СеПтЕмВрИ празници най-много има, а Сашко ще е батко догодина

• 15 043
  • 294
  •   1
Отговори
# 240
И аз щях да предложа Мола на Стамболийски! Ше дойдем , ако Алекс не се разболее и му мине течащото носле!
Да питам: Не е ли по-удобен за час-13.00,/че дори и по-рано/, моите си спят следобяд към 15 часа и са свикнали с леглата си, за 14.00-май няма да дойдем, че много нарушаваме режима! Thinking

Последна редакция: пн, 08 окт 2007, 19:27 от tzvety roussimova

# 241
Олееее  Mr. Green

Хей Авиииии.... ама да не сте остави теб близо до любимия  и 5 мин значи Mr. Green Честитооо... страхотна новина... нямам думи... абе блеща се аз 5 мин в заглавието на темата ни с недоумение, а то... хайде пък на лято ще ти показвам как се бутат 2 колички  Mr. Green Лека бременост и много   bouquet

Мацки, признавам, че нямам никакво време за вас, но пък като се върна няма оттърване от мен  Mr. Green Изкарваме си страхотно и любимия тати вече е тук, и използваме пълноценно всяка минута хубаво време за разходки, плаж и нови впечатления. Като се приберем ще разказвам най-вече в снимки (голяма мързелана съм, еййй)

Целувки на всички  Hug

# 242
  • Пловдив
Добър вечер и от мен!

Щастливка , май на всички ни липсваше.....Чакаме снимковия материал и приятна почивка с цялата фамилия!
Ави, няма да се поддаваш на негативни мисли, въпреки че сега сезона е такъв....Като гледамс какви темпове мина тази 1 година съм сигурна, че и следващите 7м ще минат бързо! Hug
Desssy, много сте сладки и 3-та! Аз имам подобна снимка с моите родители на 2-рия ми РД!
fibi4ka, irinii, не знам защо но мен още не ме е обзела коледната еуфория, но  каминката ми действа много романтично... Wink
Доника, ех тия сладки доктори и докторки....Може и състуденти да станат някой ден!
sladur4e*2 , събра ми очите с тази закуска....Ама и аз съм на диета... Whistling
 Мамичка Яничка, честит ти нов аватар! За мен октомври е почти като септември и Коледа! 4 приятелки имам везни + свекърва ми+ племенника ми и кръщелника.... #Crazy

Стенли беше уикенда при баба и дядо, а ние с мъжа ми на планина....За наше щастие времето се развали чак в неделя следобяд! Много добре си починахме, а и весело беше.....Мъжете се правиха на големи рибари, ама само пържолки хапвахме... hahaha Направихме си и много хубава двучасова разходка! Преди това в петък бях на РД на една приятелка - женско парти - 15 жени на едно място.....Голяма говорилня и много смях! Ходихме на пиано бар и бяхме в общи линии атракцията в заведението! Wink
На горкото ми мъниче днес му беше доста скучно вкъщи, но тук времето не беше много за разходки, а пък с тези вируси не ми се искаше на детски център да го заведа!
Ние вече също заспиваме с АМ, а от 2 вечери се приспиваме бебешки - с прегръдки и гушкане!
А и днес Стенли успя да ме разкраси със страхотна драскотина на носа! Mr. Green

Приятни сънища!

# 243
Ура!!! Снимки дискове и среща-Цвети Супер си!!!

Накратко при нас. Бяхме на екскурзия. Имаме два проблема Sick
1. Плачем от вода/гледачката го постигна Whistling/
2. Запек и ака през ден твърдо и плаче до като се напъва - дали не моге да се услогни нещо...? Страх ме е baby_neutral

Ирени, да не идва вече рязането на лентата а??? Айде и ние бсе вълнуваме с вас!!!

За горичката - правим я когато спре вегитацията и по точно някоя събота и неделя в края на октомври и нач. на ноември.

Дайте телефон на частна детска кухня??? да опита и друго готвено освн моето  chef

Уморявам се от София когато работя/а не от работата/ и като мине и този месец ще се поспра и надявам се позабременея Flutter, а секциото да се оправя Laughing

Ей забравям да ви питам и вашите ли са маняци като Ваньо с кабели печки др. ел. чудесаами аз по добре от ел магазин да вземам играчки Thinking?
И след внезапното ми появяване:
 Лекааа ноооощ Heart Eyes

# 244
... но си спомням веднъж в Торонто на 13 октомври беше невероятните 26 градуса навън ...

Ави, а днес беше 30 градуса и даже казаха по новините, че било рекордна температура за по това време на годината. Беше си истинско лято. Ние изкарахме един страхотен ден в Зоологическата градина.  Heart Eyes Возихме се на влакчето и въобще Мони събра толкова много впечатления от животните, че вечерта заспа за 3 мин. и то сам, което не се беше случвало досега.
Ирини, радвам се, че така мечтания ти дом е почти готов. Пожелавам ви да му се наслаждавате с много любов и да си направите ... "пълна къща с деца".    Peace
Алфира, само от вода ли плаче или и от сокове? Давай му круши и сливи за да не се запича.

