СеПтЕмВрИ празници най-много има, а Сашко ще е батко догодина

• 15 046
  • 294
  •   1
Отговори
# 225
Аааа, момичета вие ме изненадахте. Не очаквах да сте толкова ентусиазирани относно Рд. Все пак доста попразнувахме тези месеци.
Беше много весело. Георги през цялото време не спря да обикаля навсякъде и да се закача с всички. Хапнахме пийнахме и на момчето му се доспа, но геройски издържа да духне свещичката на Мики Маус. От всичко най-много ми хареса тортата, която е ..... просто няма да ви казвам каква на вкус. Simple Smile Черпя ви всички виртуално с нея:

Ирини - за дивеч - не сме опитвали още. ако му харесва да яде.

Ави - ето снимка на предметите от прощъпулника. Добре се виждат на нея мисля. Не е важно какво ще сложиш, а как ще го наречеш.

# 226
Хайде, здравейте пак - малко по-късно, а вече на другия ден...
iriniiJoy, ще те прикривам, какво да те правя, нали си мой човек...ама да знайш, горските не спят - очите им бинокли! People Cop search
Desssy - попразнувахме, ама свърши... Gift - сега чааак догодина. Много сте сладки на снимката, а пък рожденникът направо сияе.
Ави - туй ще да е само от хормоните....ама ти няма да се даваш - само да е излязло настроението извън строй - тука всички дружно ще го върнем. Фолиевата киселина да не я забравяш! Naughty  Mr. Green Иначе за прощъпулника, аз ей от тук взех основните идеи.
Доника - айде честито на новото попълнение към докторската гилдия.  smile3543 С любов да си упражнява професията!

Ние днес, също като mari_anka   Wink, ходихме с малката сладурана в отсрещната детска градина да си поиграе фъстъчката в двора. За мое голямо учудване, тя веднага без никакъв страх се покатери сама на пързалката и след като и показах как става пускането, не мога да я махна 3 часа от там .

...........                         направи се на абсолютна прасюна,     но пък беше много щастлива!

След някоя и друга седмица, очаквам да я видя и по катерушките... Grinning
Ами, хайде....да ви казвам лека нощ, че кое време станало пак.  ooooh!  sleepuu

# 227
Добро утро от мен,този път съм първа,не мога да повярвам!

Ние вече сме по-добре,но все още не му е минало напълно,когато спрях диетата и разстройството се върна Sad,но сега пак ще закрепим нещата Wink,иначе моят дивчо не се е спрял,има много енергия това дете Laughingсутрин от рано,вечер до късно,а представям си какво ще е когато започне да говори!Аз имах изморителен уикенд,защото подготвях зимнина  chef
irinii,радвам се за къщата ви,много е хубаво,няма нищо общо с блок от панел Wink,аз имам удоволствието от няколко години да живея в къща и направо се чувствам прекрасно! Peace
Доника,ние също имаме проблем с преминаването на тежкотоварни автомобили по нашата малка уличка,подавахме доста оплаквания,но досега няма резултат Sadако успеете да се справите с този проблем,пиши как?А и честито на Хриси,ще ми става колега,значи!? bowuu
Desssy,страхотно празненство,вярвам че детенце е било изключително щастливо! Hug

Отивам,защото ми носят гърнето Mr. Green

# 228
 Добро утро и от мен!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН LIBBRA!
 ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЩАСТИЕ, ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И НЕЗАБРАВИМИ МИГОВЕ СЪС СЕМЕЙСТВОТО!

От сега казвам, че няма да мога да довърша спокойно постинга, Alexal и ние сме много диви. Как не се уморява цял ден да се катери по столовете. Докато пиша го свалих поне 10 пъти, толкова играчки има , а не ги поглежда. Тази сутрин той включи компютъра, и той ще го изключи всеки момент. Трябва да вдигна барикада.
 Desssy, страхотни снимки.
 Доника, честит ви доктор. И моя много бърбори, едни ги нарежда...
 Ави, дано неразположенията отминат бързо.
 Irinii, това че къщата е станала по-добре, отколкото си си представяла е страхотно. Благородно ти завиждам, дори само факта, че си на ново място е много зареждащ, все едно започваш нов живот, с нови мечти.
 fibi4ka, мерси за идеите за прощъпалника, ама добре сте си поиграли на пясъчника.
 Mari_anka, браво за чудесния ден в новия парк. Направо си представям с какво удоволствие отпиваш от кафето.
 Момичета, имате ли си ритуал при приспиване на децата. Моя Мишо отскоро държи ръката ми и ако я дръпна преди да е заспал, започва да пищи. Вчера баткото предложи да ме замести, но Мишето не пожела.

