Ей ме на! Че ако не се разпиша няма да ме бъде.

Цяла седмица не успявам да събудя на време Мими за градинка. Много и се спи сутрин. Сякаш на пук, точно днес реши да стане в 7.30ч.
След малко ще се подготвяме за детско парти. Племенницата днес става на 1 годинка.
Doni na Moni, честито ходещи крачета. Ха сега, не можеш вече да го спреш.
Много съжалявам, че сте изправени пред толкова труден избор. Ще стискам палци да вземете най-правилното решение.
dennis страхотна фотосесия си спретнала на Арен. Ех, колко е пораснал юнака.
irinii чудесно е, че приключвате работата по къщата. Сигурна съм, че е станало красиво и уютно.
На нас тепърва ни предстои строеж. Сигурно ще отнеме много време. Ще ми се да стане бързичко, че ми омръзна да живея по квартири.Целувам ви всички!

И аз случайно гледах част от „Искрено и лично”, но тогава не те познах. Направи ми впечатление колко бързо ти тече мисълта.
Така, че как ще се отбиваме не знам.
Не мога още да повярвам...

Лека вечер
Жив и здрав да е и мног облагодарни пациенти да има. Как ви се отрази саностола?
После падна едно голямо чистене...
После лек пазар - купих си няколко много секси екипа - бельо де
, везх спаси от баба му, която го бе научила д апоказва на колко годинки е и като каже ИХА - той започва да се друска на пети
Пазарувахме в Била
, после наготвих 4 неща, вечеряхме - Спаси яде кюфтета от дивечово месо и домати - всек иден изяжда минимум по 1 цял домат, ръфайки го като ябълка. Вашите дребосъци яли ли са вече някакъв дивеч? /спаси доста неща е пробвал - падпъдъци, сърнешко, диво прасе... а даже не съм поглеждала кога се дават тези меса/
хвана ме в бракониерство-о-о-о...