СеПтЕмВрИ празници най-много има, а Сашко ще е батко догодина

• 15 206
  • 294
  •   1
Отговори
# 135
Сесилия, това е за теб!

Ави, чудесна новина. Лека бременост и всичко най- хубаво.

Да се похваля и аз, моя мързеланчо най-после днес проходи , но по- скоро пробяга, и така ще има тичане от днес.
Целувам Ви всички, по-нататък повече.

# 136
Доника, Сладурче*2 - Честити ходещи крачета!!!

Мамо Меги - много благодаря за комплиментите. Аз пък съм възхитена от твоята фигура. Е, явно с езда я поддържаш?! - аз нямам такива влечения към конете. За сметка на това си правя малък фитнес в къщи.

За спането - и аз много не съм доволна от Георги - Става към 8-9.00ч спи по веднъж на ден, след като се наобядва за около 1-2 часа и после заспива 21.00 часа. Спи точно 1 час и после се събужда и заспива чак към 1-2 ч през нощта и то с много дундурикане. А е имало и случаи, да седя да си играя с него до 4.00 сутринта. Какъв е този режим, не мога да го разбера. Но за 1 ден му се събират близо 10 часа сън.

Снощи се повеселихме, посмяхме и май наистина Георги сложи край на едногодишните празненства. Така беше и миналата година - всички родили, само аз още се бавя, но пък си струваше чакането Simple Smile. Много се радвам, че сме част от големия Септемврийски отбор. Много ви обичкаме!!!

Последна редакция: вт, 02 окт 2007, 16:46 от Desssy

# 137
Доника, Сладурче, Честити ви ходещи крачета! Сега ви чака едно търчане и вас Mr. Green!
За срещата: Най-вероятно няма да можем да дойдем. Вече 2 месеца баща ми ползва втората ни кола, и се оглежда да си купува нова, но все не си избира. А пък на мъжа ми му е необходима и аз доста трудно се вреждам за единствената ни в момента кола!
За фотографката и очакваните дискове: Днес говорих с нея, стигнала е почти на половината от обработването на снимките, отнема й много време тъй като са над 600 снимки , а е сама с двете малки деца по цял ден, поради стачката на градините! Дори и да дойдем на срещата, не съм сигурна дали ще нося дисковете! И аз ги искам колкото се може по-скоро, но да се въоръжим с малко търпение, хубавите работи стават бавно! Laughing
За спането: И Алекс започна да спи по веднъж на ден, ако е станал много рано сутринта, си доспива, но стане ли в 9-10, спи веднъж за около 2 часа, а днес само час! Не успях да свърша нищо за толкова кратко, в момента си подритва в леглото, та мога да понапиша нещо.
Да ви се похваля: Ивето най-вероятно след 2 седмици ще ходи на градина за първи път! Утре ще ги водим и двамата на изследвания- нея за детската , а Алекс-профилактичните след годинката!

# 138
За малко и на бързо и ние да се включим..
Да ви разкажа за обечките на Мия Mr. Green Днес беше женски ден - отдадох се на дейности свързани с мен,защото от сутринта се събудих с желание да руша..ако ме разбирате Wink
Намерих и салон,където дуп4ат уши..най-тържествено изчакахме жената пред нас и аиде вътре..И там Мара подробната не изпусна пистолета от поглед..Дали самоотбрана или пустото му любопитство,но..След 40 минути борба Мия си тръгна ухилена до ушите и без обечки! Хванете ме ако можете Simple Smile Не успяхме да я задържим нито за секунда,зорко пазеше с поглед оръдието на труда на много свежата козметичка и се отбраняваше яко Simple Smile Посланието го разбрах и ще чакаме да поотраснем Wink или ще отидем с подкрепление  Party
А относно срещата,Мамо Меги,много сори,обаче Ави ме помоли аз да определя мястото Twisted Evil така че то ще е Борисовата ,градинката със слона  Whistling Майтап бе Уили,за вас и накрай света отивам, и за шишарки на луната даже! Wink
Целувки от нас!

