Споделете 23

• 28 385
  • 1 343
  •   1
Отговори
# 180
И едно долнище на бански ми го няма. В случай че Матрицата го е метнала при някоя от вас моля споделете...

# 181
И едно долнище на бански ми го няма. В случай че Матрицата го е метнала при някоя от вас моля споделете...
А, за това не обвинявай Мейтрикс-а! Naughty Joy

# 182
Ай ся ша искочи и некой сутиен  Joy

# 183
При Руска е всичко. в събота ще се видим и ще я питам  Mr. Green

# 184
# 185
Моята пералня е голяма Матрица. Затрива всичкото чорап, де що погълне. Joy

# 186
Моме, няма ли какво да споделиш, ами така брутално... Shocked

# 187
Вие се майтапите, ама на мен верно ми изчезна едно долнище на бански, от терасата, беше простряно. И не, не го е отвял вятър.
Чак се бях уплашила, реших, че имам някакъв обезумял фен, който го е откраднал Shocked.

# 188
Споделям, че съм пияна. Напих се от две малки водки.  Embarassed

# 189
Вие се майтапите, ама на мен верно ми изчезна едно долнище на бански, от терасата, беше простряно. И не, не го е отвял вятър.
Чак се бях уплашила, реших, че имам някакъв обезумял фен, който го е откраднал Shocked.
Нищо чудно. Има такива случаи. Confused
А снаха ми се оплака веднъж, че на техния простор се появили чужди бикини..Луда работа.  Joy

# 190
Каква ли комбинация ще сътвори Матрицата от смърф, 8 ключа и розов гребен?

И капачка на неразливаща чаша. Днес изчезна. Вкъщи.
ама аз днес намерих капачка от неразливащо се шише, синя. В Бургас.

чорапите са ясни, на нас ни липсва черен с червен кант. Съдбата го е закъсала за чорапи.

# 191
Добър вечер.
Страдам от недоспиване. Обаче тази вечер пак няма да мога да си легна навреме. Поне уж подготвихме тъпия проект, в понеделник ще предаваме, ако не се омота всичко събота и неделя.

Аз пък си спомням бригадите за бране на ябълки...ееех, ама хубаво беше...

Две седмици не съм ходила на тае-бо, чувствам се гузна и дебела  Embarassed

П.С. на една колежка и изчезна вчера телефона, някоя от вас да е намирала?  Laughing

# 192
Левитация?
Матрицата погълна новите сандали на Ники и едно синьо бебешко чорапче в началото на лятото. Дали ги е избълвала нейде из пространството?
Но се появиха изчезналите акт за раждане и свидетелство за бракуване и то след като извадих дубликати  Grinning

# 193
  • Пловдив
Моята пералня е голяма Матрица. Затрива всичкото чорап, де що погълне. Joy
Това пък хич не го боря, на малкия що чорапи е изяла тази пералня. Малки са и влизат между уплътнението и барабана и от там по каналния ред в канала Grinning Пералня-чорапоядка Simple Smile

# 194
ама аз днес намерих капачка от неразливащо се шише, синя. В Бургас.

A, добре. Да взема да потърся на Рокси долнището тогава. Може да излезе у нас. Балансът във вселената не трябва да се губи все пак.

Общи условия

Активация на акаунт