СеПтЕмВрИ празници най-много има, а Сашко ще е батко догодина

• 15 062
  • 294
  •   1
Отговори
# 195
irinii , много ти благодаря!!! Винаги ми даваш изчерпателен отговор за каквото и да попитам. Hug Искам да ти кажа, че дори и да сме заедно на масата пак няма резултат, хапва 3-4 залака и до там, мисля че не е изобщо достатъчно. Половината ядене, нали писах, това изобщо не е достатъчно.Знам че не трябва да се насилват, защото ще намразят яденето, но това е малко за нея...незнам ако процължава така, тя ще отслабва много. Все едно сме на диета. Някой като я видят казват: ''Ще прилича на майка си", защото и аз съм много слаба Rolling Eyes.

Desssy , заповядайте ще ви ушием. Heart Eyes Hug

# 196
  • София
Мацки...и аз няма да дойда-а генеколог съм, след час, че положението никак не е розово Sad Трябваше още в понеделник да ида, но нямаше кой да гледа Хриси, а днес свекърва ми си е в къщи... А така исках да видя дискааааааааааааа newsm45 Цвети, освен другата седмица ако има среща ще го взема, че по-следващата с Хриси най-после отиваме за една седмица при баба и дядо, където ще сме и на сватба на братовчедка ми, а познайте кой ще е шафер Joy Имаме си и костюм от РД.
Ирини, напълно знам как се чувстваш, от понеделник и ние започваме с измазването на външната част на къщата...вътре вече всичко е готово. Което ме подсети, момичета бясна съм #Cussing out Дори като се върна след обяд ще пиша писмо на Господари на ефира и телевизиите. Близо до нас от година някъде започнаха да строят складове и други подобни. На ден минават над 20 40тонови камиони. Шпакловахме тавана на хола през март, а вече е нацепен. Къщата се тресе. Улицата е на дупки, чупят се шахтите, късат жиците по стълбовете. А от тежестта водопроводната мрежа се пука и няма да ви казвам какво е. Луднали сме 2 улици. Полянката пред нас е отъпкана, защото като не могат да вземат завоя-пречи им нашата къща се качват или на тротоара или минават през полянката. Дори един шофьор днес свири на мъжа ми да си махнел колата, че не можел да мине #Cussing out #2gunfire А има път , от който трябва да се асвалтират 300 метра и въобще няма да минават през квартала дори. Идват избори и само да ми дойде някой на предизборна среща #2gunfire
От яд забравих да честитя рождения ден на Мамичка Яничка.  bouquet
Честит празник и на Ивелина и Кузманка. Simple Smile Брат ми и той живее в Стара Загора, а утре ще ни идва на гости и ще води и новото гадже...

# 197
Честит рожден ден Яничка!

Пожелавам ти да си здрава и много обичана от твоите двама мъже. Такава готина мацка като теб, трябва да си я гледат и слушат много!  Heart Eyes Hug

Ех, момичета като слушам за къщите ви и много се радвам. Невероятно е да живееш по този начин, да имаш двор и простор. Това е  и моята мечта един ден.

bebe dundi, steli, и аз съм юрист, но вече отдавна завършил.

Отивам да гледам Лулова по Нетера   love001

# 198
 Може ли да помоля, някой да ми прати на лични, как да си сваля програма от интернет и коя да е тя, и как се работи с нея. Искам много да си слагам и аз снимки на Даная. Praynig

# 199
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МАМИЧКА ЯНИЧКА!  МНОГО ЛЮБОВ И САМО ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ ОКОЛО ТЕБ!

Да се похваля и аз Мони вече ходи  newsm68 , повече от час обикаля от стая в стая и крещи .Току що си легна доста умореничък.
Разгледах снимките в албума много са хубави всички и мами и дечковци , голямо тичане след тях е било  Grinning
Лулова аз вчера мернах в предаването една позната усмивка от снимките , но не бях сигурна дали си ти .Поздравления за инициативите и успехи в новите начинания Peace.Хубаво е когато има млади и дейни хора , успех  bouquet.
 За АМ - Мони го ядеше до скоро , но вече категорично го отказва и минахме изцяло на кисело .Харесва му и вечер след основното ядене веднага поглежда към шишето и си го търси .

Момичета да ви се оплача къщата в която живеем си я построихме когато бях бременна с първото ни детенце , голямо тичане и разправяне беше с майстори , фирми , обзавеждане и т.н. , и сега парцела който е до нас го дават да строят 5 етажен блок. Ще ни закрият от всякъде , защото точно пред двора ни има друга кооперация , с мъжа ми ще се изпокараме направо .Не ми се иска да си оставям къщата и да отивам да живея на апартамент , но не ни оставят друга възможност освен и ние да се включим в строежа. Много сме объркани  Tired

Е аз се оплаках , съжалявам , че ви натоварвам с моите проблеми  Hug

# 200
Здравейте момичета - кокичета!

Ей, ама много ВЕЗНИ, много нещо бе.....зимъска хората нямали какво да правят - деца правили  Mr. Green ....че и нашите в това число...
Айде ЧРД на Мамичка Яничка - много здраве и берекет и желая!

Лулова - и от мен една подкрепа за начинанията в частния бизнес Peace. Освен всичко друго, когато човек работи за себе си, удоволствието от успехите е много по-голямо. И аз смятам да насоча време и енергия в тази посока, че и без това друга алтернатива за сега нямам, пък ще видим какво ще излезе. Иначе съм сигурна, че ще се справиш - когато нещо се прави с желание и ентусиазъм - винаги се получава!
Кузманка - ей  тук има разни съвети за проблеми като вашия ... надявам се по-скора да имате подобрение!
alexal - скорошно оздравяване и на Мишето!
irinii - ау, това за къщата звучи страхотнооо. Нямам търпение да покажеш снимки, да се порадваме на красоти и ние. А стая за гости предвидихте ли ... че къде ще ни слагате с Йоанчето, като ви идваме на гости... Wink Mr. Green
Доника - дано Господарите откликнат на зова ти и да сторят нещо, да се прекрати с това положение. Чакам снимки от вашата къща и да се харесате със снахата, ей!
venush - ние с тебе ще изчакаме по-добри времена... Heart Eyes
А Ави къде се дяна? Скоро не се е явявала тук на отчет, да разкаже за емоционалното и физическото си състояние.  Thinking
При нас нищо ново и интересно, чакам малката, спяща красавица да се събуди и да бягаме към морската. Днес там ще ни е гастролът.
Чао, чао, чао на всички!  bouquet

# 201
Привет на всички ви в тази красива есен.
Честит Рожден Ден ,мамичка Яничка.Желая ти много любов,здраве и сбъдване на поне една голяма мечта през тази година   bouquet
Ето малко есенни усмивки от нас
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=163650&photo=38
Много се радвам на всички ви момичета.Много сте дейни  Hug
Супер ,че дисковете са готови,ще трябва още една среща да има.
Май няма да мога да си допиша....Болничките да оздравяват бъъързо.
Целувки до после

# 202
  • sofia
Здравейте Simple Smile
Честит Рожден ден на Мамичка Яничка!Да си жива и здрава и много късмет.
Денис, да нацелуваш сладкото тигърче с чаровната усмивка.
Кузманка, Фибичка ти е дала перфектния линк, изчети го внимателно. Бих добавила още нещо бях чела, а в последствие това се потвърди, че децата на 6-8 месеца имат нужда от по-голямо количество енергия тъй като растат с бързи темпове и не само физически ами и психически и емоционално, за това ядат много, в последствие около годинката сякаш апетита им изчезва и в същност значително намалява. В материала посочен от Фибичка чудесно е указано, че децата не бива да се натискат при никакви обстоятелства, искам да добавя, че не бива да им се дават разни боклуци от рода на вафли, солети, бонбонки, зрънчовци и т.н.само и само да хапнат нещо, в последствие започват да ядат само такива боклуци. Не видях да пише още нещо основно-яденето трябва да донесе първо удоволствие на окото, за това я сервирай в подходящи купички, пъстри и весели, храната трябва да мирише и да изглежда апетитно. Успех!
Ирини, всички чакаме с теб да се нанесеш скоро в новия дом и да сте много щастливи с всичката любов вложена в него.
Дони на Мони, успех в намирането на вярното решение.
Бързо оздравяване на болните ни мъничета, и моето в това число, на Доника успех с Господарите, само те май могат да свият сармите на всички в тая държава, доста повече от политиците ни, май журналистиката не е четвъртата, а първата власт.
Желая ви слънчево настроение!

# 203
  • Пловдив
ЧРД на Мамичка Яничка !!!
Бъди здрава, обичана и щастлива с любимите си хора!
Ние май сме от една порода..... Wink /везни/......  bouquet

Честито на всички ходещи бебоци и на техните мами...Сега започва големия купон... hahaha

venush, то и аз не съм завършила много скоро....времето как си минава...!!!
fibi4ka , приятна разходка! Морската градина много ми харесва, а и спомени имам от там...романтични... Mr. Green
Доника , ами те както са я подкарали някой ден и през къщата ви ще минат! Бори се до край и дано сега предизборно има резултат!
Кузманка , купи и нещо за апетит, за да я стимулира да хапва повече! Някои от момичетата бяха споделили за разни хапчета и сиропи!
irinii, къщата е нещо страхотно...Нали имаше една приказка, че човек в живота си трябва да построи къща, да засади дърво...и т.н./май не перефразирах правилно/! Понеже сте я направили с много любов и желание сега ще ти е наистина страхотно удоволствие да живееш там!
sladur4e*2, тъкмо се чудих къде се загуби... Hug
Всички болнички слънца бърза да оздравяват!

Честит празник и на всички старозагорци!

# 204
Здравейте,
срещата днес беше в умален състав, но пак весела! Прибрахме се уморени, и децата не можеха да заспят от превъзбуда. Да не говорим, че в мойта кола бях с Галя, фотографката, и се събрахме 2 майки, 4 деца и в багажника 2 бебешки колички #Crazy!
Дисковете са в мен, разбрахме се с Ави другата седмица в четвъртък да си организираме следващата среща.
Друг вариант е, в неделя да се уговорим за някое място в центъра, където ще дойдем за час-два и на който му е удобно , да мине да си вземе диска!
Моят сега го слагам и започвам да си го гледам! Heart Eyes
А тази вечер ни чака следващия рожден ден в клуб Барбарони! Hug

# 205
Привет и от нас със Сашко!

Честит рожден ден на Мамичка Яничка! Много щастие, любов и вълшебни мигове!  bouquet

Фибичка, изобщо не сме се загубили! Тук сме си! Освен моментни дребни неразположения нямам други оплаквания. Благодаря за вниманието на теб и МарияФ! Йоанка и тя чудесна беля е сътворила! Надали ти е било до снимки!

Кузманка, честит ви прощъпулник на Дани! И ние ще бъдем клиенти на модна къща "Даная".

ДВВ, поздравления за шофирането! Все по-смела ще ставаш, ще видиш.

Дони на Мони, каква дилема само!!! Дано намерите скоро най-доброто решение! Поздравления за ходещите крачета!

Ирини, поздравления за наближаването на финалната права с новия ви дом!

Доника, успех с "Господари на ефира"!

Лулова, успех във всичките ти начинания и от нас! Според мен е изключително важно човек да знае какво иска. А ти така добре си начертала плана!

Денис, много сладки снимки на Арен! Цунки!

Сладурче, радвам се да те видя отново на линия!

Как са болните ни приятелчета? Надяваме се много по-добре вече!

Следваща среща в четвъртък, 11 октомври, в 13:30 часа - мястото ще определим допълнително!

Смейте се, не смейте се, предлагам да си направим коледното парти в събота 15 декември от 16 часа - познайте къде! - в клуб "Барбарони 3", че трябва отрано да се резервира.

Лека и спокойна вечер от нас!

Последна редакция: сб, 06 окт 2007, 08:14 от Ави

# 206
Дони - честито проходило човече!

Денис - много е сладък, Аренчо!

Ави - предложението е супер!

Ние днес се събудихме сравнително рано и бързам да се включа във форума. Междувременн Георги беше омазал целия под с пяна за бръснене и то за секунди. По него нямаше нищо, освен по ръчичките, затова и не се наложи да го снимам.

# 207
 Добро утро! Още ли спинкате?
 Ето нещо като за начало на деня.

# 208
Здравейте девойки. Направила съм топли палачинки и капучино и ми се ще да ви почерпя и вас!   chef
Сладурче добрютро!

Цвети Русимова, нямам ти телефона, на лични ще ти пусна моя, за да ми звъннеш и да мина през вас за диска по някое време...

хайде тръгвам по ежедневните маршрути, а болничките ни другарчета дано се похвалят с подобрение  Hug

цвети, кутията ти е пълна и не мога да ти пусна съобщение....  Sad дали пък ти ми нямаш отнякъде телефона?!

# 209
Ирини, нямам ти телефона Sad
Разчистих си кутията, може да се уговаряме с ЛС как да се видим с всички за дисковете!Ние днес сме си в квартала, евентуално утре ще мръднем нанякъде по някое време Laughing!
Много са хубави всички майки и дечица на снимките и клипчето!

Общи условия

Активация на акаунт