СеПтЕмВрИ празници най-много има, а Сашко ще е батко догодина

• 15 082
  • 294
  •   1
Отговори
# 165
Хайде мами,да изпием по кафе! Hug

Маринка,къде си,може би на тераската,днес е слънчево! Hug
Честит рожден ден на Ивето! Hug

На нас вчера трябваше да ни слагат ваксината за шарките и сутринта,като станахме и на Дари и тръгнаха сополки SadТа я отложихме,дано само с това се разминем и да минават по-бързо,Ради пък е с зачервено гърло.Изписа ни есбиритокс за засилване на имунната система.
Хайде лек ден на всички!

# 166
Добро утро! Ето ни и нас!
Благодаря ви за пожеланията! Малка почерпка!

В къщи кипи весела атмосфера, рожденничката си гледа и играе с подаръците, подарък от мама и тати, в момента гримира една кукличка, а пък Алекс само се бута в кака си и й дърпа всичко от ръцете newsm68
И в този хубав , слънчев ден, точно какъвто беше преди 4 години, продължаваме празнуванията. На обяд ще почерпим на близката площадка дечица, с които се виждаме често, но не всички са ни толкова близки. А пък с най-близките приятелчета, привечер сме в нашия си клуб Барбарони!

# 167

ЧРД на Ивето и от нас!
                Весело и щастливо детство!

# 168
Privet, moge li i na men parolata za snimkite.

Az 4eta redovno rybrikata, no pi6a rqdko

sta-nimira na bebe Nikolai, 27 sept.

Pozdravi
galko, 4e ne moga da idvam na sre6tite i subiraniqta, tui kato giveq v Bruksel, no kogato se vurnem sled Nova godina, sled kato izte4e dogovora mi tyk, 6te se prisuedinqvam aktivno. OBE6TAVAM!!

Slun44evi dni na vsi4ki

# 169

Привет и от нас!

Честит рожден ден на Ивето! Да е жива и здрава ! Весел празник на цялото семейство!

Лулова страхотни идеи имаш,пожелавам ти да успееш да ги реализираш всичките.!Габи пие Нестле джуниор,много го харесва,пробвай го.
Ирини тази нощ беше горе-долу спокойна,оставихме тати да спи в другата стая за да не го будим и него ,днес и взех Дентокинд(хомеопатичните хапченца) да видим дали ще помогнат.И на Габи очаквам всеки момент да поникне единия от кучешките зъбки. Hug
Бебе дунди   Успех на изпитите!
Ася  Ели как се чувства в градината,доволна ли е ?

Така като гледам май само ние не сме си сложили ваксините newsm78
Това е засега момичета,другата седмица няма да мога да се включвам ,защото ще сме на Рибарица а там  няма интернет Mr. Green
Поздрави от нас с Габи,весело изкарване на срещичката(ние няма да дойдем защото пътуваме) Целувки на всички!  bouquet

# 170
Здравейте, сладурки!
Честит Рожден Ден на Ивето на tzvety! Желая от сърце щастливо детство, палави игри и сбъднати мечти! Heart Eyes

tzvety Hug

sta_nimira, добре дошла отново в отбора! Hug Много се радвам да те видя. Разкажи за Ники. Как сте?
cvetiberova, приятно изкарване на Рибарица. Grinning Никога не съм ходила там, но съм чувала все хубави неща.
yoana, позна, и тази сутрин изпих ароматната си доза на терасата, Съзерцавах си смокинята и си философствах на ум. hahaha И да се похваля, вече не пуша. bowuu А сестра ти е голяма сладурана. Как успя да върне толкова бързо перфектната си форма?
Доника и Веселушка е върла почитателка на киселото мляко. Grinning
Lulova, от сърце ти желая успех във всички начинания! Grinning Съмнявам се да си останала незабелязана на партито - с тази красива коса и хубаво лице...
assia сигурна съм че на Ели много ще и хареса градинката. Grinning
venush, аз мисля, че е време за прощъпулник. Grinning
Ави, Веселушка много обича да и режа ноктите Shocked. Ако знаеш с какъв интерес наблюдава цялата процедура... Казвай как си? Hug
Да, Щастливка липсва и на мен. И sladur4e също. Добре, че DVV, драсва по някой ред. Ти на диета ли си бе човек? Ще ти откъсна главичката Laughing. Да изчезнеш ли искаш?
Желая много усмивки в днешния ден! Hug

# 171
Благодаря Ви за пожеланията!
Рожденничката сега спи, събира сили за партито привечер!
Ето я нашата торта:
http://www.***.com/catalog/cake-5-19.html
Почерпете се по парченце, да знаете-много е вкусна!

Еееееееее, няма да може да я видите, но е с герои от Малката Русалка отгоре. Ще пускам снимки утре!

# 172
  • Пловдив
Честит рожден ден на Ивето!

Цвети, да ти здрава, все така сладка и послушна рожденничката! Весел празник!
Lulova, страхотни планове! Жените трябва да показват на мъжете от време на време, че могат невероятни неща! Wink
Бебе Дунди, успех на изпитите! Имам някакъв спомен, че май сме колежки!
fibi4ka, дано и на мен не ми сервират някоя такава изненада,че..... ooooh!..Не знам дали ще успея да запазя самообладание!
mari_anka, браво на Веси за търпението, а Стенли ме прави на маймуна докато изрежа ноктите на ръцете, а за краката е ....почти мисията невъзможна.Тази процедура я правя с асистент!

Днес бяхме да вземат кръв на Стенли и той се държа страхотно! Ужасно ме изненада - гледаше много съсредоточено цялата процедура и не издаде даже звук и не помръдна! А аз бях взела играчки, сок, биберона и т.н за успокояване! Само със взимането на урината не мога още да се справя, но всяка сутрин пробвам... newsm78!
 Отивам да въведа ред в къщата докато халата не се е върнала от разходка!

П.С. Снимките от прощъпулника може да видите в албумчето на Стенли при общите снимки!

# 173
Честит рожден на Ивето!Щастливо детство изпълнено с много красиви моменти!

Денис,моля те,ако ти беше писала за последователността на поставяне на Пентаксима да напишеш пак!
Днес направихме една дълга разходка из морската градина.Мони много се впечатлява от морето и като го види от далече започва да го сочи и да крещи.Видях се с мои приятелки,с които не се бях виждала от доста време и срещата ми подейства много релаксиращо.
Преди следобедния сън на Мони реших да го закарам на площадката до нас и да го изморя много за да може да спи после.Какво стана не разбрах и милото пак падна и сега устичката му е надута.Вече ме е страх и за секунда до го оставя без да го държа за ръката.Проблема му е,че още не се е научил да върви,а иска да бяга.
За АМ аз нямам много впечатления,защото за първи път взех преди 2 седмици и то едно хипоалергенно на НАН за да правя десертчета с него.Мирише отвратително,а и на вкус е гадно.Мони не го харесва особено,но за сега не знам нещо по-добро.
Започнах да давам кисело мляко едва от седмица.Харесва го,но яде не повече от 100гр.
Хайде,отивам да видя дали е готова вечерята ни.Лека и спокойна вечер.  Hug

# 174
  • София
Привет!
Днес сутринта, докато приготвях млако с бисквити на Вики, попоглеждам телевизора(даваха "Искрено и лично") и какво да видя - мама Лулова на гости на Миглена Ангелова. Нали се познаваме засега само по снимки, загледах се и наистина беше така. Поздравления за чудесното представяне и нещата, които правите във вашата фирма.   bouquet Пожелавам ти успех и с твоята фирма!

За млякото- още се кърмим, но ползвам понякога Милумил 3. Не иска да го пие чисто , но с бисквити или попара го яде.

Прощъпулника и аз не съм направила. Вики си ходи вече доста стабилно, кляка, пада, става, всички екстри.

# 175
И аз да честитя рождения ден на прекрасната кака Иве! Пожелавам й прекрасно детство и хиляди усмивки!!!
Лулова, и аз ти пожелавам да осъществиш всичко това, което си си наумила - ивучи прекрасно, дръж ни в течение   Hug
steli-ssd, завършвам право сега, след едни международни отношения  Crazy, май за правото сме колежки?!
Цвети Берова, и от мен приятно изкарване на Рибарица.
Йоана, бързо да оздравяват твоите бонбони  Hug
Да се похвалим с новата ни дума - "цица"..и голям смях пада...
Ох мама нали е при мен и ме нагости с един пълнен заек и сега направо ще се пръсна от преяждане...така че отивам да полегна
Лекааа

# 176
Добър вечер!
Децата заспаха и е време за вечерната проверка на състава тук! Hug
Дари е неспокойна,има сополки и се дави с тях ooooh!,дано бързо да и мине,че много ме е жал да я гледам така.
Цвети Берова и от мен приятно изкарване,на Рибарица е чудно! Peace
Маринка,сестра ми като забременя беше 45 кг,стана 70 Crazy,но структурата и е такава и бързо ги смъква Mr. Green(за разлика от мен  Close)
Луловазащо не се похвали,че ще участваш в предаване да те гледаме? Wink
Бебе Дунди,много интересна дума във вашия речник Mr. Green
Фибичка,и аз съм ги вършила такива бели,като моята адашка Laughing
Стели,аз моите деца ги чаках по 2 часа да се изпишкат в колекторите,но успях от първия път Party
За АМ,от както са родени пият Нутрилон,вече 3-ка,много съм доволна,не сме имали  никакви проблеми,давам им само вечер вече.
Лека вечер на всички!

# 177
цвети Русимова, честит рожде ден на ивето! да е жива и здрава, все така чаровна и все по-голяма отмяна на мама.

Момичета, утре няма да дойда на срещата, че настъпи промяна в плана за деня.

# 178
Цвети - честит рожден ден на Ивето!
Иринии - честита 13 месечинка на Спаси! Май вече все по-рядко ще ги броим.

Ето ни с прическа - страшно много ми харесва. Да, Ави, мое дело е Simple Smile  Благодаря за честитките!

Днес бяхме много бурни във ваната и няма как да не ви пожака това:

# 179
  • Бургас
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Мамичка-Яничка

Какво да ти пожелая? Красотата си я имаш.
Щастието е в сърцето ти.
Ум? Този ти е достатъчен, за да живееш така, както искаш.
Любов? За какво ти е, след като всички около теб те обичат.
Тогава ще ти пожелая: вярвай в себе си и крачи уверено по пътя на живота!

Общи условия

Активация на акаунт