СеПтЕмВрИ празници най-много има, а Сашко ще е батко догодина

• 15 208
  • 294
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте момичета!
Отдавна не съм се включвала (има-няма цяло лято), но надниквам от време на време да видя как сте.
Честито на днешните рожденници Георги и Кристиан! Честито и на всички останали виртуални (и не само) приятелчета-септемврийчета (и не само) за навършване на първата им годинка!
За нас набързо - още се кърмим, с 6 зъба сме; не ядем по много, но напоследък има малък напредък; Никол проходи на 12.09., но още не е много стабилна; кръщене на рожденния ден - беше хубаво; изкарахме и двете летен грип - 1 седмица с Т + още 1 сополки и кашлица. Сега тати е болен. Пазете се много, че не приятно!
Честито на Ави! Много силна и смела си, за да вземеш такова решение, а и да го изпълниш.  Hug  Моето зверче напоследък не ме оставя да се наспя и не мога да си представя още едно такова  Laughing Не се спира, но това само ме радва. Ех, ако можех само до тоалетната да отида спокойно...
Ще гледам да съм по-активна, поне докато не е наближил следващият ми изпит.
Целувки от нас!

п.п. Ако може да ми пратите паролата и на мен!

# 121
Здравейте мили виртуални приятелки , аз минавам само за малко да ви надникна , че не мога да се освестя от съботното парти hahaha.
Кръщенето и РД минаха много добре , Мони не спинка целия ден беше в еуфорично настроение , но пък се държа много мъжки Wink.
Ето малко снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=178291');паролата е  donika

Добре , че отчето излезе много точен и се съобрази с настроението на Мони , и съкрати ритуала малко.

Чета много хубави отзиви за съботното парти на отбора , ако може и аз да си изпрося паролката Praynig.

И не на последно място честит рожден ден на Георги и Кристиян !

Хайде лека нощ че направо едвам гледам  Tired

Последна редакция: пн, 01 окт 2007, 23:43 от Doni na Moni

# 122
Doni na Moni, Честито християнче!
Много сте хубави всички на снимките!

Честит рожден ден на Sesiliq!

Пожелавам ти много здраве и късмет, пари и винаги да си заобиколена от много, много любов!

# 123
Добро утро!

Сесилия, честит рожден ден! Пожелавам ти много щастие, любов и успехи във всичко! Весело изкарване на празника!

Ирини, как си тази сутрин?

Дони, снимките от кръщенето на Мони са чудесни! Да ви е жив и здрав!

Тонита, добре завърнала се! Радвам се, че Никол е оздравяля. Нека и татко и оздравява бързо. Кога ще завършиш следването си?

Йоана, за срещата на близнаците: и аз бих се обърнала след вас с усмивка! Гледката е невероятна! Радвам се, че сте изкарали чудесно. Направете си го традиция!

Бон Есперанс - предлагам за среща петък следобед - да кажем 14:30 часа, а парка избери ти!

Стес, не мога и да си представя какъв ужас сте изживяли с децата покрай тея оси. Добре, че краят е благополучен!

Сашко бръмчи в другата стая със Сузукито си и ме остави да ви пиша на спокойствие! За крема съм виновна аз, че му го дадох лично да си играе. Ядосах се, но не на него! Втурнах се да го чистя, че имаше и малко по езика, но реших, че за две секунди повече ситуацията няма да стане критична и изтичах за фотоапарата!

Лек и весел ден на всички!

Последна редакция: вт, 02 окт 2007, 12:53 от Ави

# 124
 Добро утроооо! Grinning
Да пийнем по чаша горещо капучино в тази хладна утрин. Ех, отива си лятото и смокинята на двора е самотна Laughing

Веселушка спи много лошо напоследък през нощта и още не се е събудила Shocked. Мими вече е в детската градинка, настачкувала се вече. Grinning Ама с какъв зор я събудихме... ooooh!
Днес от 11ч. сме на детско парти. Една наша малка и сладка приятелка става на 1г. Денят започва красиво и с усмивка. Grinning
Sesiliq, честит празник! Желая ти много любов и щастливи дни!

Doni na Moni, снимките са страхотни! Всичко е много красиво. Малкият е голям сладур, бати също. Grinning Много хубава торта.
tonitta, добре завърнала се! Hug Честито християнче! Жива и здрава да ти е. Успех на изпитите.
Приятен и усмихнат ден на всички! Целувам ви! Hug

# 125
 Здравейте, мацоранки.... днес денят започна със счупено..ама нали е на щастие, Лацо бутна пърна купичка с попара, а купичката не беше пластмасова , а и всичко по пода стана в попара- така се ядосах , така му се скарах, че после като му направих пак попара не щя да я яде ... Sad после не искаше да ме обича и гушкаше само тати , а мен ме буташе... може да не го е направил нарочно, но аз се ядосах, защото все се лигави на стола и размахма тея ръце, а аз правя егати упражненията да му оцеля устата. Той яде като луд, не е че не иска, ама се лигави....
 На патерици искам да честитя Рождения ден на Георги и Кристиян.. те май поставиха края на тез безкрайни и неуморни купони..Да са живи и здрави! Dessy, исках да ти кажа, че малкия ти сладур е страшно сладък... пу пу..
 Честит Рожден ден и на Сесилия, много здраве, щастие и нека винаги си обградена от истински хора, коита много те обичат!
 Бон есперанс, ако ти не се научиш да превеждаш на Мия, ние горките как да разберем какво ни казва... на курс по английски ще ми ходи , на Мия език няма да знае... Naughty или не искаш да казваш какво ни казва, че не е за пред хора..хихих Аз подкрепям Ави за петък.. защо ли  Mr. Green Айде в Борисовата ако искате на площадката при слона...
 Марианка, тъжно е ,че лятото си отева наистина, незнам за смокинята, но добре че е това форумче, че колкото и да е лошо времето навън да не сме самотни ние... Hug
 Йоана, снимката на близнаците наистина е супер зареждаща, много е готина, а както казваш това е само половината, представям си ви всичките, как няма да са фурор, а ако ви бях срещнала щях да се снимам с вас.... че такова чудо вижда ли се всеки ден.. ама май освен теб имаше и още едни разнополови или съм се объркала
 Аз пък да ви се похваля май започнах пак да яздя сериозно, защото преди пак се качвах ама веднъж два пъти и айде да ме няма, а сега вече трета седмица и вече взех да влизам във форма , вчера така се изкефих вече, защото най- после започнаха да ми се получават нещата и не се чувствам така безпомощтна, е още много има да се желае, но след като наново запалих кръвта всичко ще е наред, лошото е ,че много ми се започва и на фитнес да ходя като преди, ама нещо времето не ми стига... Организация му е майката... ама хайде ще видим
 Днес сме по сходна програма, кухнята, конната база (да захвърля Лаци на баба му и дий дий), авто сервиз да поогледа нещата... после ездата.. ех ако можеше и фитнес ама няма да остане време
 Хубав ден желая на всички и да скоро

# 126
  • Пловдив
Sesiliq, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Добро утро!

Doni na Moni, честито ти християнче!
tonitta, никол - добре дошли отново!
mama_meggie, язденето е много красив спорт! А дано да ти остане и време за фитнес!
mari_anka, един прекресен ден ти пожелавам и весел купон!
yoana,  много сте впечатлаващи наистина.....!!! И аз познавам едни близнаци, но те са мънички...на 2 месеца!
Ави, така се смях на снимката на Сашко! В такива случаи май имаме нужда от повече самообладание.... #Cussing out Mr. Green
irinii , надявам се да се по-добре и с повече настроение днес, а и всички около теб! Чакаме следващият ти постинг да е по-ведър!  bouquet
стес, те докторите от далеч се надушват.... Joy Може някой ден да са състуденти нашите мъници! Hug

И аз качих няколко снимки от прощъпулника в албумчето!
А за питката - трябваше да натиснем крачето на Стенли по-дълбоко, но той така беше въодушевен от тестото, че искаше и с 2-та крака да влиза и да рови с пръстчета в него....така че ние побързахме да го извадим! За съжаление след изпичането обаче отпечатъка почти не си личеше!
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=4133591

http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=4133597

# 127
Здравейте мили мами!

Честит рожден ден на Сесилия!

За срещата на близнаците-Да имаше  и други разнополови деца,на снимката,която пуснах освен ние,и в двата края отново са разнополови.
Ето целият албум със снимките,на който е интересно да го види Hug
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=178124
Снимаха ни и от една пловдивска телевизия,ето клипче от репортажа с доста лошо качество,че е снимано с фотоапарат от телевизора.
http://www.vbox7.com/play:2e382a48

Стели,не се отварят снимките newsm78
Дони на Мони и вашите снимки не мога да ги отворя.

