Споделете 23

• 28 385
  • 1 343
  •   1
Отговори
# 1 005
Ейй, завистници, едни свестни ботуши не можете да си купите, оплюхте на хората  Mr. Green

Аз се разкъсвам между Анатомията и д-р Хаус, гадините да ги сложиха по едно и също време. И в крайна сметка нищо не мога да гледам, щот трябва да приспивам детето, ъ.

# 1 006
ламиниран паркет и пластмасови первази по пода ...

... на обувния магазин.

# 1 007
   Не ми се гледа темата за ботушите, надникнах само да видя Джането, но пък нея не мога да я чета, многословна ми е, прекалено внимание и се отделя според мен, излишно

# 1 008
Ох Нати, ако знаеш колко е вкусноо...да беше наблизо да бях ти сипала...

# 1 009
  • Пловдив
Пък аз едва тук я забелязах. Добре, че клюкарите да съм в час Simple Smile

# 1 010
То па едни ботушииии, брях! Джането се и джаснато, но отвреме - навреме точно в десетката попада самостоятелно. Wink

# 1 011
Етиа, честит племенник! Да ви е жив и здрав!
Зелените на джането най-много ми харесаха и точно те пък се оказаха 1400 кинта.  Banghead
Нали?
------
Аз, понеже знам, че е голяма веселба в тези теми за ботушките и придобивките hahaha и като ми е криво, влизам там, за да се похилотя Twisted Evil.. Та... бях засечена по нощите да киризя там и много ме бъзикаха.. smile3533

# 1 012
   Не ми се гледа темата за ботушите, надникнах само да видя Джането, но пък нея не мога да я чета, многословна ми е, прекалено внимание и се отделя според мен, излишно

Какви са тия ботуши бе, да не са инкрустирани със злато. Джането да не е купила ботушки на кончето?

# 1 013
Какви са тия ботуши бе, да не са инкрустирани със злато. Джането да не е купила ботушки на кончето?

Подозирам,че е така.Нали й поисках снимка на коня-сигурно набавя аксесоарите.

# 1 014
Прочетох няколко постинга на Джането, и твърдо реших:
"Касиди, върни съ, всичко ти е простену".

# 1 015
Споделям, че 1400лв за ботуши нема да дам, ако ще турско да стане. Mr. Green

# 1 016
И, мат'риалистки такива. Ботуши-мотуши.

Тази вечер имах покана за годишната изложба на гилдията на златарите.
Красата какая http://www.thegoldsmiths.co.uk/events/exhibitors2.htm
Ама по едно време връхлетя едно огрооомно стадо рускини. Кои защо, кога, и как ги е поканил- не знам. Подслушани от мен разговори от типа:
"харесва ми този пръстен"
"ами кажи на някой от приятелите ти да ти го купи"

Аман.

Самоподарих си нещо за рождения си ден де. (Няма да го покажа, нито ще докладвам за цената, спокойно.) Само исках да кажа, че ми развалиха разкошния момент. И сега ме е яд. Защото това събитие е веднъж в годината.

Да ми има човек проблемите.

# 1 017
Сър Елтън Джон ще идва на село и мъничко ме е яд, че ще пропусна шоуто.

# 1 018
Сър Елтън Джон ще идва на село и мъничко ме е яд, че ще пропусна шоуто.
Да не раждаш вече?

# 1 019
Скоро и това ще стане. Добре че не сме като слоновете. Не бих издържала да съм бременна толкова време.

Общи условия

Активация на акаунт