Споделете 23

• 28 385
  • 1 343
  •   1
Отговори
# 510
Брех, че сериозни теми сте подхванали.
Де Ваня, честит празник  bouquet Да е жива и здрава малката, кака й също. И скоро братче Mr. Green

Аз пък имам много работа, нищо ново, де. Но започнах да забравям какво да правя, понякога си записвам, но и понякога не си разбирам ooooh!
Уплашихте ме с тези играчки. Имаме много пластмаси, не са нинджи за по много пари, не са чудесии, сега остава и да ги хвърля Confused Имаме и гърне на Фишер прайс, мислех, че са сериозна фирма. И също си мисля, че като дадено нещо е скъпо, значи е качествено. Тоест надявам се да е Tired
И в този момент се сещам за хляба и сиренето и други неща, които всеки ден поскъпват, а стават все по-неядящи се Crazy

# 511

Те нека са в достатъчно количество и да си седят в швейцарската банка, пък инфлацията Whistling

Само да не UBS и Кредит Суис, че сега с в тежко положение. Сиреч, взимай ги и бегай, че са 2-3 милиарда загуба от началото на годината  Mr. Green

# 512
Споделям засрамена, че изобщо не мога да смятам проценти, забравила съм таблицата за умножение също така и че не знам какво е това корен квадратен. На математическите въпроси в Това го знае всяко хлапе почти не мога да отговоря, особено на геометричните, освен ако не ги обмисля известно време. Всяка магазинерка или сервитьорка в заведение може да ме излъже. От седми клас нагоре поради мързел и бунт срещу класната /математичка и физичка/ имах двойка всеки първи срок  и всеки втори тройка. Така до 11клас. По всичко останало имах 6ти или 5ци. Наскоро разбрах, че и на въпрос за втори клас не мога да отговоря, защото не знам какво е умаляемо. Рокси, нали ще ни помахаш като идеш да се състезаваш?

# 513
  • Sofia
Споделям, че вече не гледам "пълна пормяна", защото си намерих 1 милион дефекта. Сега открих, че имам сенки под очите  Tired
Вчера докато беше тренивоката на сина ми по футбол седнах на най-задния ред на стадиона и 1 час съм ги гледала с огледала и се питах сега ли са се появили или порсто винаги съм си ги имала и не съм ги забелзала. После се чудех сенки ли са всъщност. Прибрах се у нас и продължих да ги гледам. сутрин като стана 1-вата ми работа е не да си измия зъбите, а да ги видя  Shocked Не съм у ред честно

# 514

Дещо, майката на Малкълм има конкуренция по изтрещялост в
лицето на майката на двамата мъже в "Двама мъже и половина".

# 515
Мерси за съветите, в крайна сметка купих пъзел и май вече съжалявам /но не достатъчно, не обичам да съжалявам за свършен факт/. Подлъгах се по съветите на родители на други две деца, които много можели да редят пъзели - едното на две и полвина редяло детски сравнително големи пъзели, другото на три редяло пъзели от по сто парчета. Купих  един от 60 парчета 22 на 33см...с картинка на loonew tunes - котарака, кучето и патето...Но купих и един на Яна, която никога не е редила, опитах се да и обясня логиката, а той с по-големи парчета, 20 на брой, за два лева...Засега не схваща много... В един момент почна да се ориентира, но това по-скоро защото помна да разпознава картинките и да се сеща къде са столи предния път и така. Та може нанагорно да му дойдат на другото дете 60 парчета... Бе ще порастне и ще реди, ако дотогава не ги е загубил.

# 516
Да, доколкото съм я гледала в две серии е изтрещяла, но Малкълм е по-интересно. В другите сериали си има един типаж и се повтарат едни и същи неща, да речем бащата на Дарма от Дарма и Грег винаги пуши джойнт и говори против корпорациите и нещо все се карат с родителите на грег и около това се върти до втръсване всяка серия... В Приятели имаше пак такива неща с родителите. А майката на Малкълм във всяка серия изтрещява по абсолютно оригинален и различен начин и въпреки, че се вписва в типажа си там, винаги има нещо интересно и смешно,  с което те изненадват сценаристите. А бащата ми прилича на Иван Балсамаджиев, супер игра с тяло, той е танцувал според мени и най-вероятно е театрален актьор, много е пластичен. Френсис е другият ми любим типаж, заедно с жена му, много яка. После е Дюи..Рийс и Малкълм не са ми толкова интересни. Ще взима да си сложа аватар на бабата да плаша хората.

# 517
ДеЩо, страхотни крачета!  Heart Eyes

# 518
хахах, Донаа Флор, вие пък какви сте пънкари. Крачетата са на Яна.

Споделям, че за н-ти път се настройвам враждебно и излизам от апартамента с нагласата да се карам и вдигам скандал на майстори, които бръмчат, клопат, разбиват, пробиват между 2-4, защото във входа има много малки деца... И всичките пъти попадам на стегнати, разбрани, дружелюбни типчета...пък аз по анцуг и терлички с леко намръщена физиономия. Засега всичките пъти обаче спираха и продължаваха след 16ч. Евала.

# 519
ДеЩо, не си само ти, мен онзи ден ме затрудни да разделя четирицифрена сума на двуцифрена, срам и позор Embarassed

Дуци, като изхвърлиш играчките можеш да продължиш с телефоните, телевизора и повечето части от компа........всички са правени в Китай или пий едно хапче не ми пука Peace

Понеже, обичам да се вълнувам от прогнозата за времето, от събота се разваляло  Confused, некви минусови Т - не ми се мисли дори Rolling Eyes

# 520
Като се заговори за пари, инфлация, заплати и прочие професионализма в мен се обажда. И едвам се сдържам, а понякога май и не успявам, и вместо да споделям размахвам пръст като даскалка.
Затова ще споделя, че няма повече да харча пари за неща, които не ми трябват, мамка му. Не ме е яд толкова за парите, колкото за боклуците, с които си пълня къщата. И споделям, че сърмите ми май няма да стават за ядене, а и си изгорих пръста на тенджерата. Догодина ще пробвам пак.

# 521
....Догодина ще пробвам пак.
Joy Joy Joy
Рокси  Hug Готова съм да ти помогна с някой и друг кулинарен съвет, ако ти е нужен

# 522
... други две деца, които много можели да редят пъзели - едното на две и полвина редяло детски сравнително големи пъзели, другото на три редяло пъзели от по сто парчета.
дано не са били форумски дечица...  Laughing преди 2 години Вергилия, повлияна от тема за уменията на едногодишните , се усъмни, че нейното чедо не е много наред, защото не можеше да си бели само мандарини...  Laughing Laughing

# 523
Рокси, и аз мога да помогна със съвет : http://www.netkelner.bg/  Wink

# 524
... други две деца, които много можели да редят пъзели - едното на две и полвина редяло детски сравнително големи пъзели, другото на три редяло пъзели от по сто парчета.
дано не са били форумски дечица...  Laughing преди 2 години Вергилия, повлияна от тема за уменията на едногодишните , се усъмни, че нейното чедо не е много наред, защото не можеше да си бели само мандарини...  Laughing Laughing

Joy Верно ли  Joy Представям си хвалбите. "А моето грдже е по-по-най и с докторат  Crossing Arms "

Общи условия

Активация на акаунт