Споделете 23

• 28 385
  • 1 343
  •   1
Отговори
# 525
... други две деца, които много можели да редят пъзели - едното на две и полвина редяло детски сравнително големи пъзели, другото на три редяло пъзели от по сто парчета.
дано не са били форумски дечица...  Laughing преди 2 години Вергилия, повлияна от тема за уменията на едногодишните , се усъмни, че нейното чедо не е много наред, защото не можеше да си бели само мандарини...  Laughing Laughing

хахах, това не го знаех. Ами не са форумски. Ама се подведох, някакси Вселената ми я прати информацията в рамките на седмица и реших, че за възрастта е нормално вече да могат, пък аз съм останала назад и не съм пробвала с мойто дете. Викам си- явно изпуска нещо.

# 526
Деси, споко, ще хареса пъзела. У нас имам сигурно 5 вече. От най-елементарните, разбира се, като всяко парче е различно от другите. Купих му един с летище и сега иска същия, но с влакове.

# 527
Звезделина, отивам на село, край Laughing

Сега като се замислих, аз също с математиката не се обичам. Имам бърз бутон на телефона, правиш си го с каквата искаш функция, калкулатор го направих. Имам и в работата под ръка един. Но аз работя в милиметри и неща от порядъка на 2035 ме объркват понякога Blush

# 528
Споделям, че с копнеж очаквам Сопрано да ме пита: "Ти ли си на аватара?"  Mr. Green

# 529
Доня ми Флор, ти ли си на аватара?

# 530
 Mr. Green
Тони, осмисли деня ми.

# 531
Мен пък Сопрано никога не ме е питал аз ли съм на аватар Thinking
Сопрано, да не си посмял сега да го правиш Crossing Arms

# 532
Понеже, обичам да се вълнувам от прогнозата за времето, от събота се разваляло  Confused, некви минусови Т - не ми се мисли дори Rolling Eyes
  Е, нали октомври ще е топъл уж Rolling Eyes Естествено, щом ще пътувам, що да не се поразвали пък Crazy

# 533
Чувствали ли сте някога жизнена, крещяща потребност на разума да извършите нещо, да прекратите нещо, а точно това нещо да е от също такава жизнена и крещяща потребност на сърцето ви...Умирам  Tired

# 534
Споделям, че пускам на детето филмче, предавам се пред системата кво да правя, трябва да не ми речи докато оправям и правя разни неща. А и какво ще обсъжда в бъдеще с другите деца. За Цар Лъв ще гледа, не го е гледала. Всъщност тя нищо не е гледала почти. Казват, че децата плачели на него. Хайде оставям ви.

# 535
Моя не плаче, защото не разбира какво става. Иначе аз като го гледах за сефте бях дете, но на колко не помня, плаках. Но аз съм си ревлива.

# 536
   Ние с Александра плачем колективно на филмчетата й, особено на епизода от "Ледена епоха" , където животинките се сбогуват с бебока Rolling Eyes

# 537

Това дете дето на две и половина редяло пъзели с незнам си колко части
го знам чие е. Т.е. не знам, но се досещам. Трябва само да чета постингите
назад на съответната съфорумка.

# 538
Моля, някой да ми каже как се измъква от безизходна ситуация. Как?! Знам, че проблемите ми са нищо в сравнение с другото, но как да се измъкнеш чист без да нараниш другия, себе си, как да кажеш, че нещата са се променили. Как да се чувстваш виновен, ако знаеш, че с думите си раняваш, а другите думи теб те убиват...

# 539
ester, ако наистина си взела решението, най-трудното е минало, всичко друго е въпрос на време. Peace

Общи условия

Активация на акаунт