СеПтЕмВрИ празници най-много има, а Сашко ще е батко догодина

• 15 067
  • 294
  •   1
Отговори
# 15
Ави, поздравления!  Heart EyesТооолкова много се вълнувам и радвам! Пожелавам ти най-красивата и спокойна бременност, обкръжена от любимите хора! А след девет месеца живо и здраво бебче!  Прегръщам те и те целувам силно. Ех, че хубав ден!
Ние от 2 дни нямахме нет и до сега четох пропуснатото и извинете ме, че няма да коментирам, но след такава новина просто всичко друго ми се изпари от главата.
За партито - ние също няма да дойдем Cry. До последно се надявах  да се преборим с хремата на Рая,  но сега и мене ме тръшна, та не сме за никъде. Много съжалявам, че няма да се видим и че ще пропуснем така дългоочакваното събитие, но се надявам на повече подобни срещи.
Цвети, искам само да ти благодаря за организацията на купона. Много е трудно да се угоди на всички и аз оценявам това, което правиш.  bouquet А за паричките - не се притеснявай.

# 16
Ави,страхотна новина!Лека и безпроблемна бременност  bouquet Hug  bouquet

# 17
  • София
Ирини, пише за деца над 1 год. - подсилва защитните сили и апетита. Предпазва от витаминна недостатъчност, стимулира възстановяването и здравословния растеж. През този сезон, който започват болестите се реших. Навсякъде се киха, кашля, а и най-вече за подсилване на апетита, че ми омръзнаха протестите за ядене...
Дентокинда са хапченца, но за бебета се разтварят във водичка и успокоявали децата. Съдържат лайка и бела дона. Но не знам как ще действат на моя звяр-вече си яде завивката, а калгел и други мазила не ми дава да слагам.

# 18
ЗАГЛАВИЕТО НА НОВАТА НИ ТЕМИЧКА Е ЧУДЕСНО, А НОВИНАТА ЗА БЕБЧЕ - НАЙ-КРАСИВОТО И ПРЕКРАСНО СЪОБЩЕНИЕ!!! АВИ - СТРАШНО МНОГО СЕ РАДВАМ!!! ЧЕСТИТО!!! ЖИВИ И ЗДРАВИ!!!

Ивелина - аз рецептата за питката я свалих от тук от форума - мисля, че или ДилиПили или Ави беше пуснала линк към тази страница.

Очакваме с нетърпение утрешния ден!!!

# 19
И от тук едно голямо честито Hug Hug Hug мила приятелко
Толкова се зарадвах като ми се обади и толкова се развълнувах че нямам думи направо.Искам да ти пожелая лека и безпроблемна бременност и същия сладък резултат като преди малко повече от годинка,но в женски пол.
Толкова много се развълнувах че заразих всички около мен с еуфорията ми.
Силно те прегръщам и целувам и теб и Сашето и се радвам че утре ще се видим да ви се порадвам на живо.
И както е казала Ирини разчитай на нас винаги
И Доника е права колко малко му трябва на човек за да се зарадва
И както каза ти вече си хвърлила ръкавицата чакаме още такива приятни изненадки а за мен е раничко още
Целувам ви и ви прегръщам всичките

# 20
Честито ни нова темичка с прекрасно заглавие!  bouquet
Благодаря на irinii  bouquet
Благодаря и аз на tzvety от сърце, че се зае с организацията на националния септемврийски рожден ден.  bouquet Това не беше никак лека задача. И аз ти се възхищавам на смелостта.  bouquet Много съжалявам, че няма да присъстваме. Бях се настроила и до последно не вярвах, че децата няма да оздравеят.
Благодаря на Ави за красивата новина.  bouquet Днес не съм спряла да се усмихвам. Жалко, че няма да мога да и честитя утре лично.
Благодаря на fibi4ka за страхотния поздрав.  bouquet
Благодаря на MariaF за невероятните снимки.  bouquet Бяха истинска наслада за окото.
Алина, много се радвам че ще ходите във Велинград. Страшно обичам това градче. Носи ми спомени от детството. Но за съжаление тази година ще пропуснем почивката. Confused На вас весело изкарване! Grinning
И мен ме е подгонил един мерак за бебе ooooh! Laughing Смея се, ама го казвам съвсем сериозно. Но аз наистина трябва да почакам, че много пострадах след второто секцио. Confused Обаче вие момичета дерзайте!  Grinning
Днес денят беше уморителен за мен. Гледахме се с двете кукли у дома. Мими е станала голяма беля. Прави пакост след пакост. Вместо да се ядосвам, на мен ми е едно щастливо... Започва да прилича на едно нормално, здраво дете. Grinning Е, не минаваме и без неприятни случки. Днес я заведох да поскача на батут. Имаше още 3 дечица - едно момиченце от нейната групичка и две момченца, които не познавахме. Както си скачаха четиримата, изведнъж момиченцето каза: "Няма да играете с Мими, защото тя не разбира какво и казвате. Дааа, тя не може да говори." Децата веднага насочиха погледи към нея, след това я наобиколиха и се започна: "Ама наистина ли не можеш да говориш? Кажи нещо де, кажи." На мен сърцето ми се сви. Ей в такива ситуации незнам какво да правя. Майката на едното дете беше свидетел на случката, но не реагира никак. Подготвена съм психически, че няма да минем без подигравките на децата, но въпреки това винаги ми става мъчно. Опитвам се да мисля, че по-важното е, че ние я обичаме много силно и безрезервно я приемаме различна. И че имаме сили и желание да се борим. Grinning
Това ще е от мен за днес. След малко с Мимка отиваме на рожден ден на много близка моя приятелка, която много обичам. Grinning
Целувам ви! Hug

