СеПтЕмВрИ празници най-много има, а Сашко ще е батко догодина

• 15 083
  • 294
  •   1
Отговори
# 150
Георги се сдоби с първата си прическа - много е сладък. Искам да пусна и снимка, но се притеснявам къде ще е най-добре - дали тук или някъде другаде с препратка?

# 151
Добър следобед и от нас!

Бебе Дунди, моля те, какво чакаш, моментално се поддай на провокацията!!!! Стискаме палци за изпитите, но никой не се съмнява в крайния резултат!

Диман, браво за бързата адаптация!

Сашко навън не е падал още, но вкъщи като падне, пада или по дупе или с ръчичките напред. Два пъти, обаче, залита както си стои на земята, пада и си прехапва устничката и тече кръв. Плаче яко. Бързо да минават разбитите устенца, носленца и натъртените сладки дупенца!

За спането - денем спи веднъж по час и половина максимум. Вечер го слагам в кошарата към 20:30 с млекото и докъм 21:00 е готов заспал. Нощем като се буди, от зъби, газове, или друго нещо - ритуалът е следният: първо пробвам биба, ако бибата не помогне, чай, ако не Калгел, при рев - в изключително редки случаи - Панадол. Мисля, че различавам плач от болка от друг вид плач. Номерът е, обаче, че като проплаче, както си спи още, тръгва да се изправя - тогава го взимам до мен и така откарваме докъм 7:00 часа като към 4-5 или 6 часа му давам доза мляко - от няколко дни кисело, разредено с вода, защото иначе трябва да ставам да приготвям адапте.

Алексал, бях веднъж на доктор - оттам 13те мм. Ноември ще отида пак. Надявам се и тази бременност да изкарам така спокойно и "хладнокръвно" като първата, въпреки, че има и кардинални неща, които биха допринесли допълнително за спокойствието ми...

Честита първа прическа на Георги! Деси, ти ли го подстрига?

Никол5, честит прощъпулник! Мони, ще идваме в частния ти ресторант след двадесетина години да хапваме вкусните ти гозби!

Да споделя и за рязането на ноктите. Вече ми е най-удобно да ги режа с обикновена крива ножичка. Сашко по принцип оказва доста съпротива, но му намерих цаката. Пускам на компютъра заглавната страница на магазин "Пакостник" и за два оборота на "Мама ми" и маникюрът и педикюрът са готови.

Ирини, весела картинка! Толкова обичам лятото, че цяла зима живея в очакване на следващото!

Доколкото си спомням, Испанската девойка се завръща на родна почва на 13и. Липсват ведрият и дух и настроение.

# 152
Пак не ме се пише Rolling Eyes  ама ви чета редовно Peace

В понеделник сложихме на Ники първата ваксина от 8м насам . Купих Инфанрикс -слава богу не се отключи алергията Peace но сме с разтройство  #Cussing out
Марианка какви са тези пържени картофки бе жена -съобразявай се тук има хора на диета Joy Mr. Green

Иринии  аз си мислех че съм единствената която не е направила прощапулник още Joy

Престраших се в неделя и карах колата - мъжо ми остана доволен от мен Mr. Green

# 153
 Hug Привет на всички ви
Алексал - сложихме ваксината.Арен не даде признаци да го боли или да е разбрал какво му се случи.Не получи никакви странични реакции като обриви,температура,да е кисел или поспалив.
Десичестита прическа
Прощъпулника го направихме когато Арен ходеше стабилно без да пада на лице.За мен тогава проходи реално.Преди това си бяха опити и тренировки
nikol5 целувки за малкият готвач.
За всички работещи мами,много ви се радвам като чувам че се справяте   bouquet
mari_anka как да се върне Мими обратно в градината като сте я взели на обед.Ей,това ми беше любимо да ме взимат преди съня в градинката  Mr. Green
bebe_dundi няма къде да ходиш с изпитите.Стискаме ти палци,а ти залягай над учебниците и над идеята за братче на Стефи  Wink
ive1ina добре че имате супер план на действие,а за строежа  #Cussing out при нас приключи слава богу едно такова денонощно строене.Беше кошмар.Разбирам те напълно.
Сладурче Hug прегръдки за ходещото човеченце
ДВВпоздравления за престрашаването с колата  Peace
Ние днес се запознахме с 2 сладки абсолютни наборчета на Арен родени на неговият ден и год. поиграха дружно и сега се прибрахме за малко сън,който тези дни е само по веднъж на ден .
Слагам следобедното кафенце  Hug

Последна редакция: ср, 03 окт 2007, 15:47 от dennis

# 154
Здравейте, весела дружина!
Радвам се да ви намеря всички в прекрасно настроение!

diman - и от мен проздравления за лесния преход към новото ежедневие!
bebe_dundi - е щом имаш и подкрепление в борбата с изпитите, няма начин да не се справиш. Хайде да минават, да ти се махат от главата.... То и на моята тежат едни - но не ми се очертава скоро да минат на дневен ред... Rolling Eyes
Desssy - хайде показвай новата прическа на сладура - тук-там, няма значение...
Ави - и Йоанка го правeше този номер с изправянето в сънено състояние, което налагаше да я взимам при нас, че иначе не ще да легне и да спи пак. Сега обаче, откакто захладня и я пъхнахме в торбата, не мой да се изправя и го нямаме вече този ангажимент... Mr. Green

Момичета, да ви разкажа пак в какво ме замеси днес малкото природно бедствие... Стягаме се да излизаме ние двете - аз приготвям чантата,  тя снове наоколо. Като приготвих всичко отивам да я взимам и я намирам да разглежда много задълбочено един наакан памперс, собственоръчно изкаран от нея от кофата. Тъкмо понечих да го взема и настъпах нещо меко ......... и като погледнах - всичко наоколо в а-а.  ooooh! ooooh! ooooh! Гледката беше толкова потресаваща, че чак ми стана смешно Joy. Търкам аз после и си мисля как само това не бях чистила още, но после реших, че от това по-лошо вече няма накъде и някак си се зарадвах и се успокоих, че вече нищо не може да ме изненада.  Whistling Иначе помагаше в чистенето - взела един парцал, търка и тя, забавлява се и хич не и дреме .
Ей я тука доволна от живота само няколко минути по - късно, вече излезли навън!

Айде, мацки - толкоз за днес от нас!

# 155
fibi4ka, чудно преживяване си имала... LaughingЯна номера с изправянето го е оттренирала и с чувалчето за спане, и с него се изправя, как го прави номера незнам!
dennis, къде се слага ваксината и подкожна ли е? Доколкото имам спомен, е в гръбчето newsm78, а там май не е много добре...Чудя се дали да не поискам да ни я поставят в ръчичката...

# 156
Ирини, Алексал, Мари-анка, Ави,Денис, Фибичка, благодаря ви сърдечно за подкрепата за изпитите  Heart Eyes, а за другата работа аз още се опъвам, но да видим до кога  Crazy
За ваксината, на Стефи й я биха в крачето, доколкото помня Денис каза че на Арен са я били в ръчичката. При нас също нямаше никакви странични ефекти..само дето около 5 дни по - късно вдигна лека температура незнайно от какво (може и от ваксината да е било, че нашето педи каза че са възможни реакции до 10 дни след поставянето).
отивам, че щурчо мрънкаааааа

# 157
dennis, къде се слага ваксината и подкожна ли е? Доколкото имам спомен, е в гръбчето newsm78, а там май не е много добре...Чудя се дали да не поискам да ни я поставят в ръчичката...

Не съм dennis, но да кажа при нас как мина ваксината. Миналата седмица сложиха на Мони MMR (в превод: дребна шарка, заушка и рубеола) + Meningococcal C Conjugate Vaccine. Мисля, че в БГ сега се слага само първата ваксина. Набоцкаха го съответно във всяка ръчичка с по една ваксина. Слага се мускулно, в трицебса. На 3-я ден даде реакция лек обрив по гърдите и едната ръка, но за 1 ден обрива изчезна от само себе си.  Peace

Разгледах снимките от Септемвийския Купон. Личи си, че сте си изкарали много забавно, а децата са станали големи сладури.  Heart Eyes Тортата много ми хареса и искам да питам Цвети от кой сладкарски салон я е поръчала.

# 158

Слага се мускулно, в трицебса.
  Peace

# 159
  • София
Ето ме и мен набързо, че трябва да слагам мрежата.
За сетен път се убедих, че моя човек АМ няма да яде...Вчера купих Нестле Джуниър, днес пробвах Миломил, преди НАН...плюе и това си е. Най-демонстративно го изхвърля през оградката си и това е. Види ли си киселото мляко обаче чак се разтреперва, докато не го получи...
Бебе Дунди и от мен успех на изпитите Simple Smile
Фибичка, ние това го правим, само че с аки от гърнето #Cussing out А днес най-нагло ми се изпишка на килима докато го преобувах.
Алексал, ми вие направо си говорите Simple Smile
Ави, да погалиш коремче от нас с Хриси Simple Smile А мислила ли си къде ще раждаш-пак ли във Втора градска?
Ивелина, надявам се поне полицията да се отзовава на обажданията?
Щастливка да си идва по-бързо, че на Хриси и Гого много им липсва Бобо-вече може и гоненка да играят Joy
Хайде лека засега от мен Simple Smile

# 160
Привет майки-самурайки!

Казвам ви така, защото самурайски сили се изискват сега за тичане след малките фъртуни.
Днес на детската площадка за пръв път се почувствах по-уморена от Игли. Обикновено успявам да я изтощя с разходки, тичане след топки, динозаври и други животни, но сега тя беше особено бодра и... няма измаряне. Имах чувството, че е на стероиди.   Shocked

Fibi4ka белята на малката Йо си я бива. Само това не съм чистила още от пода. Иначе храни, кремове, червила, пръст от цветята, всичко това си мина по реда.

Доника Хриси вече свободно ли се пуска или се куми като моята Иги? А за АМ, като не иска - здраве, киселото мляко си е супер. Аз исках Иги на кисело да науча, а пък тя не ще - а като види шишето с АМ се разритва и развиква от нетърпение.

Алексал Иглика повтаря някои неща, които й казвам, но понякога се иска много въображение, за да го разбера. Кучето е ба-ба (сещаш с защо), а куп други неща са "няня", така, че твоето момче направо си е спец в говоренето наистина.

DVV  не си единствена, доста сме ненаправилите прощъпулника. Но и аз знам, че било добре да се направи при първите самостоятелни крачки ,за да бъде по-лесно прохождането.
Но при нас, както изглежда пускането е само отвреме-навреме и по необходимост и не знам вече....

Деси кога ще покажеш на Георги прическата?

bebe dundi успех на изпитите, не знам какво учиш, но си е геройство да учиш с бебе вкъщи.

diman радвам се да чуя, че добре се справяте с Мия с новата ситуация. Окуражаваш ме много, защото се страхувам от момента на връщане на работа. Как ще се делим с мойта мишчица-гризанка просто не знам, а пък вие хем се кърмите и много добре се справяте.  Hug Heart Eyes

Ави, аз режа нокти докато текат реклами по телевизията. Тогава Иги замръзва и гледа като хипнотизирана. Ръце и крака обработвам до края на рекламния блок без проблем.

Ох, много се отплеснах, целувки на всички мъници и лека нощ от мен.

# 161
Здравейте....
Каролина, и на Филип миналата седмица биха 2 ваксини в 2те ръ4и4ки. Пнеумококи и Менингококи. Лекарят ни предупреди, 4е Менингококите е доста болезнена и да държим детето здраво, докато му я слага. Боцна го, Филип изхлипа и толкоз. За 6тастие, никакви проблеми и последва6ти реакции не сме имали.
Доника, при нас е съ6тата история с АМ. Тъй като от 2 месеца не се кърмим, купих Нутрилон, но Филип категори4но го отказва 4исто. Само ако е смесено с кисело мляко с вода и малко захар го хапва. Тук му купувам бебе6ки млека, но се тревожа 4е той тях ги харесва, за6тото са по-сладки  Thinking
Ави, а физи4ески как си, усе6та6 ли неразположението на първото триместие?

# 162
  • sofia
Добро утро, мамчета-септемврийки!
Влизам да ви чета, но само това успявам да направя... Ели тръгна на градина и аз нещо съм по-изморена от преди и деня ми стана по-динамичен.
Утре смятам да дойдем на срещата в Борисовата градина, часа 13 ли остава?(и на мен така ми е по-удобно)
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВЕТО НА ЦВЕТИ РУСИМОВА
Мила малка чаровнице, пожелаваме ти здраве, късмет, весело детство. Да си много жизнерадостна и енергична и да имаш много много добри другарчета в игрите.
Весел празник на цялото семейство!

# 163
Привет мамчета!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВЕТО!!!!!!!!!!

И аз да кажа от тук-благодарности на Цвети Русимова за партито! Съжалявам само, че се класирахме 1,5 час по-късно и не успях да се запозная с повечето мами. За тези, които са забелязали и чули едно постоянно ряващо бебе с майка с голяма къдрава коса, която се лута напред-назад, за да го успокои-това сме ние- Хари и Лулова  Laughing Хари реши, както никога, да си пореве за всичко - за дрънкалката, която Спаси му даде, но трябваше да върнем на истинския собственик, за това, че иска на люлката, после, че иска на пързалката, после, че иска да пипа гумите на нечия количка или иска да вземе нечие шише ....

Прощапулника-и ние още не сме го направили.
Изправянето в леглото-като се стресне от нещо (1-2 пъти на нощ) също се изправя, но си заспива веднага с биба. С чувала не успява да става, но реве.
Честито на работещите мами! Успех и всичко ще е наред!

Бебе Дунди, успех на изпитите! Което ме подсеща, че вече ще пропусна 6-та дата за дипломиране от второто си висше, но ....  Embarassed Сега съм се заела да поразмърдам малко новосъздадената ми фирмичка, отделно от основната ми работа... Купих си телефон със СИМ карта с 2 номера, поръчах си сайт, визитки, рекламна листовка, която ще се раздава на "Реклама Експо" другата седмица .... Полекичка, полекичка да започна от някъде. Обещала съм на мъжа ми Ауди и яхта  Laughing Също и като станем пенсионери и от нас метрото стига до летището- хоп на метрото и айде да обикаляме със самолетче из Света. А тези неща с работа на заплата, дори и добра, не се купуват!  Peace Чакам си до 2 седмици и новата кола .... Оле!
Доника, може и да съм ти казвала вече (извини ако е така)- за АМ. Хари го мрази. Пробвах с Аптамил-драма. Пробвах с НАН1 (така ми препоръчаха за начало, заради ценните съставки, които ги има в №1) 1-2 пъти само е пил съзнателно НАН със желание, затова го лъжа- вечер му го давам около 1 час след като заспи и той в просъница го изпива. Сутрин- правя с него попара.

Фибичка, белята си я бива. И аз съм имала такава като малка- баща ми е бил оставен да ме пази, докато съм на гърне. Заспал. Когато майка ми се появила ме заварила да рисувам по стените с пълнежа на гърнето .... При всички положения случката е еднакво забавна и неприятна, а колко такива ни чакат  Heart Eyes Аз лично си записвам, снимам .... искам тези случки и емоции да си останат запомнени.
Ави и поразията на Сашко си я бива с крема. Много се смях! Страхотен е! Май повечето деца я правят точно тази с крема  по лицето. Пусто големи имитатори и откриватели са!

Целувки, че трябва да правя попара и да бягам за работа!

Последна редакция: чт, 04 окт 2007, 09:10 от Lulova

# 164
Добро Утро и от мен  Heart Eyes
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВЕТО   bouquet
Лулова стискам палци за реализирането на всичко описано от теб - фирма,яхтички... Peace Браво на теб за решението и за смелостта да си последваш идеята. Успех !
За Хари и пиенето на АМ исках да кажа,понеже Арен е хранен с НАН1,НАН2 и сега Нестле Джуниор,че НАН1 е добро за малки бебета,има ценни съставки ,но ти отдавна си му ги дала на ХАри с кърменето и нуждите му вече са други.НАН1 няма кой знае какъв вкус и хранителна стойност за тази възраст и за кърмено бебе предполагам не му е по-вкуса.Арен вече не иска нито 1 ,нито 2.Най-близо до вкуса на кърмата от адаптираните млека мисля че беше Милумил-а.Или пробвай с Нестле Джуниор то е с вкус.
Хехе ,малките бърборкочвци са ми много сладки.Чакам с нетърпение да започнат истински да говорят,ще е много весело.
Такива случки с омазване още не сме имали  ooooh!
Желая ви много хубав ден.Ние чакаме гости от Пловдив и отивам да почистя мъничко  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт