СеПтЕмВрИ празници най-много има, а Сашко ще е батко догодина

• 15 071
  • 294
  •   1
Отговори
# 180
  • sofia
Здравейте отново...
ние утре няма да дойдем на срещата, Габи вдигна Т следобеда и не ми се рискува да я водя сред други дребосъчета.
Цвети Берова и Марианка, на Ели доста и харесва в градината, е има и проблеми. Децата и викат "бебе" и нещо не си е завързала още приятелчета, но се надявам това да се оправи с времето, говорих с едната от учителките и, тя е на мнение, че е много скоро след началото на годината и е нормално другите дечица още като не я познават да реагират така, ще се успокоя чак когато наистина си има другарчета... майчини неволи....
бебе Дунди, изкефи ме Стефи, много умна трябва да се знае тая важна дума  Mr. Green стискам ти палци за изпитите
Лулова, пожелавам ти много успехи в новото начало.   bouquet
Фибичка, изкефи ме пакостта на Йоанка, Габи онзи ден ми я сервира подобна, станала от гърнето и се поразходила без памперс  из апартамента обаче аз винаги гледам в пода-ха изненада, кафява топка на пода, бррр и мирише  Mr. Green
Лека вечер на всички

# 181
Мамичка Яничка, Честит Празник!
Желая ти дълъг житейски път, изпълнен с красиви приключения!

# 182
                         Мамичка Яничка, честит рожден ден!
     Желая ти здраве, радост и любов, дълъг и щастлив живот!

Ето един виртуален подарък,желая ти да стане реален.

Най-после разгледах снимките от рождения ден на септемврийчетата, много сте готини.
 Bebe dundi, забелязах рокличката. Поздрави страхотната си майка. А за думичката, сигурно е вместо ам-ам.

цвети Русимова, честит рожде ден на Ивето със закъснение.
 Лулова, браво за начинанието, успех в новия бизнес.

Моите момчета не ме оставят дълго на компютъра. Ние все още спим предиобяд и след малко ще отида да приспя Мишето, защото сме станали в 6.00ч. Баткото още стачкува и ще трябва да го уговоря да ме пусне пак, за да ви попрочета.
 Ужас, чувам звук от късане на тапет. Чао

Последна редакция: пт, 05 окт 2007, 09:22 от sladur4e*2

# 183
Привет момичета! Благодаря ви за подкрепата по повод плановете ми за лично развитие!
Хем летя 5 педи над земята, хем ми е супер трудно и плашно и както вече сме си свикнали тук- споделих, за да ми олекне. Мъжа ми много ме подкрепя да "пораствам" (нетипично за мъж, според мен), но от това не ми става по-лесно. Основната ми работа, за която вече bazel ме е разкрила   Wink , поглъща поне 10 часа в денонощието. Старая се да давам по 4-5 часа и на Хари. Е, успявам да вмъкна и по 1-2 часа за мъжа ми и за себе си и останалото за сън... А сега ми се иска да се напъна да намеря време и за тези нови планове... Та, така.

Йоанка77, за предаването, не съм се крила умишлено, но и нямаше да се похваля. Това ми е работата и всяка седмица бърборя някъде по нещо. А пък и бях забравила-записа беше миналия петък. Трябва да го изгледам в neterra, за да видя как е станало.  Всъщност е добре да ви разкажа за следващата ни кампания в подробности скоро, защото ще е полезна за всички нас - превенция на остеопорозата. Ще има 2 месеца безплатна гимнастика в 4 града в по 1 фитнес, 1 път седмично; безплатно CD със специална анимирана гимнастика за спорт в офиса и диета; безплатни прегледи-измерване на костна плътност 1 път седмично, цяла година. Преди да го обявим официално ще ви кажа, за да се запишат за изследванията тези от вас, които искат, иначе после според мен за 1 месец ще се напълни графика за целия период от 1 година.

Денис, май си 100% права за млякото. Няма как да му хареса НАН1, при положение, че е бил кърмен до преди месец. Ще купя 2-3 кутии НАН2- за преход и скачаме на Джуниър.

Приятна срещичка днес и много целувки!!!!!!!!!!