# 139
Сесилия, 4естит рожден ден! Желая ти много 6тастие с мъжете около теб, да те слу6ат и оби4ат...   bouquet

Моми4ета, разгледах снимките от рождения ден на септемврии4етата. Вси4ки деца са пораснали много красиви, пъстри и разли4ни... Всяко едно по разли4ен на4ин 4аровно.. Сладур4ета  Heart Eyes
Йоана, сигурна съм 4е сте били атракция в Пловдив майки с толкова близна4ета .. .
Мама Меги, поздравявам те за конската езда. Аз само веднъж съм яздила и до сега съпруга ми ме бъзика, колко упла6ена бях и пи6тях : Ама коня мърда, коня мърда..... Искам да сляза... А хората се обръ6таха и ми се смееха  Blush После свикнах и бе6е СУПЕР

За спането - Филип се буди към 9 сутринта. Играем до 12, когато яде и заспива за 1 -2 4аса. След това цял следобед игра и разходки и към 20.00 е ве4е гроги, къпем се, пие мляко и сън...

# 140
Топър фечер!

Бон Есперанс, ама какво е това разрушително настроение?!? Я дай хубавата усмивка! Забрави лошите мисли. Миичка ще има обечки някой друг път. Току що се сещам, че в 16 часа в петък имам ангажимент и ще ви помоля да почнем в 13 часа, ако ви е удобно.

Цвети, ясно е, че всички с нетърпение чакаме дисковете със снимките! Цунки за голямата кака - дано с удоволствие ходи на градина!

Ирини, радвам се, че се чувстваш по-добре!

Фибичка, вашият ортопед вероятно е кривоглед! Йоанка е перфектно създание! А по повод на гората, аз не спирам да си мисля. Даже онзи ден проверих в сайта на Маги Малеева, но още няма инфо за есенното засаждане. Другият вариант беше горичка в имението на Алфи (която признава, че чете, но много рядко пише  Wink) Тя е събрала информация по въпроса и би трябвало да я обобщи накратко и да решим какво точно ще правим.

Аз се чувствам добре. Благодаря на тези, които питат. Дано така да я изкарам до края!

Лека нощ и цунки от нас!

# 141
hahaha Joy hahaha

Здравейте и от нас  Hug
Ави, как ме разсмя само  hahaha

Мислех утре да правя прощапулка на Сисо, обаче днес както го държах за ръчичка и вървяхме, явно беше вече уморен, а аз го пуснах и уж го придържах, ама явно не добре и падна милият по лице  ooooh! и си удари горната устничка  Confused Много плака, веднага го взех и го гушнах, а той плачеше толкова жално и не се гушкаше в мен както обикновенно, ами започна да ме бута с двете си ръчички  Sad Все едно ме упрекваше задето съм го изпуснала. Много тъжно ми стана и замалко и аз да ревна  Sad Ама после като се успокои пак си ме обичаше и гушкаше. Особенно след като се наспа  Hug Та за прощапулката бях започнала да пиша, ами незнам дали е правилно, но реших да я отложа  Rolling Eyes Някои казват, че е хубаво щом веднъж се пусне само детето да се направи, за да може по-стабилно да тръгне. Ама Сисо се пусна сам в къщи и то доста крачки направи, но все още е зле с пазенето на равновесие и много залита. А и след падането днес наистина мисля да изчакаме малко  Thinking

За спането - тъй като на няма и 10 метра от спалнята ни се строи болница  #Crazy и шумът е ужасяващ, от около 2-3 месеца си направихме един режим. Сисо по принцип обича да си поспива сутрин като мен  Mr. Green и става към 9 часа, излизаме на разходка по време на която той не спи. Към 12 часа минаваме и си взимаме кухнята, прибираме се, обядваме, играем още малко и към 13:30ч той е вече много уморен и заспива. Към 14:15ч - 14;20ч обикновенно се обаждам до полицията, за да пратят патрулка, защото точно в 14ч работниците се сещат, че трябва да започнат да къртят, да чукат и режат  #Cussing out Ако е долу-горе поносимо тихо, Сисо се събужда към 16;30ч  Grinning След тов заспива към 21ч и естесвено се буди 2-3 пъти да суче, може би към 3ч се събужда за пръв път и до сутринта още няколко пъти  Rolling Eyes
Ами толкова за нашето спане, доста цветно и на широко го обясних  Crazy

Лека вечер от нас и до нови срещи  Hug

# 142
  • София
Привет и от нас!

Аз съм вече работеща мама. Не е толкова страшно колкото очаквах, а и имах нужда от малко разнообразие. В сравнение с гледането на дете е донякъде почивка. Учудващото е че и детето понася добре раздялата и не се сеща за мен през деня. Дори се разбират по-добре с баба си: не й се глези като на мен, изяжда си храната и не капризничи. Първият ден като ме видя след работа изхлипа за кратко, на аз веднага я гушнах и си я накърмих. После се отделих за малко от нея и като се върнах, ревеше кански. Явно се е уплашила че пак ще я изоставя. Дълго не можах да я успокоя. Дори количките и бананите, изпитано средство в подобни ситуации, не свършиха работа.

Храната от държавната кухня е много добра. Нашата мома не можеш я излъга с буламачи. Към непознати миризми и манджи е много подозрителна и номерът е да я накараш да хапне веднъж. После е лесно. Баба й я оставила хубаво да огладнее и тогава си изяла цялата порция и търсила още.

Бон Есперанс, посланието на Мия за обичките е повече от ясно... Направо я води на пиърсинг.
Дони на Мони, честито ти християнче! Да ти е живо и здраво синеочкото!
Деси, честит първи рожден ден на Георги!
Ирини, мерси че сподели за изследването за кръвна захар. Пуснах изследване и е ОК, но нали се роди дебеличка, исках да съм спокойна.

И Мария прави самостоятелни крачки от известно време. Трябва май вече да правим прошъпулник, а не да чакаме да тръгне стабилно, нали?

# 143
Добро утро сладурки,
Диман, супер е че така лесно се адаптирате към новата ситуация!
Ави, радвам се че бременността протича леко при теб и да си призная лекичко ти завиждам - много обичам бременни мами, дали да не се поддам на провокациите на мъжа ми  Crazy  Wink
ive1ina , гадна работа е това със строежите, но гледам вие сте намерили варианти...
bonne_esperance , има време и за обички   Hug ако искаш другия път ще дойдем за подкрепление  Mr. Green
Мари-анка, как мина детското парти?
Ирини, все се каня да ти кажа, че и Стефи много харесва "Бон Апети" - имаме си двама любители на кулинарията  Grinning
За петък и ние маже би ще се присъединим към вас, ако ни искате разбира се  Mr. Green
На мен от другата седмица ми започва серията с държавни изпити, поради което съм под пара вече, но вчера ми пристигна подкреплението - мама, и се надявам да успея да се подготвя. Да стискате палци, че направо съм луднала...

Хаде пожелавам ви прекрасен слънчев ден  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 03 окт 2007, 10:41 от bebe_dundi

# 144
    Добро утро!

Влизам за малко за да ви пожелая приятен и успешен ден.Дано и днес да е слънчево и топличко!
А аз си допивам кафенцето и излизаме с Габи на разходка.  bouquet
Целувки на всички! 

# 145
Моето малко гълъбче пак си игра до сред нощ, защото дремна от 19-20ч просто нямаше как да го задържим поне още малко буден и после се разсъни. Ще трябва да предприемам някаква друга стратегия при събуждане след приспиване.

# 146
привет красавици!

Диман, много се радвам, че така успешно се справяте с дъщеря ти / Wink как звучи само!/ с новата работна ситуация. А ти как се чувстваш? Разнообразно ли ти се вижда ежедневието сега или все още си в мислите си повече в къщи? Поздравления за добрите резултати на кръвната захар!
бебе Дунди, действай де!!! Отдай се на провокацията на таткото!А за срещата - искаме ви, не, ами направо ви задължаваме. Изпитите ще ги вземеш на 100%!
Цвети Берова при вас нощта как беше? На Спаси от еднат страна в устата има подутина с размер 1 см  Shocked и всеки момент очаквам да се появи една "бяла планинка" - много ревлив и чувствителен бе през последното денонощие...
Ивелинче и Спаси вчера падна зловещо с подутина на устната, но всичко спадна много бързо. надявам се и при вас да е така.

За прощъпулника - моят мечо си ходи вече напълно спокойно, кляка - става, завива, прескача препятсвия /когато ги види естествено  Crazy/, т.е. готов е за прощъпулник, но аз нали ви споменах,че половината ми семейство е в чужбина и ще ги чакаме да се завърнат и тогава ще търкулнем питката!

Пожелавам ви слънце в душата!

# 147
Здравейте,момичета!
При нас няма нищо ново,освен че пак го закъсахме със спането ooooh!Игри,забавления,мрънкане и всичко това през нощта,днес е станал в 5.30,най-вероятно и при нас са зъби,защото и ние си имаме подутинки,които той пипа непрекъснато,а и нещо си е развалил апетита напоследък! WinkИ ние още не сме направили прощъпулника,въпреки че ходи,но по-скоро се клати като патенце!Иначе речникът му се обогатява с всеки изминал ден и забелязвам,че повтаря почти всяка дума,която кажа,естествено,някакво бебешко повтаряне,топката е "пап",чорапите са "пък" Laughingвуйчо е "ву" и разни такива!Опитва се да ме имитира как свиря с уста и гълта въздух навътре,много е смешен GrinningТа,така за нас!И аз чакам с нетърпение диска!
bebe_dundi,естествено че ще се справиш на изпитити,с теб сме! Peace
Ави,ходи ли вече при чичо доктор!
Момичета,на някое детенце вече сложиха ли му ваксината на 13м.? newsm78
Ало,испанската девойка,Щастливка,да се яви на отчет! Heart Eyes
bonne_esperance,не се ядосвай за това,че не сте успяли,следващия път,ами има си мнение детето! Mr. GreenПри нас пък по никакъв начин,не мога да изрежа ноктите на краката,просто е мисия невъзможна-ритане ,хапане,блъскане и т.н. Wink
Лек ден,майчета!  bouquet

# 148
Целувки и от мен! Hug
След красивата картина от irinii няма как на човек да не му стане слънчево в душата. Grinning Денят ми днес пак се очертава много динамичен, ама на мен така си ми харесва, че ме държи във форма. След малко ще тичам към Пловдив.
Снощи малката принцеса пак не ни остави да спим. Горните зъбки яко напират (единият се показа през тези дни Grinning). Изобщо от месец насам не знаем какво е сън. После тя си наваксва през деня, ама аз вече съм и поела дозата кафе и няма заспиване, брей! Laughing
аlexal, на Арен трябваше първи да му сложат ваксината. Ако не се лъжа. Питай dennis.
bonne_esperance, малката ти кукла е станала голяма хитруша.  Grinning Разбрала е какво я чака.
diman, браво за добрата адаптация. Grinning Приятно е човек да разнообрази. А работата е чудесно средство за това.
Ивче, irinii, явно вчерашният ден не е бил на късмет. И моята Веселушка падна. Има рана на носа. Confused Все на него пада, липсва и сякаш инстинкта за самосъхранение.
bebe_dundi, на детското парти бе много приятно. Ние мамите пийнахме по биричка с картофки, а децата се нащуряха. Само дето без никой да ме пита от дружките, бяха взели от детската градина и моята Мимка. После те техните дечица ги върнаха обратно там за обедното спане, ама моята кипра да не е будала?! Излязла веднъж от там не пожела да се върне. Та бях и с двете Crazy Laughing Стискам палци за изпитите и дерзайте за братче. Wink
Е, момичета-кокичета, аз ви изоставям. Но ви прегръщам горещо и по-късно пак ще се насладя на приятната ви компания. Grinning Hug

Последна редакция: ср, 03 окт 2007, 22:01 от mari_anka

# 149
Здравейте и от нас!
Сложих Мони да спи,сложих и манджите да се готвят и сега имам към 30 свободни минути.
За прощъпулника аз си бях решила,че ще го направя не когато Мони направи няколко крачки,а когато върви по самостоятелно и така и направих.Миналата седмица в събота реших,че е дошъл момента,дребчо си хареса един черпак,явно готвач ще го правим   chef
Иве,и нашия юнак вече няколко пъти е падал,той може да върви горе-долу добре вкъщи,а навън само за ръка иска.Единия път и аз като теб го изтървах и падна на улицата и много лошо си разби устичката,а колко кръв тече  ooooh!  Като се удари някъде най-много ме е страх от това,че изревава веднъж и след това се захласва и няколко секунди не може да си вземе въздух,почервенява,а аз само наблюдавам да не си глътне езика,защото лекарите ме предупредиха,че може и това да стане.Изпитвам ужас само като си помисля,дано да го израсте.
Явно не сме единствените,които си играем по малките часова.От един месец вече са надути долните венци,но резултат няма.Напоследък мажа с едно ново гелче и сякаш не го боли толкова,но нищо не му пречи пак да се събужда вечер да си играем.

Красив и усмихнат ден ви желая!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт