенцата с формичка ли са правени, или са изрязвани едно по едно с произволна форма?

Mimito, честит рожден ден и от мен! Много щастие и много любов!

# 266
Корнишонка, тортите винаги са ти разкошни, не зная дума, с която да опиша красотата на тази нова тортичка. Като картинка е. Мога само да си мечтая за такава. Едно огромно Браво!  bouquet
Дай наистина повече подробности за украсата.

# 267
Mimito , Честит рожден ден!!! Все такива хубави торти да правиш и много години да ти ги оценяват.
Какво друго да ти пожелая? Красотата си я имаш. Щастието е в сърцето ти. Ум? Този ти е достатъчен, за да живееш така, както искаш. Любов? За какво ти е, след като всички около теб те обичат. Тогава ще ти пожелая: вярвай в себе си и крачи уверено по пътя на живота!    bigdance2   newsm59

КорНиШонка за пореден път си на върха-това си е произведение на изкуството ! Hug smile3501

А ето и тортата за днешния рожден ден на майка ми.

# 268
silrai ,да е жива и здрава майка ти!  bouquetА тортата е страхотна! Hug

# 269
silrai, разкошна е  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт