Отдавна не съм се включвала (има-няма цяло лято), но надниквам от време на време да видя как сте.
Честито на днешните рожденници Георги и Кристиан! Честито и на всички останали виртуални (и не само) приятелчета-септемврийчета (и не само) за навършване на първата им годинка!
За нас набързо - още се кърмим, с 6 зъба сме; не ядем по много, но напоследък има малък напредък; Никол проходи на 12.09., но още не е много стабилна; кръщене на рожденния ден - беше хубаво; изкарахме и двете летен грип - 1 седмица с Т + още 1 сополки и кашлица. Сега тати е болен. Пазете се много, че не приятно!
Честито на Ави! Много силна и смела си, за да вземеш такова решение, а и да го изпълниш.
Моето зверче напоследък не ме оставя да се наспя и не мога да си представя още едно такова Ще гледам да съм по-активна, поне докато не е наближил следващият ми изпит.
Целувки от нас!
п.п. Ако може да ми пратите паролата и на мен!
.
.
.

после не искаше да ме обича и гушкаше само тати , а мен ме буташе... може да не го е направил нарочно, но аз се ядосах, защото все се лигави на стола и размахма тея ръце, а аз правя егати упражненията да му оцеля устата. Той яде като луд, не е че не иска, ама се лигави....
или не искаш да казваш какво ни казва, че не е за пред хора..хихих Аз подкрепям Ави за петък.. защо ли

Може някой ден да са състуденти нашите мъници! 

, но доктора каза че ще се оправят с растежа, но да носи обувки и вкъщи и навън да не се изкриви и стъпалото. Ще изпълняваме сега, какво да се прави - няма да стане някоя кривокрака мадама пасле, я....
По честичко да се събирате, да ви се радват хората наоколо!
Бързичко да се оправяш, ей!
- ще ги редуваш - единия ден едното, другия ден другото!
отново на tonitta и nikol5!

Ави и Алфира бяха сред първите, които ги видяха. Хриси проходи в събота на партито и от тогава няма спирка. Е, все още е рано за прощъпулник, но и на него ще му дойде реда. Проблема е, че той тича, а не ходи и препятствията за нищо ги нямаме...А да знаете как се тича в парка по голо дупе само и само да не слагам памперс...