# 184
Да почерпя и да благодаря за прекрасните пожелания.
Очите ми се насълзиха докато четях.

Целувки на всички от нас

пп. после ще се включа с нещо по-така  Laughing

# 185
Привет.......! Heart Eyes

Честит Рожден Ден Мамичка Яничка! Бъди жива и здрава и много щастлива, само любов и много усмивки ти желая! newsm18
Мили мами, днес е празника на Стара Загора и ви черпя виртуално  cheers Popcorn

Сега за нас: Да ви кажа Даная изобщо не иска да яде, продължава си така от вече месец. Направихме и прощапулник в сряда, хвана макаричка с конци и снимка. Ще ставаме модни дизайнери. Ще има кой да ни шие тоалети! Crazy А, за яденето, незнам какво да я правя. Изяжда половината ядене от купата и после започва да стиска устата и край, до там. Незнам дали да отивам да питам доки за някакви витамини, ли... newsm78 На какво се дължи това, нямам си на идея. newsm78 Преди си изяждаше всичко, и даже после и банан яде за десертче. Сега не иска все нищо и нищо. Сега излизаме на разходка, за празника да гледаме манифистацията.

Чао! Heart Eyes

# 186
Добро утро, мадами-сладурани! Grinning
Успях да преспя Веселушка и веднага сядам да ви "видя". Още едно зъбче е пробило и нощите са ни истински кошмар. Затова напоследък дребка си поспива порядъчно и сутрин. Grinning
Днес тук е мрачно. Слънцето се опитва да "пробие" облаците, но за сега безуспешно. А аз накиприх нашата кака Мимка с поличка, дано не настине.
Мамичка Яничка, страхотна торта. Утре май ще отскачам до сладкарница Неделя за нещо такова. Laughing Голяма съм си лакомийка, ей! Embarassed Весело изкарване на празника днес, а утре да разказваш.
Lulova, яд ме е, че не успях да гледам предаването с твоето участие, ама довечера и аз ще го изгледам на Нетера. Не разбрах каква е дейността на фирмата? Разкажи. Желая ти успех от сърце! Grinning
sladur4e*2 Hug, много се радвам да те "видя". Май ще си имате нови тапети. hahaha Ах, тези пакостници! Да са ти живи и здрави! Grinning
аssia децата в детската градинка ще свикнат бързо с Ели и скоро ще забравят за "обидната" думичка, ще видиш. Чудесно е, че на твоята красавица и харесва, това ще и помогне бързичко да се адаптира. Пожелавам и много нови другарчета. Grinning
Desssy, поздравления! Много е хубава прическата на Георги и страшно му отива. Сладур! Grinning
bebe_dundi, твоята мацка е научила най-важната думичка. Mr. Green
nikol5, моята Веселушка също хапва с удоволствие кисело мляко.
Сега отивам да се гримирам, облека и т.н. докато моята топчица спи, за да съм готова за разходката. Целувки за всички! Hug

# 187
Честит рожден де на мамичка Яничка!Бъди жива и здрава и много щастлива,още много бебоци,които да са твоя гордост!  bouquet Hug  bouquet

Момичета,ние сме болнички,с температура и разстройство Sadпо цяла нощ не спи и се свива,мисля че днес е по-добре,но направо съм изтощена,той и без това не спи много,ами сега е направо кошмар SadНо само да е здрав,вчера сутринта видях ,че му е пробил един кътник горе,може и от това да е!
Изчетох всичко,но после ще се включа с коментар,че сега отивам да се борим ,да си вземе лекарството!
Лек ден на всички! Hug

# 188
Честито рожден ден на Мамичка Яничка!
Да си жива и здрава, много обичана и много, много щастлива!
За теб:

Вчерашния ден прекарахме страхотно, много срещи, почерпки и подаръци! Рожденничката беше в настроение, на обяд почерпихме едни приятелчета, привечер бяхме с други в Барбарони, на децата толкова им хареса, че не искаха да хръгват въобще в 9 вечерта!. След като се прибрахме, продължихме в къщи с баба й и дядо й, с разглеждането и подреждането на подаръците, те бяха толкова много и толкова хубави! Ивето се забавлява страшно много през целия ден!
Ние днес може и да дойдем на срещата , имаме кола, но имаме и някои ангажименти преди това, та ще видим как ще успеем! Днес за първи път ще взема и от държавната детска кухня, нашото картонче още не е готово, чак след Нова Година, а подадох документите през май Shocked, та сега за 2 месеца ще взимам с чужда карта!

# 189
 Мерси Mari_anka. Тапети със сигурност няма да сменям сега, може би догодина и не тук.
 За киселото мляко докторката каза да не започвам през лятото, може би вече е време. Ние сме големи почитатели на Nestle Junior.
 Лулова, вече тегля предаването, вчера за момент те мярнах и за секунди ми мина мисълта, че жената прилича на теб, но явно  някой ми я прекъсна. Кой ли?
 Alexal,  дано бързо отмине. Ние едва преди 3 дни изкарахме 3-то зъбче (горе). Изобщо бързака да излезе на бял свят кара бавно и спокойно, но и ми е по-спокоен от баткото. Когато е в количката е голям кротушко, но пусна ли гоооо..
 Е хайде, днес изглежда ще имаме още един слънчев ден, така че и аз ще се приготвям за разходка.

# 190
Честит Рожден ден на Мама Яничка!!! Здраве и щастие ти пожелавам, другото от само себе си идва!

Кузманка - Честит прощъпулник! Ще се обадим за по един тоалет Simple Smile

Днес за първи път му дадох кисело мляко с плодов сок. На един дъх го изпи. Много му хареса.

# 191
Дисковете са готови! Хайде на срещаааааааааааа!

# 192
Много сте милички, всички   

bouquet
Честит рожден де на мамичка Яничка!Бъди жива и здрава и много щастлива,още много бебоци,които да са твоя гордост!  bouquet Hug  bouquet

много благодаря за пожеланието, ама ще трябва да помагате после с тези много бебоци  Joy

# 193
Привет девойки,

първо и аз да честитя на Мамичка Яничка рождения ден! бъди много здрава, обичана и глезена!
второ, да попитам Къде е Веселка?

За нестле джуниър - аз също съм купила 1 кутия и сега като приклуча последния милумил смятам да го тестваме - вече толкова другарчета се похвалиха, че не мога да пропусна?
АлексаЛ, миличкия Минчо. Съчувствам ви и се надявам неразположението да е от зъб и още днес да се похвалиш с подобрение. минете и на оризово-морковена диетка за запичане.
Кузманка, миналата седмица бистрихме темата с  понижения апетит. Дружно стигнахме до извода, че е по-добре да не насилваме децата след второто стискане на устни, а да ги оставим да огладнеят и сами да поискат. Спаси установихме, че си изяжда всичко само когато всичке се храним заедно. Пробвайте.  Peace
Цвети Русимова, казвай каква е организацията?

При мен нещата си вървят. Имам няколко много интересни проекта, а и къщата напредва. Много красива стана момичета!!!  Heart Eyes С мъжа ми успяхме да сътворим онова, което си представяхме в началото, че и по-добро - всеки детайл си е лично наша измишльотина, заради което удоволствието е още по-голямо. И всички нерви и усилия си струваха. Вчера изкарахме доста време с  гледачката и Спаси горе. Като го гледах как си бута ферарито по алеята, желанието вече да сме там се засили още повече....Друго си е откритото пространство. Остана ни само да се тестват слънчевите батерии и да се монтират парапетите от ковано желязо /ноември/, което не пречи да живеем там Ще чакаме да се върне фамилията от чужбина и ще направим рязане на лента плюс прощъпулник, после ще пусна малко снимки и за вас, а са софийските и гостуващи мами предвиждам весело барбекю-парти на двора!

пожелавам ви слънчев ден!

а на заралии /ст. загора  Party/ много празнично настроение!!!

# 194
 Момичета, вда реда само , няма да дойдем на срещата, Лаци е болен и кашля и има сополи.... оставяме го за другата седмиц...
 Ирини с нетърпение и ние чакаме барбекю партито.. Hug

Общи условия

Активация на акаунт