СеПтЕмВрИ празници най-много има, а Сашко ще е батко догодина

• 15 064
  • 294
  •   1
Отговори
СЕПТЕМВРИ 2006
ПРАЗНУВАМЕ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕН

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ЗАГЛАВИЯ ЗА НОВИ ТЕМИ
  Септемврийката с любов голяма, дарява и мъжа и малчугана - марианка
  Месецът на любовта настана, септемврийчето целува сладко мама - марианка
  Няма нищо по-голямо от септемврийското съкровище на мама - марианка

НАШИТЕ НЕПОВТОРИМИ БЕБЕТА

са вече много, много на брой и рожденните им дни са ето ТУК, но ние винаги се радваме и на всички нови попълнения!

ВЕЧЕ ПРАЗНУВАМЕ ПЪРВИТЕ РОЖДЕНИ ДНИ!!!!!!

Flowers Four Leaf CloverПЪРВОТО НИ СЕПТЕМВРИЙСКО ЗЪБЧЕ Е НА НИКИ НА МАМА DVV 
Flowers Four Leaf CloverПЪРВОТО НИ ПРОХОДИЛО СЕПТЕМВРИЙЧЕ Е ДАРИЯ НА  МАМА teedy 

[/color]
сайт www.snimka.bg потребител - septemvri парола - 2006

организиране на първия рожден ден на съкровищата ни:

подходящи подаръци
идеи за тематични партита

полезни сайтове

ОТГЛЕЖДАНЕ И ВЪЗПИТАНИЕ НА МАЛКОТО ДЕТЕ-хигиена-дрехи-пособия
ОТГЛЕЖДАНЕ И ВЪЗПИТАНИЕ НА МАЛКОТО ДЕТЕ-хранене
ОТГЛЕЖДАНЕ И ОТГЛЕЖДАНЕ И ВЪЗПИТАНИЕ НА МАЛКОТО ДЕТЕ-болести и неразположения

8ТЕ РЕВЛВИ ПЕРИОДА=КРАЧКИ НАПРЕД
Плачът въобще не е полезен. Ето какво става в детския организъм...
Новият Имунизационен календар

ХОДЕЩИ КРАЧЕТА Инфо за обувките І
Инфо за обувките ІІ-възраст, подметка,форт и ток на обувката І
Инфо за обувките ІІІ- за размера на обувката

А СЕГА ЗА ХРАНАТА

План за хранене на новороденото, бебето и малкото дете до 36-месечна възраст
Примерна таблица за захранване
РАЗНООБРАЗНИ СХЕМИ ЗА ЗАХРАНВАНЕ
инфо за храните и захранването
ТАБЛИЦА НА АЛЕРГИЗИРАЩИТЕ ХРАНИ
ТАБЛИЦА НА ЗАХРАНВАНЕТО ЗА АЛЕРГИЧНИ /И НЕ САМО/ ДЕЦА
ПЪРВИ ХРАНИ
ЗАПИЧАЩИ И РАЗХЛАБВАЩИ ХРАНИ

НИТРАТИТЕ

внимание!внимание!Интернационалният рожден ден на нашите септемврийчета:
Датата е 29 септември / събота/  от 16-18 часа в детски парти клуб Барбарони 3!
            http://www.barbaroni.com/page2.htm

# 1
Пу, първа!!! Joy

irinii , страхотна тема, а заглавието е най-подходящото каквото може да бъде, все пак това е най-страхотната новинка...Сашко ще става батко!  bouquet

# 2
Ирини, благодарим за хубавата тема и за това, че винаги намираш време да ни направиш нова!  bouquet
Аз подкрепих заглавието в края на старата тема, оформлението-прекрасно!

Последна редакция: пт, 28 сеп 2007, 15:06 от tzvety roussimova

# 3
Ирини, благодарим за хубавата тема и за това, че винаги намираш време да ни направиш нова!   bouquet
Аз подкрепих заглавието в края на старата тема, оформлението-прекрасно!
Аз пък ти благодаря, че всеки път обръщаш внимание  Hug

# 4
Пу, четвърта в новата темичка. Ирини, благодаря ти, мила, за пореден път за времето и вложеното старание за изготвяне на нашата темичка. А това, че посвети заглавието на нас – нямам думи!!!!   Hug Hug Hug

Момичета, трогвате ме! Да ви се връща! Както каза Алексал, хвърлих ви ръкавицата! Ако имате нужда от агитация, Мила84 и Щастливка са насреща!  Grinning

Фибичка, песента ме трогна до сълзи! Благодаря ти!

Последна редакция: пт, 28 сеп 2007, 16:07 от Ави

# 5
  • Бургас
Мила, Ави! Страхотно се зарадвах на новината !!! Желая ти прекрасна бременност и още по-сладко и здраво бебче !
Пък може и аз скоро да те последвам Simple Smile

Приятно прекарване на срещата утре   bouquet  

Жалко само, че има толкова много болнички септемврийчета! / И моята Мима не остана по-назад /

Венуш, привет и на теб!  Hug Ние сме добре, чета редовно за вас със Иги сладурката  Simple Smile
Ние заминаваме на почивка във Велинград и дано Мими да ме остави да си почина, все пак  Wink

# 6
  • София
Ави, честито!!! Пожелавам ти лека и спокойна бременност и едно сладко ново попълнение на вашето семейство, и на батко Сашко също честито  Grinning С тази новина денят изглежда още по-слънчев  Grinning

Алина, приятно изкарване на Велинград, да отмориш качествено (ако е възможно  Simple Smile )

# 7
Ави, чак сега видях новината Blush

Честито и от мен! Лека бременност и много хубави емоции!

Ех, дано повлечеш крак, защото и аз искам вече второ. Hug Crazy Heart Eyes

# 8
  • София
Още веднъж искам да честитя на Ави и от тук хубавата новина. Точно на срещата в Борисовата градина по-миналата седмица с Ирини коментирахме нямали някоя от нас да поднесе вече изненада Simple Smile
Ави, мисля, че Мила ще е мнооого горда с теб-то не бе агитация, не бе чудо. Само като си спомня как те убеждаваше, а тя се бави с подобен резултат Simple Smile Така ми се оправи настроението днес-колко малко му трябва на човек.
Преди малко купих витамини Саностол на Хриси и започвам да му давам от утре-подсилвали апетита-ако има резултат ще ви кажа. Купих и Дентокид-хапчета за никнене на зъби хомеопатични, пак ще чакам резултат...
Довечера заминаваме за Калугерово на рожден ден и утре се прибираме, та отивам да стягам багаж Simple Smile

# 9
Доника, ще дойдете ли на партито, оздравява ли Хриси?
Като гледам, много кандидатки да последват Ави, дали и аз да не се замисля? Wink

# 10
Доника, а Саностола не е ли за по-големи дечица? Ако става за нашите дребосъи, направо и аз ще взема!

# 11
АВИ, Честито! Желая ти лека бременност и едно сладко бебенце!!!   Hug Hug Hug

Цвети, това е за теб  smile3525 за прекрасната организация на партито, сигурна съм, че всичко, ще е на ниво!

fibi4ka, романтична, както винаги  Simple Smile

# 12
  • sofia
Ави, честито!Твоята новина ме изпрати в еуфория. Браво за смелостта и решителността да създадете още едно детенце. винаги съм казвала единственото по-хубаво от това човек да си има детенце е да си има две дечица  Mr. Green, пожелавам ти да е лека и красива бременността ти и да си имаш малко, сладко вързопче без значение на пола, на финала. Всички ти пожелаха все хубави неща, а аз пък искам да си пожелая да ми разрешаваш от време да ви навестявам и да помагам с отглеждането на малкото бебе (на Сашето също естествено).
Цвети, браво за организацията, само ти си знаеш какво ти коства последните седмици да се занимаваш с потребностите и желанията на всички нас. Позволих си вчера да изкажа мнение, радвам се, че си го взела под внимание, аз съм доволна от всичко което направи за нас и претенции няма да имам вече никакви към партито, защото който не му харесва да се заеме с организацията на следващия купон   bouquet  bouquet  bouquet
Доника, а това хомеопатичното за зъбите за какво точно служи, че нещо не разбрах съвсем.... newsm78
Алина, весело изкарване на Велинград, дано си починете хубаво.

# 13
Сега виждам голямата новина в нашата теми4ка! 4естито, Ави!!! Дано имаш една безпроблемна, щастлива бременност и вси4ко да е ОК! Как ни изненада само, май на по4ивката е станала работата, а? Какъв хубав спомен ще си имаш...Браво и за смелостта толкова бързо да се решиш на 2-ро беб4е! Сигурна съм, 4е ще се справиш!
Ние не се и обадихме за партито, ясно беше, 4е няма да дойдем, ще пътуваме този уикенд най-вероятно.
Ирини, добре ли е ве4е Спаси? Предлагам заглавие за следващата теми4ка,4е сега ми хрумва - Септемврийските слънца са пораснали деца!

# 14
Ето ме и мен пак,новата тема е чудесна,а заглавието е супер подходящо Hug

Общи условия

Активация на акаунт