Направила съм албумче на русенки, също и  Варна, но е с парола,  като другата е. Ако някой иска да види как ядем сами, заповядайте.

Последна редакция: пн, 08 окт 2007, 12:22 от sladur4e*2

# 229
sladur4e*2, добре си се погрижила и за наш албум, че нас напоследък хич ни нямаше. И аз по-късно ще добавя снимки там. Моето свеки се завърна от село и сега ще имам повече време  Mr. Green Чакаме те пак на гости в Русе! Този път Мишето и Крис на Плами няма да се карат за Никол от количките, а ще трябва да я гонят. Но да ви предупредя, че все по-бърза става  Laughing.
И в този ред на мисли, честито прохождане на Крис!
Ех, до тук бях. Никол се беше спряла на единия край на леглото да ака и използвах да попиша, но сега я свърши тази работа и довтаса да се бута да пише с мен  Laughing Отивам да мия дупе.
A, и от мен ЧРД на LIBBRA!

Последна редакция: пн, 08 окт 2007, 10:15 от tonitta

# 230
  • гр.Русе
Добро утро,то стана вече добър ден,но чааак сега се надигаме,времето предразполага към дълга дрямка нищо че е понеделник.
Честит рожден ден,Libbra!
Честито и на д-р Хриси на Доника!
Аз ще правя прощъпулника на Крис след 10-тина дни,искам да стане по-стабилен,че да не вземе да пропълзи след питата вместо да ходи.Ще го съчетая с рожденния ден на нашия тати,тъкмо празника ще стане по-атрактивен.  Joy
Desssy,много сте сладки на тази снимка,а за рожденника...сладкиш и половина.
alexal,и ние имахме скоро разтройство,овладях го бързо с малко диетка и прахчета,но като започнахме пак да си хапваме всичко се появи отново,но в доста по-лека форма.Едно изпитано лекарство при разтройство-печени ябълки-само това ни оправя.  Peace
Ех,fibi4ka,какво са изцапаните гащи пред такава усмивка,нали?
Irinii,и Крис е хапвал пъдпъдъци,много му харесаха,но всъщност на него всичко му харесва  Laughing
Благодарности на sladur4e2 че ни е спретнала албумче,то иначе ние нямаше да се сетим,но сега и аз ще сложа снимки да видите как се задяват Никол и Крис.  Embarassed
Отивам да пийна кафенце,Марианка сигурно вече е глътнала поне 2-3.
Целувки!  Heart Eyes

# 231
Мамичка Яничка, чудесна изненада. Grinning Ама какъв беше подаръка?

микровълнова  Grinning

Честит рожден ден, Libbra! С пожелания за всичко най-розово в живота!

Доника, честито прощъпулче! Винаги напред!
sladur4e*2 , ние сме голям зор с приспиването. От началото на август се беше научил да заспива сам, но след като заминахме за Троян и всичко се обърка. Сега се гушкаме, галим, държим си ръцете и всякакви такива.
alexal , скорошно оздравяване.

Искам и аз паролата за албумчето, да разгледам малко снимчици! Благодаря

# 232
Ето ме и мен сладурани-мацурани! Grinning
Дъжд вали и вятър духа, обаче на мен си ми е супер тука. Laughing Веселушка току що хапна с апетит обяда (пиле с домати и грис за десерт) и докато се забавлява преди обедния сън, аз се възползвам да надникна. Grinning Май ще полегна с нея, че нощите са ни все такъв кошмар. Сън не го лови това дете, сигурно за да не изпусне нещо. Mr. Green
Мамичка Яничка, честито нов аватар! Изглеждаш страхотно! Grinning А с тази крехка фигура незнам как се гушкате с русокосото ти ангелче (метнало се е на мама Grinning).
Плами, наистина, добра идея да съчетаеш празника на тати с прощъпулника на Крис. Голяма емоция е. Grinning И наистина вече ви водя с цели 2бр. кафета. Laughing
tonitta, как ви се радвам на русенската групичка, че отново се завърнахте. Hug
sladur4e*2, никога не забравяш да ни спретнеш вкусна закусчица. А аз се чудя от какво пълнея. Mr. Green А нашият ритуал преди заспиване е най-напред половинчасово дундуркане на ръце (добре, че ми е 8-килограмова глезаната), а след като я сложа в кошарката, задължително гушва една възглавничка, която стои по-скоро като декорация там в едното ъгълче. И понеже има нещо като харбаличка, тя започва с пръстчета да я мачка. Това вече е последният стадии преди заспиване. Laughing
alexal, адвам се, че днес Мишето е по-добре. Бързичко да оздравява.  Praynig
fibi4ka, опасна работа е Йоанче. Grinning Много настроение лъха от хубавите снимчици.
Desssy, страхотни снимки, красива торта и сладък рожденник. Heart Eyes
irinii, благодаря, че ми обясни за Констандин на Доника, че голям срам с това объркване. Embarassed Браво на сладкия танцьор. И аз научих моята Веселушка да показва на колко годинки е, но най-любимият и номер си остава да показва колко голяма ще порастне. Grinning
И накрая, но в никакъв случай не на последно място
Честит Рожден ден, LIBBRA! Желая ти много щастливи мигове, неугасваща любов и сбъднати мечти!

DVV, sladur4e, имате ли някаква информация за LIBBRA? Как етя и малката и кукла?
Целувам ви момичета, вас и малките сладури. Hug

# 233
ето и от мен една бърза понеделнишка включванка! Grinning
Сладурче, ама как ми хареса закуската, която ни предложи днес... Много уютно настроение ми създава - представям си край камината с книжка и на помощната масичка кроасани, кафе.... ееееееееехххх! За приспивния ритуал - щом излезнем от банята Спаси започва да се оглежда за шишето с мляко и недай си боже да го види преди да съм го облякла - настава едно сърдене - до сълзи! Изпива си млякото за норматив, гася тв и ако виждам, че му се затварят очите го слагам в леглото му и излизам. Ако ли пък не е толкова сънен просто лягам до него - той се повъртява като куче, търсещо местенцето си /мята си главата наляво надясно, вирва дупе, накрая обикновено заспива с глава в обратната на възглавницата посока/
Фибичка, корумпирах те аз и това си е - следващия път по един бут от дивеча с куриери до йоанка /която макар и розово прасенце е супер сладкиш на пързалката  Heart Eyes/
деси, весел празник е било - най-важното е дребосъка, че е бил толкова щастлив!
алексаЛ, доника и на нашата улица 2 пъти се пука водопровод - първо, че глупаците доста плитко са го сложили и второ с камионите /включително и до нашата къща по време на строежа...  Confused/ иначе приятното при нас е, че сме на улица с общо 6-7 къщи - по три от всяка страна, а уличката е тупик.... та няма много накъде да се движат гадовете #2gunfire WinkСтискам палци при вас да се оправят нещата - въпреки, че как  newsm78 не е много ясно...

айде сладки, ставам, че тоя постинг го пиша вече час... успешна седмица!
на мен независимо от кошмарния й старт /ще спестя подробности/, вече ми е много коледно

# 234
irinii - ех, и аз си го представих......

Огънят, казват, действал много успокояващо!

# 235
Здравейте сладурки!
Навън е едно мрачно и мен цял ден ме кара на сън,а и след такива безсънни нощи изпълнени с  много игри  ooooh!

Ави,дано твоите неразположения вече са отминали и да се включиш с някой позитивен постинг.
Доника,честити ви ходещи крачета!
alexal, радвам се ,че малкия е по-добре.И ние изкарахме едно гадно разтройство покрай летния грип.Не спазвахме диета,защото той така или иначе почти нищо не ядеше и когато проявеше интерес към някоя храна каквато и да е тя аз му давах.Мисля,че най-много ни помогнаха едни прахчета за кърмачета.Пожелавам ви бързо да се оправяте.
irinii,аз не съм давала никакъв дивеч на Мони,защото не ми е попадал.Имам само едно диво прасенце в хладилника(е не цяло) ,но е доста жилаво и не знам как да го приготвя и си стои там докато го измисля.Ако имаш някакви интересни идеи сподели.
fibi4ka,много е сладка малката.Много весело ми стана като видях втората снимка с изцапаното дупе и колко усърдно си рови нещо на пързалката. Grinning
mari_anka,благородно ти завидях за новия ви парк.Прати един и насам.Тук както може би знаеш няма къде да играят децата,а и напоследък с тези строежи направо е ужас,но докато не се застрои всичко едва ли ще спрат.  Crazy

За ритуала по преспиването - след изкъпването на мъника следва една борба с обличането,след това го гушкам и го кърмя докато заспи(10 мин. максимум).Измъквам се,като му слагам бибата в устата и след 5-10 мин. той я изплюва,завърта се по корем и така вече спи спокойно.Не мога да си обясня само как му е удобно да спи по корем,със свити крачета и главичката на една страна и когато се събуди целите му коленца са червени.  newsm78

Либра,миличка,честит рожден ден!Пожелавам ти всичкото щастие на земята,ти го заслужаваш!Съжалявам,че отдавна не съм те засичала да си побъбрим.   bouquet  Hug

Усмихнат ден момичета!

# 236
Аааааа,ако нещата продължават така ще вадя елхата след малко.....на всичко отгоре пия коледен чай-ябълка с канела  Mr. Green
Ще се включа малко по-късничко....

# 237
Сладурче *2 - жалко че сега чак влизам, изпуснала съм закусчицата Simple Smile

За приспиване - при нас си е мъчение. Игри до сред нощ до пълно изтощение. Иначе и носене на ръце помага, ама над 30-40 мин ако издържиш.

# 238
Добър ден и от нас!
Честит рожден ден на Lybbra! smile3525
Напоследък наистина съм малко кратка, но двамката не ме оставят на мира да понапиша и попрочета нещо.Та, Sladur4e и Алекс веднага ме открива, както седна на компютъра, идва, почва да се катери, натиска мишката и то я хваща съвсем правилно, бърника по клавиатурата, включва и изключва компютъра, та аз вече заграждам бюрото с един стол! newsm03
От тази нощ , за съжаление на Алекс пак му потече нослете, тези дни имаше много хремави около нас, и аз все се надявах да ни подмине, иначе гърлото му е чисто, засега. След половин безсънна нощ, сутринта ги водихме и двамата на изследвания-Ивето за градината, Алекс-профилактичните. Добре, че бях с мъжа ми, ако бях сама, незнам как бих се справила-оревахме и опищяхме цялата поликлиника! newsm45.
Доника, Честит ви прощъпулник! И моята Ивка се беше хванала за лекарски слушалки и ключове от кола, та решихме че ще е доктор на повикване! smile3521
Fibi4ka, Йоанка е много сладка, и чистичка, и изцапана! Аз на  Алекс от скоро му давам да влиза в пясъчник и той не пропуска да го опита, но пързалките още не е открил. А кака му още нямаше 3 години и не можех да я сваля от катерушките, винаги най-нависоко се катери!
Деси, големи сладури сте на снимките, личи си че сте имали страхотно празнество, за мен рождените дни на децата ми са най-щастливите дни в живота ми и най-веселите дни в годината!
Марианка, браво за новия парк, къде се намира, близо ли е до вас? Да не дойдем да го видим на живо!Оздравяха ли децата?
Ирини, Fibi4ka, като сте на вълна камина и романтика-ние в къщи сме на локално отопление, с камина, тип печка и е свързана с радиатори в другите стаи, сутрин като я запали мъжът ми, така е топло и приятно в цялата къща и подпукват дръвцата newsm03, само дето не мога да си позволя закуската на Сладурче, с тоя мой режим!
Денис, да вадим елхите......поне коледното настроение започва!
Аз ставам да пооправя малко в кухнята и да се отдам на готвене, докато спят моите малчовци! Така ми се иска и аз да полегна, след безсънната нощ!
Още веднъж да кажа- ако някой не е прочел-дисковете са готови, в мен са , много са хубави всички снимки, така че да се уговаряме за срещичка!

# 239
Здравейте и от нас със Сашко!

Либра, честит рожден ден и от нас! Много топлина, обич и успехи да те съпътстват винаги!

Да не би да са минали набързо два месеца, че за елхички ми говорите! Чудя се как да накарам следващите 7 да минат по-бързо! Още не ме е обзела коледна еуфория, но си спомням веднъж в Торонто на 13 октомври беше невероятните 26 градуса навън. Аз отивах на работа по къс ръкав и минах покрай един от големите универсални магазини. Украсяваха витрините с коледна украса!!! Там отрано се почва.

Вечер заспиваме лесно. Слагам Сашко в кошарата с шишето мляко. Понякога заспива пиейки го. Друг път го изпива и почва да пее като внезапно млъква - т.е. заспал е. Като приятелчетата си заспива на обратната страна на възглавницата и на колене по корем, но аз му разгъвам крачетата.

Деси, явно весело сте си изкарали на купона в чест на Георги! Благодаря за снимката! Вече съм я виждала. Питах те, защото имаше предмети, които не можах да идентифицирам.

Фибичка, много са ви сладки снимките! Вече изобщо не се впечатлявам като си омажем дрехите.

Засега удържам фронта да не се поддавам на негативни мисли и настроения. Не е лесно, защото съм склонна да анализирам всичко до безкрайност. Днес се чувствам по-добре. Стомашните неразположения утихнаха. Благодаря ви за подкрепата!

Доника, честит д-р и на вас! Май ще разкриваме септемврийска клиника след 25 години. Само ще трябва Хриси и колегите му да се споразумеят кой коя специалност ще води!

Предлагам среща в четвъртък в мола на Стамболийски в 14 часа. Ако случайно времето се оправи дотогава ще сменим мястото на срещата на открито!

Общи условия

Активация на акаунт