ами,идеята беше да сме в траурни дрехи.За сега няма промяна ,но е уда4но като се има в предвид за какво се събираме

абе аз нямам против.. аз дрехи в светли тонове нямам, така че ще бъда във възможно най-тъмно.

Освен това законите за едни времена са неадекватни за следва6тите и т.н.Пример е американсклата конституция,колко промени е търпяла до днес,колко поправки ,amendments,маи се нари4ат.Ние да не сме по велики от тях,4е да търпим несъстоятелни закони,които убиват деца?
Освен това законите за едни времена са неадекватни за следва6тите и т.н.Пример е американсклата конституция,колко промени е търпяла до днес,колко поправки ,amendments,маи се нари4ат.Ние да не сме по велики от тях,4е да търпим несъстоятелни закони,които убиват деца?

Ина4е няма да стане маи 

и дори някои да мислят ,4е това би травмирало децата,аз съм убедена,4е травмите ,които те носят сега са дале4 по големи и необратими.Ако искате мога да се поинтересувам как става това на практика и бихме могли да настояваме в исканията си поне за тази опция,макар 4е идеалният вариант е пълното осиновяване.