Човещина за децата ни!!! Моля, подкрепете ни!

• 26 265
  • 654
  •   1
Отговори
# 450
Можете ли да си представите в още три форума /други сайтове/пуснах тема  с анкета да информирам повече хора ама познайте колко хора са отговорили на анкетата само 5  Cry
Или я пропускат или само я прочитат и айде чао  Sad   отчайвам се все повече сред какви хора живея че не се трогват и не откликват на хора,най-вече на  деца в беда .

# 451
Можете ли да си представите в още три форума /други сайтове/пуснах тема  с анкета да информирам повече хора ама познайте колко хора са отговорили на анкетата само 5  Cry
Или я пропускат или само я прочитат и айде чао  Sad   отчайвам се все повече сред какви хора живея че не се трогват и не откликват на хора,най-вече на  деца в беда .

И аз бях пуснала темата с петицията и филма в един татковски форум........познайте, последно като проверих, нямах един отговор. Дали са гласували не знам, но все пак може би щяха да пишат, ако са съпричастни. Tired

# 452
аз в събота бях на рожден ден. половин час разпалено обяснявах къде ще ходя на 9-ти и най-вече защо.... е, никой няма да дойде.

# 453
  • София
Ще дойдем, само да сме здрави. Синът ми обеща да ми помогне за количката по гр. транспорт. нали стачкува, та поне да се ангажира за една кауза!!!

# 454
  • София
аз в събота бях на рожден ден. половин час разпалено обяснявах къде ще ходя на 9-ти и най-вече защо.... е, никой няма да дойде.

Не си улучила момента. Когато на хората им е весело всячески избягват да си развалят настроението със сериозни неща, особено ако са трагеди. Като на сватба - всеки гледа да подмина просяците и бедните, за да не му загорчи ракията.

# 455
аз когато и да говоря - все не е момента...

бебето се осополиви и във вторник ще го оставя на съседката... ще дойда за около 2 часа и нещо.. знам, че няма да са достатъчни... но не ща да го мъкна болен.

# 456

Не си улучила момента. Когато на хората им е весело всячески избягват да си развалят настроението със сериозни неща, особено ако са трагеди. Като на сватба - всеки гледа да подмина просяците и бедните, за да не му загорчи ракията.

Абе не знам честно, дали само момента е бил неподходящ. Казах и писах вече много пъти, не  само политиците са виновни, ние сме си виновни с овчедушното си поведение. Докато седим, мълчим, и само леем сълзи, нищо няма да се промени. Ако ще потоп от съчувствие и реки от сълзи да излеем, все тая. Надали ще се промени нещо. Трябва да се реагира, да се говори, да се иска. На това му се казва гражданско самосъзнание. Няма какво да се чудим, че сме на тоя хал, и че сме срам за Европа. Мен лично след този филм, ме е срам. Нищо друго не би било в състояние да ме накара да се срамувам от националността си.

# 457
  • София
Права си. Абсолютно. И мен ме хвана срам от филма.
За съжаление повечето хора са си щрауси - мислят, че ако нещо не се вижда, то не съществува. Ако бяха по-активни и по-съпричастни наистина, а не само на думи, изобщо обществото и държавата ни щеше да изглежда различно.
Вижте, че всеки се окопава в собствената си немотия.

# 458
Ох за срам не знам...
Но изпитвам истинска болка. И се опитвам.. малко поне... да я предам на познатите ми. Да, ама те така са се свили, че ме допускат до ушите си, но до ума и сърцето си - не. Ми да. Защо пък трябва да мислиш и за тия деца? Не са ли достатъчни битовите проблеми.. та и това сега. ОВЦЕ. тва е. нищо не става от нас. отделните личности правят нещо, но.. трябва да има множество. липсва тълпата. разярената със сопите.

# 459
  • Варна
Днес разпалено,се опитвах да обясня на моя близка подробности,питах я дали е гледала БТВ,съобщението за протеста..... и  т.н.тя ми вика
-Аааааааа я карай по-спокойно!и без това са ти опънати нервите,толкова проблеми имаш,с тая твоята чувствителност,няма да прокопсаш Shocked.Ами нищо не можем да направим,и да ги съжаляваш и да плачеш Фойда Йок......
Мноооооооого ми стана мъчно,опитах се да и обясня че не е права,и докато всички мислят като нея,милите дечица ще си гният там...... Cry

Аз нямам Физическата възможност да дойда на протеста/от Варна съм/,но духом съм с вас и се моля Господ да помогне и да спре това .....не мога да намеря думи Confused

На организаторките на протеста -Браво момичета Peace

# 460
  • София
Не ти ли каза, че родителите им са виновни, и ако те не са си направили труда да се грижат за децата си, ти ли ще оправяш света?
Защото на мен така ми казаха.

# 461
Много ме е яд - от русенския вестник "Утро+ са ми върнали мейла с Петицията и линк към филма за Могилино,че са го изтрили без да го отворят даже!!! #2gunfire #Cussing outНа какво прилича това?От "Бряг" пък ми отговориха,че те са правили материал в тази връзка/филма на ББС/ и освен това протеста и връчването на Петицията щели да бъдат в Сф и това не касаело русенци пряко.Що за наглост!? #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing outИ това са уж сериозни журналисти.Май търсят само сензации!?

# 462
Много ме е яд - от русенския вестник "Утро+ са ми върнали мейла с Петицията и линк към филма за Могилино,че са го изтрили без да го отворят даже!!! #2gunfire #Cussing outНа какво прилича това?От "Бряг" пък ми отговориха,че те са правили материал в тази връзка/филма на ББС/ и освен това протеста и връчването на Петицията щели да бъдат в Сф и това не касаело русенци пряко.Що за наглост!? #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing outИ това са уж сериозни журналисти.Май търсят само сензации!?

Ха, изобщо не касае русенци! Shocked Та нали дома е в Русенски окръг. По тая логика нас какво ни касае???? ooooh! Tired ooooh!

# 463
Аз писах на партия Атака и ще ви информирам за резултат ако има  Hug  Praynig

# 464

Общи условия

Активация на акаунт