СеПтЕмВрИ празници най-много има, а Сашко ще е батко догодина

• 15 073
  • 294
  •   1
Отговори
# 30
Ави.Пожелавам ти лека бременност.Много се радвам вярвам,че  Сашко ще е най страхотния батко.Лека бременност и ти пожелавам момиченце.  bouquet

# 31
Леле, Ави искрено ти се радвам! Честито, честито честито! Желая ти много лека бременност и прекрасния резултат накрая е ясен. И мен зарази с еуфория от хубавата новина..ако знаеш само мъжа ми от кога ме кара да си правим второ..
Специални целувки от нас със Стефи за трима ви  Heart Eyes

# 32
Утре сме в Южния парк в 14 часа! Това е градинката с ракетата и въртележките - между Нишава и Гоце Делчев.
и ние ще дойдем - дори да закъснеем, ще звънна да ви попитам къде сте!

# 33
Мацки, искате ли фотографката по-рано да дойде в парка или направо в клубчето?

# 34
  • София
Ави, честито!!! Чудесна новина! Лека бременност и красив резултат! Като те видя бременна, ще тръгна да си търся къде ми е корема... Дано да повлечеш крак!

Утре сигурно ще дойдем в Южния парк първо.

# 35
Цвети, във връзка с въпроса ти за фотографката - може да дойде по-рано в парка...

АВИ- изключително се радвам за бременността ти, нека е безпроблемна, спокойна и женствена - пожелавам ти едно момиченце , което след години да те отменя дори в банковите задължения. Искам да те прегърна, но ще го направя на партито ни Hug

Последна редакция: сб, 29 сеп 2007, 14:19 от omnipresent

# 36
Хей,само аз ли ще дойда направо в Барбарони?Ние спим към 14.00 часа!

# 37
  • Пловдив
Добро утро, мами-сладурани!
По чаша кафе за всички:

irinii , както винаги нашата тема е най-хубава и оригинална! А заглавието е съвсем на място!
tzvety, приятно прекарване и не се притеснявай - няма да има недеволни, защото все пак това е бебешко парти и най-важни са мъниците!  Hug Искам после снимки!
Ави, и аз се възхищавам на смелостта ти! Но вярвам, че човек трябва на всяка цена да предледва мечтите и желанията си!
Doni na Moni, ти цял мъж си имаш! Чакаме разказ за празнуването!
teletabis2 , бързо преместване! И после лесно подреждане.... Wink

Тази сутрин Стенли е доста по-добре, само нослето още малко е запушено! Аз се радвам, защото доста се измъчих, а тази вечер успях да се наспя.....Не напълно , но все пак!
За партито - времето днес е чудесно за септемврийски купон! Приятно прекарване!  bouquet

# 38
Добро утро!
Отивам да си правя кафенце!

За мен утрото отново е недоспало, тази нощ откарахме до 4 часа, събужда се единия и се успокояваме, събужда се и другия, хайде и него, после всички плачат че са гладни, като че ли не ги храня моите деца вечер. Та докато заспят, за мен нощния сън започва втора нощ в 4-5 сутринта!
Отделно от вчера имам силни болки в кръста и незнам дали не е нещо бъбречно,или последствие от режима на който съм-тъй като като се консумират само протеини, се натоварват бъбреците, или от това че много често го нося алекс напред-назад и иска все гушнат! Но едвам се навеждам!
Ние ще гледам да дойдем по-рано в парка! Ако не успеем , и взависимост как ще спят следобяд, ще дойдем направо в клубчето!
Чакам мнението ви за фотографката-да идва ли и тя по-рано в парка?
Стели ме изпревари с кафето, докато пишех, но нищо, ще пием по две за разбуждане!

# 39
Добро утро, мацки!
Ави - как си тази сутрин? Wink Момичета, браво какви мъже имате - ентусиасти, пък моя Димитър и дума не дава да става за второ бебче на този етап, хем барем не разбра, че имаме бебе през изминалата година. Ще почвам да го кандардисвам от сега, та белким след 2-3 години склони  Mr. Green.......
mari_anka - не се натъжавай от такива случки....децата не са жестоки, те просто не разбират и оценяват по други критерии и правила ситуациите. Обяснявай им примерно, че не е вярно, че Мими не говори - говори, но само с хора, които я обичат и които много и се радват..... това ще ги заинтригува и мотивира да общуват с нея. Hug
venush - щях да ти казвам за прощъпулника да изчакате, докато наистина си проходи сладката Иги. Просто въпрос на време е и съм сигурна, че съвсем скоро ще се убеди, че не е толкова страшно и ще предприеме самостоятелни действия. Wink Пък и наслади се още малко на спокойствието...... нашата циганка, вече почти не иска да стои в количкта, а иска да ходи по улиците, при това сама без да я държа за ръка. И познайте, лепната е веднага на някоя витрина, сочи с пръст и вика ДАЙ, ДАЙ /единствената дума, която знае и която много успешно използва по предназначение Mr. Green/, или пък ходи и закача случайни минувачи  ooooh! Grinning.
На всички пожелавам страхотно, весело парти днес, много приятни емоции и да пиете по една бира и за нас отсъстващите!
На tzvety roussimova -  аплодисменти за организацията!  smile3501
Изоставяме ви сега за да слезем долу и да закусим от сигурна съм вкусната закуска на баба Вили!

# 40
Ави, 4естито 13мм 4ове4е. Това е най-прекрасната новина, желая Ви много много здраве и спокойствие, а малкия батко много да ти помага.  Hug  Heart Eyes

Аз съ6то съм ЗА малка разлика между децата, ние със сестра ми сме породени, разлика година и 8 месеца, нейните мом4ета съ6то са породени ... Децата 6те са не само братя или сестри, но и най-добри приятел4ета.  Heart Eyes
Ръкавицата е хвърлена, предизвикателството е на масата... да видим кой 6те е следва6тия....  Flutter

Последна редакция: сб, 29 сеп 2007, 11:01 от MariaF

# 41
Браво на Ави за смелото решение първо!
Лека и безпроблемна бременност и най-сладкото бебче!
Тази новина е страхотна, та чак и аз започвам да се замислям  Mr. Green

снимки от сватбата ще ви пусна малко по-късно, че не знам мъжо къде ги е дянал.

мноогоо ми се искаше да дойдем на общия рожден ден, но тази вечер ще празнуваме на Алекс рожд. ден тук в Бургас с останалата част роднини /че иначе ще има сърдити после/.
Пожелавам ви едно невероятно шоу на партито и да се почерпите и за нас.
Ще чакаме снимки и разкази после!

До скоро, че имам задачки

Последна редакция: сб, 29 сеп 2007, 11:31 от Мамичка Яничка

# 42
  • София
Мацки, чакайте ни и нас в парка, дори и да закъснеем малко, че ще сме с адския транспорт. Тате ще дойде да ни прибере като се налудуваме и обратно към Калугерово. Да не кажете, че съм несериозна-само заради партито си дойдохме, а не ми се тръгваше от там...Не знам от чистия въздух ли, от хапчетата за зъби ли, но Хриси спа тази нощ спокойно и стана чак в 8.30, което за него е супер късно. И понеже имаше и един по-голям батко и той да ядял като него-изяде цяла филия с топено сирене-не съм му давала досега, но го яде с апетит, а това е рядко явление и изяде цяла кофичка мляко...Да видим как ще обядва де.
До после Simple Smile

# 43
  • Sofia
Момичета, и нас не чакайт в парка. Али също спи по това врвме, но не е това основното - събота и неделя й нарушаваме този сън Heart Eyes Преди малко се върнахме от пазар, кумата ми искаше да й купува обувки и костюм за РД, че все не оставаше ред и тя просто полудя - ходи, пипа, кряска, закача се в магазините, игра с дъщеричката на кумовете ни, в резултат на което заспа в колата по никое време и сега си спи Shocked Чакам я да обядва, междувременно се възползвам и аз да ям на спокойствие Grinning
Лек ден и доскоро на повечето девойки Hug

# 44
Здравейте!

Ние се завърнахме от разходка в нашия парк и зоопарк "Аязмото". Беше много хубава разходка и времето е подходящо, то направо си е горещо. Дахая много се радваше на животните и ги нахрани със зрънчо и солетки. Crazy Смя се на маймунката и на гълъбчетата...
Момичета, тъй като няма да ни има на срещата днес искам още веднъж да пожелая на всички пораснали дечица, мами и татковци много усмивки и хубави емоции. Весело прекарване!!! Hug
Доника , мисля, че можеш спокойно да му даваш филийка и ще му харесва с каквото и да е намазана. Даная много харесва филийка с лютеница и сиренце, или с масалце и кашкавалче...и др.

Общи условия

Активация на акаунт