# 128
 Йоана, браво!!! Страшни сте.. А!, дано ви чуят, пък ако не за вас поне за следващите смели майки на близнаци нещата се подобрят!

# 129
Здравейтееее, сладури!

ЧРД на Sesiliq, здраве и любов и желая!
Ние тези дни само обикаляме насам натам, че ремонтно-строителните работи в апартамента са почти към края си и сега иде ред на обзавеждането. Ходим сега и търсим печки, хладилници, дивани и т.н, че да ги купуваме вече. Добре, че поне мебелите ще са по поръчка, че поне мога да я върша тази работа и от вкъщи - да гледам идеи по интернет, че иначе много са скъпи да ги купиш готови.... Thinking
Днес водихме и малкото циганче на ортопед, че са му малко криви краката  Blush, но доктора каза че ще се оправят с растежа, но да носи обувки и вкъщи и навън да не се изкриви и стъпалото. Ще изпълняваме сега, какво да се прави - няма да стане някоя кривокрака мадама пасле, я.... Mr. Green
yoana77 - големи сладури са всичките близнаци на снимките. Heart Eyes По честичко да се събирате, да ви се радват хората наоколо!
steli-ssd и от мен едно честито за изборът на Стенли. Айде след 18 години всички тука на отчет да споделяме, верни ли са прощъпулниците или не. Grinning
irinii - ама какво ти е на теб? Бързичко да се оправяш, ей!
Ави - мнооооооого е сладък Сашето!!! Ще садим ли дръвчета, тая есен?
Е, mama_meggie, ти пък сега хем езда, хем фитнес - ще ги редуваш - единия ден едното, другия ден другото! Mr. Green
 welcome отново на tonitta и nikol5!
la estrella - много ти мерси!
Хайде, мацки - весел ден от мен!

# 130
   Здравейте мами!

Sesiliq  Честит рожден ден!!! Бъди много щастлива и обичана!!!

Doni na Moni  Честито ви християнче!Снимките са страхотни.
Yoana супер сте,толкова много близнаци на едно място винаги привличат вниманието,аз също бих се обърнала с усмивка след такава приятна групичка като вашата. Hug
Ирини бързо оздравяване ти пожелавам,целувки от нас с Габи.
Марианка надявам се ,че денят ти е бил така слънчев както и днешният ден.  bouquet
Ави весела случка със Сашко,посмях се от сърце.Иначе ти как си?

Ние изкарахме поредната безсънна нощ,Габи плака много,събуждаше се през половин час и рев,писъци,ужас.На сичкото отгоре си мислех че поне сега наобяд ще поспи,след като е бодувала през ноща,но уви,спа един час и после пак рев и сега само мрънка. #Cussing out Хайде засега чао от нас, приятен следобяд на всички. #Cussing out  bouquet

# 131
Момичета благодаря ви за топлото посрещане!  Hug
Ави,много се развълнувах като разбрах за страхотната  изненада!Като прочетох заглавието половин час не мога да разбера как така Сашко ще става батко,ама вече всичко ми е ясно!Пожелавам ти усмихната и красива бременност!  Heart Eyes
Моя палавник днес пак беше във вихъра си.Не иска да яде нищо освен бисквити и това е втори ден така.Само готвя и хвърлям.Възможно ли е да е от зъбите?До сега така се успокоявах,но вече не се търпи,как живее само на кърма и бисквити не знам?!
По колко време спят вашите деца и по колко пъти на ден?
Мони спи веднъж на ден,най-много час и половина и след това си ляга чак вечерта.
Искам да ви питам и още нещо.Сега кога се прави реимунизацията с Пентаксима.Денис беше писала нещо по въпроса,но не мога да го намеря къде е,а нашите лакари не са много запознати и да не объркаме нещо.
Sesiliq ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!Бъди много щастлива и обичана майка и съпруга!Весело посрещане на празника.
Irinii пожелавам ти бързо да се оправиш.  Hug

Лек и успешен ден!

# 132
Здравейте мацки,
днес определено съм по-добре, благодаря за вниманието.
вчера явно преумората и нервното изтощение покрай грижите с баща ми ми дойдоха в повече и сресът ми изпи адекватността и сърдечната енергия.... Както и да е - радвам се да прочета приятни новини край вас.
Цвети Берова, защо така красавицата не спи нощем. Май трябва по-често Спаси да я забавлява до изтощение  Crazy
Никол5, Спаси спи различно, но със сигурност предремва по обяд - някъде между 12 и 1 и после обядва, пак излиза навън и евентуално ако е спал малко пак спи. Ако пък по обяд е спал над 1 час изкарава до края на деня будувайки.
Фибичка, ама какви криви крачета - хич да не е посмял доктора да говори тъй за нашето момиче. Naughty
мама Меги, страшно активна си. Аплодисменти за ездата. Някой път не е лошо да направим един септемврийски сбор на хиподрума и да ни направиш едно показно. Пък току виж някое хлапенце открило любовта към кончетата оттсега.  Grinning А как ми се ходи и на мен на фитнес, но с тези 12 часа дейности на ден - просто няма кога. Чисто физически не издържам на тези темпове, но още 2 седмици все някак ще се справя.

За петъчната среща - ще гледам да се класирам!
Цвети Русимова
, какво става с фотографката. Беше споменала , че в понеделник дисковете ще са готови /нямам търпение/, а и да си взема капачката за шишето, че е много ценна - от бебешки купон е оцеляла  Laughing

сесилия, честит празник, мила! Да си здрава и заобиколена от обичащи се хора!   bouquet  bouquet  bouquet

упс... ставам, че ме викат

# 133
  • София
Привет и от мен Simple Smile
Сесилия, честит рожден ден. Желая ти всичкото щастие на света от все сърце Simple Smile

Много съжалявам, че не можахме да се видим в неделя. Мартин ми каза чак вечерта, че Ани му се обаждала...но той не разбрал с кой ще се виждаме, абе дълга и широка... Весел празник днес.
Та мацки, дойде и моят ред да ви се похваля с ходещи крачета. newsm68 newsm44 Ави и Алфира бяха сред първите, които ги видяха. Хриси проходи в събота на партито и от тогава няма спирка. Е, все още е рано за прощъпулник, но и на него ще му дойде реда. Проблема е, че той тича, а не ходи и препятствията за нищо ги нямаме...А да знаете как се тича в парка по голо дупе само и само да не слагам памперс...
Хриси и той не е от най-поспаливите. За деня му се събират прекосили 1.5 часа...
Мама Меги,  и ние се нареждаме на опашката за уроци по езда Joy Предлагам да не събираме Хриси и Лаци да ядат заедно, защото после ще е като след военни действия. Вчера обърнал купата със супа върху баба си страшно доволен Simple Smile
Йоана, добре сте сбрали погледите в Пловдив Simple Smile Сетих се веднъж като се бяхме събрали за една среща пред театъра 7-8 колички и един дядо попита да няма някакви протести Joy
За срещата предлагам Борисовата градина при слона. Хриси е фен на катерушката там.
А днес го водихме в Метро. Баща му го качи в количката, а той прав си танцува-дори не посмяха да ни направят забележка, че сме го вкарали вътре-нали не пускат малки деца. Но най-голямо впечатление му направиха вратите с фотоклетка. Не че не е виждал и преди, но явно понеже сега бяхме без количката, а той ходеше и затова толкова се впечатли. И накрая се ядоса, че няма брава, която да мести нагоре и надолу Simple Smile
За сега толкова от мен-отивам да полегна докато спи и той, че нещо не ми е добре днес Sad

# 134
Радвам се, че не сте ме забравили!  Hug
Честит рожден ден на Сесилия!
Разгледах снимките от 29.09. - добре сте си изкарали. Тортата е разкошна. Ех, ако Русе беше малко по-наблизо до София...
Ави, остава ми още 1 год. докато завърша семестриално (сега съм 5 курс) и после държавни изпити, стажове и тем подобни долу-горе още 1 год. Уморих се от това учене. Тъкмо взема някой изпит и то се оказва, че приели напълно нов закон... Добре, че не мога да върна времето назад, защото нямаше да се захващам изобщо. Като минат обаче тези 2 г, ще си кажа "Е, че то не беше толкова трудно, така или иначе минаха 6 год., защо да нямам още една дипломка."  Simple Smile
nikol5, адашката ти спи по принцип след като се наобядва от 13 ч до около 15 ч. Понякога заспива преди обед за около час и после още 1-2 ч. късния следобед.
Приятен ден на всички!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт