Ави, чудесна новина. Лека бременост и всичко най- хубаво.
Да се похваля и аз, моя мързеланчо най-после днес проходи , но по- скоро пробяга, и така ще има тичане от днес.
Целувам Ви всички, по-нататък повече.
. Много се радвам, че сме част от големия Септемврийски отбор. Много ви обичкаме!!! 
Не успяхме да я задържим нито за секунда,зорко пазеше с поглед оръдието на труда на много свежата козметичка и се отбраняваше яко
Посланието го разбрах и ще чакаме да поотраснем
или ще отидем с подкрепление 
Майтап бе Уили,за вас и накрай света отивам, и за шишарки на луната даже!

После свикнах и бе6е СУПЕР
) Тя е събрала информация по въпроса и би трябвало да я обобщи накратко и да решим какво точно ще правим.

и си удари горната устничка
Все едно ме упрекваше задето съм го изпуснала. Много тъжно ми стана и замалко и аз да ревна
Ама после като се успокои пак си ме обичаше и гушкаше. Особенно след като се наспа
Та за прощапулката бях започнала да пиша, ами незнам дали е правилно, но реших да я отложа 
и шумът е ужасяващ, от около 2-3 месеца си направихме един режим. Сисо по принцип обича да си поспива сутрин като мен
Ако е долу-горе поносимо тихо, Сисо се събужда към 16;30ч
След тов заспива към 21ч и естесвено се буди 2-3 пъти да суче, може би към 3ч се събужда за пръв път и до сутринта още няколко пъти 

ако искаш другия път ще дойдем за подкрепление 

как звучи само!/ с новата работна ситуация. А ти как се чувстваш? Разнообразно ли ти се вижда ежедневието сега или все още си в мислите си повече в къщи? Поздравления за добрите резултати на кръвната захар!
/, т.е. готов е за прощъпулник, но аз нали ви споменах,че половината ми семейство е в чужбина и ще ги чакаме да се завърнат и тогава ще търкулнем питката!
Игри,забавления,мрънкане и всичко това през нощта,днес е станал в 5.30,най-вероятно и при нас са зъби,защото и ние си имаме подутинки,които той пипа непрекъснато,а и нещо си е развалил апетита напоследък!
И ние още не сме направили прощъпулника,въпреки че ходи,но по-скоро се клати като патенце!Иначе речникът му се обогатява с всеки изминал ден и забелязвам,че повтаря почти всяка дума,която кажа,естествено,някакво бебешко повтаряне,топката е "пап",чорапите са "пък"
Та,така за нас!И аз чакам с нетърпение диска!

Денят ми днес пак се очертава много динамичен, ама на мен така си ми харесва, че ме държи във форма. След малко ще тичам към Пловдив.
). Изобщо от месец насам не знаем какво е сън. После тя си наваксва през деня, ама аз вече съм и поела дозата кафе и няма заспиване, брей!
Разбрала е какво я чака.
Приятно е човек да разнообрази. А работата е чудесно средство за това.

Като се удари някъде най-много ме е страх от това,че изревава веднъж и след това се захласва и няколко секунди не може да си вземе въздух,почервенява,а аз само наблюдавам да не си глътне езика,защото лекарите ме предупредиха,че може и това да стане.Изпитвам ужас само като си помисля,дано да го израсте.
Препоръчани теми