Последна редакция: вт, 09 окт 2007, 04:43 от Каролина

# 245
Добро утро от мен в този мрачен ден! HugХайде днес кафето е от мен,усминат ден на всички.
Алфира,чакаме скоро и ти да се похвалиш,пък може новата темичка да е с подобно заглавие,само да се смени баткото Peace Peace
Каролина , благородно ви завиждам за топлото време Wink
Стели,супер,че сте се откъснали от града и сте успели да си почините!
Щаливка,чакаме с нетърпение снимков материал. Hug
Хаиде това е от мен засега,отивам да правя попарата. Wink

# 246
 Кафето е сервирано, ето и закуската:

Да не заслабнем случайно и да подразня DVV, защото е на диета, а аз я предадох. Снощи имахме гости и бях направила питка, а за десерт козунак с шоколад.
 В момента Ники и Мишо си говорят по skype.
 Тони, Плами скоро не се очертава да идвам в Русе. Ех, Крис ще ни вземе мадамата.

Последна редакция: вт, 09 окт 2007, 10:16 от sladur4e*2

# 247
Добро утро!
От вас закуска и кафе, а от мен едно допълнение за настроение:

# 248
Добро утро и от нас,

Благодаря на Йоана и Сладурче за кафето и закуската - добре ми дойдоха след поредната безсънна нощ!
Тонита, нямаш проблеми за материалите, само дай знак и пращам  Hug но първо да видим дали са достатъчно добри  Wink (ако се справя на изпитите). Крайно време беше да се завърнете с Плами...
Ирини, и аз чакам  нетърпение да пуснеш снимков материал от къщата...
Стели, браво на вас за приятнат почивчица, искам и азз
Алфи, ето ти линк за Ози, но имай предвид, че Денис имаше неприятен инцидент (люто ястие) от тях - http://www.ozi-food.com/
За заспиването - обикновено лежим една до друга като Стефи си слага главата върху корема ми, върти се така около 30 мин и заспива..абсурдно е да я оставя сама в леглото и да заспи...то не че заспиването е за дълго, после се започва буднето  Crazy
За срещичката в четвъртък, може би ще пропусна, че нещо ми е доста напрегнато преди изпита...но може и да ви изненадам  Mr. Green

# 249
Добро утро и от мен,но моят шампион по неспане е станал в 5.30 Mr. Green,да не мислите ,че е заспал късно-нееее,в 22.30 CrazyМного се радвам,че ще има срещичка,но Мишето също спи по това време,ще видя дали мога да се класирам,защото нали още е болничък Sadа може и да го оставя на някоя баба и да дойда сама newsm78
tzvety roussimova,ако не успея да дойда на срещата,ще ти пиша ЛС,ако ти е удобно само да мина някой ден да взема диска,че нямам търпение да го видя Grinning  bouquet
Каролина,аз имам прекрасни спомени от зоопарка в Торонто,спомням си,че за мен беше страхотно изживяване,но съм била по-голяма,помня едни невероятни бели мечки,плуващи в кристално чиста вода,как ги гледах през едно стъкло,ох пак ми се ходи в Канада Wink
алфира,какво виждат очите ми-опити за бебче,стискам палци всичко да е наред и да ни зарадваш съвсем скоро! Peace
Щастливка,айде бе,домъчня ми за вас,испанска девойко Laughingчакаме снимки! Hug

Хайде,чао от мен,че ме чакат много задачки! Wink

# 250
Добро Утроо!
Сладурче тези твои закуски са страхотни.Най-обичам да похапвам сутрин с кафенцето.
Щастливка сигурна съм ,че трупате много емоции и впечатления.Ще чакаме снимките с нетърпение.
Алфира хайде и ти ни зарадвай с новина за бебе,ще сме щастливи мноого.Защо плаче Ванюшата от водичката.Предполагам сега като е хладно,може би ще я предпочита леко топличка или чайче..Арен спря да пие вода.Предпочита чай в момента.Пробвай някакви разхлабващи храни за да му помогнеш на Иван.Ето то телефон на кухня Джуниор меню http://juniormenu.com/.Записването става на телефон 851 72 73 от 8:30 до 17:30
Фибичка - ще и изям розовото мръсно дупе на Йоанка  Heart Eyes
Цвети - дисковете са супер направени  Hug
Каролина звучи приказно и температурата в града и хубавата ви разходка в зоопарка
Стеличудесно че сте се организирали и сте починали .А женските партита са ми любими  Mr. Green
Авиняма да се даваш.Затова сме тук и бързо ще мине времето  Hug Как си днес?
Тези дни ми е много трудно да се добера до компютъра.Наложи ми се и в събота и в неделя да оставя за няколко часа Арен на баща му и да изляза.За първи път Арен реагира много остро на отсъствието ми с рев до пълно изтощение и със гладна стачка.В неделя вечерта ,както и вчера и днес е като залепен за мен.Отказа да спи на обяд,защото иска да съм с него в стаята,иска непрекъснато да го гушкам и да прелиствам книжките.Отказва да стъпи на краката си на пода или да играе сам  #Crazy Физическият му контакт с мен изка да е непрекъснат.Това не се е случвало от както се е родил.
Иначе има ритуал за заспиване вечер.Той е подобен на този на Спаси."За приспивния ритуал - щом излезнем от банята Спаси започва да се оглежда за шишето с мляко и недай си боже да го види преди да съм го облякла - настава едно сърдене - до сълзи! Изпива си млякото за норматив, гася тв и ако виждам, че му се затварят очите го слагам в леглото му и излизам. Ако ли пък не е толкова сънен просто лягам до него - той се повъртява като куче, търсещо местенцето си /мята си главата наляво надясно, вирва дупе, накрая обикновено заспива с глава в обратната на възглавницата посока/ "
В леглото си мачка в ръце едно одеало.След банята е много смешен,защото му обличам хавлията и падам от смях като го видя как ходи от стая в стая по нея.После ако си види шишето преди да съм го облякла започва да крещи и в крайна сметка си го изпива.Ще ви пусна снимчици

Усмихнат ден

Последна редакция: вт, 09 окт 2007, 11:11 от dennis

# 251
Блабодаря ви за беб-окуражаването Grinning

Ванката плаче от водата в коритото и не иска къпане Sad Това ни е проблема, защото предполагам че е била топла водата когато гледачката по самоинициатива е решила да помогне Confused
Сега наново започваме да навлизаме в игри с води......

Каролина, ей как сте? Разкажи за тези клочки за тичане из парака на майките  при вас! Моите гости от Торонто ми споменаха бегло за тази измишльотина ooooh!
За утре поръчах детска храна и ще пробвам 3 кухни.След избора на Иван ще предприема поне 2-3 пъти в седмицата външна храна може би.

Чудя се дали прощапулника да го слеем с годишнината от сватбата ни къмсредата на октомври Thinking

Сега  Flutter Flutter Flutter Цвети от къде да вземем д и с к аче потъркваме ръчички Hug

А давте ли витамини на беб-юнаците вече? Мисля да предприема нещо.

Хубав ден!!!

# 252
Здравейте момичета!

И аз ви пиша. Ники всеки ден се променя много енергичен и забавен.
Тук в Брюксел почти няма слънце и е дъждовно и хладно. Продължавате ли да давате вит.Б и затвори ли се горната част на главичката на бебчовците?

Поздрави на всички

# 253
Ехе , колко много сте изписали  newsm09  . Аз тези дни съм се отдала на мързел и шопинг-терапии  smile3521 . Много добре ми се отразява . Понакупих доста неща , ама какъв проблем бяха обувките на Теди -  smile3511 . Моделите на КиК са толкова красиви , но са правени само за деца с фини глезени . Маса нещо измерихме и накрая се намъкнахме в едни дето не ми харесват , но поне отговарят на изискаването . Не са на КиК , но ще трябва да се примиря .
Малката почти проходи , днес на едно кафе се пусна и мина огромно разстояние , без да падне , направо се опулих , не го очаквах  но съм доволна newsm44 . Водих бебоната на лекар , избиха й някакви петна и пъпки , кото ми казах че са алергична реакция . Това ме разби емоционално . Никога , никой не е страдал от алергии . Избягвам всякакви вредни неща - мъхести плодове , белтъци , прясно мляко , дори жълтък почти не давам , свинско и телешко- много рядко .  newsm45 Поне ме зарадваха , че се израствали . Дали е алергия - не съм правила тестове , но се моля да не е  newsm17 . Някой може ли да ми каже дали е правил кръвни тестове и ако е малка , кога се правят .
За заспиването - Тединка си заспива сама . Храня я преди банята , после се обличаме , давам бибата , мечето , завивам я и излизам . Тя сама заспива и вечер и денем . Това е голямо улеснение за мен . Сама се научи на това , не съм я насилвала , но явно си е до детето , понеже с каката се люшкахме до големи .
Сега мисля да си дремна малко , беба спи , а аз нямам работа , та ще си почина. Приятен ден на всички и много целувки от нас .

# 254
Здравейте момичета!

И аз ви пиша. Ники всеки ден се променя много енергичен и забавен.
Тук в Брюксел почти няма слънце и е дъждовно и хладно. Продължавате ли да давате вит.Б и затвори ли се горната част на главичката на бебчовците?

Поздрави на всички

нашата не се е затворила още.

Общи условия

Активация на акаунт