# 21
Марианка, най-важното за Мими е , че я обичате силно и безрезервно, тя не бива да се чувства " различно" дете. Знаеш, че подмятанията на хората и нетактичните им постъпки няма как да се избегнат, но вие виждате всеки напредък на детето си и как все повече започва да общува с децата, затова си мисли повече за положителните насоки, в които върви нейното развитие. Сигурна съм, че след време, надявам се да е по-скоро, с вашата обич и заниманията и упоритостта на терапевтите, Мими ще расте като едно съвсем нормално детенце.
А тя е една красива, малка принцеса и аз много си я харесвам! /и Ивето също/ Hug

# 22
Ави, включвам се специално за да те поздравя -
честитоооо- това е най-прекрасния подарък за първия рожден ден на Сашко  Hug
Разказвай, как се чувстваш, какви мисли те вълнуват? Таткото как реагира?
Ще следя с интерес новините около теб Simple Smile поне си имаш помощница-баба нали?

Денис, още не сме се преместили, всеки момент- в трескава подготовка сме Simple Smile
Марианка, милото детенце, може би трябва много да й говорите и обяснявате, децата са жестоки.
целУВки

# 23
Хубавата новина на Ави колко бързо ни събра всички в темичката. Hug Колко весели емоции струят от всички постинги и ми е много приятно. Grinning
teletabis2 и tzvety, благодаря ви за подкрепата. Hug Малко се притеснявам да споделям тези ми проблеми, за да не натоварвам излишно всички ви. Но ви чувствам толкова близки и някак винаги успявате да разсеете мрачните ми мисли. Hug

# 24
Мили ми приятелки, толкова се радвам, че ви има!!!! Много съм щастлива, че споделям с вас тази прекрасна новина! Благодаря ви за чудесните пожелания!

Ася, невероятно предложение!  Heart Eyes Внимавай да не се възползвам!  Simple Smile

Алина, приятно изкарване във Велинград! Ще се радвам да ви поздравя с Мими като следващите членове в открития днес от мен клуб "Септемврийски каки и батковци"! Всички останали са тържествено поканени!

Доника, приятно изкарване в Калугерово!

Марианка, виждам, че вървите бавно, но сигурно към преодоляване на проблема с Мимката! Горе главата! Ще стигнем заедно до успешния финал на терапията!

Телетъбис, успех с местеното! Да, имаме си златни баба и дядо! Аз се чувствам добре. Предизвикателство си е да съм бременна сама с прохождащия Сашко. Надявам се поне Любимият да се завърне окончателно преди да родя. Чакаме го да се върне най-късно на Гергьовден. Терминът ми е 30 май. На път за Тунис в самолета пред нас имаше едно малко по-голямо момченце. То се обърна към нас, хванаха се със Сашко за ръце и се заиграха. Любимият каза "виж как хубаво си играят - дай да си направим още едно" Речено-сторено!!! А след толкова дълга раздяла е нужно ТОЙ само да мине покрай мен, за да зачена!  Flutter

Е, няма да превръщаме темата в бремелинска! Гледам колко много са пораснали малките ни съкровища!!! Утре ще им се порадвам наживо.

Много целувки от мен, Сашко и 13-милиметровото му братче или сестриче!!!  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 28 сеп 2007, 21:36 от Ави

# 25
 Ави, Честито!!!!!Честито!!!! Честито!!!! това е една прекрасна новина и аз съм истински щастлива за вас, Ти заслужаваш това щастие и смятам , че ще се правиш прекрасно с новото предзвикателство. от теб струи толкова енергия , че даже прохождащия Сашко няма да ти попречи да бъдеш пълноцена за себе си и за малчовците. Аз съм във възторг след като преусмислих синтезирано историята ти/ви... можеш да напишеш роман... наистина е прекрасно!!! Може би няма да ти пожелая нищо повече от това, което са ти пожелали момичетата, но все пак една спокойна, одухотворена бременност, един по- влюбен от всякога мъж, разумен, здрав и весел Сашко и като му дойде времето още едно също толкова прекрасно същество като първото...... И малко егоизъм от моя страна, моля те ако си намериш форум с бременелки като теб, не ни изоставяй..... Ние, добрите орисници, винаги ще бдим над нашите първи септемврийски две чертички! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ирини, супер си пресъздала най- горещата новина. Ави и Сашето заслужено ще оглавяват цялата ни нова тема  bouquet
Марианка Hug ти се силна и любовта ти ще преживее всички дребни неприятности... твоето прекрасно слънце ще бъде най-щастливото защото има семейство като твоето ... и всичко ще бъде наред
Аз не съм писала май скоро но всичко знам и виждам... малко ме мързи да пиша тея дни, а и Лаци е такъв бандит ....че...
Утре... времето ще е хубаво, не искате ли както говорехми да се съберем предвалително в Южния парк, така и така се очертава Сф срещичка, дайте да искараме повече време заедно, нали винаге не ни стига  Flutter поне на мен... Аз предлагам около 14 часа ..... Ави, как се казваше онова място под сцената дето ядохме шоколадовата пица newsm78... абе при виенского колело и другите въртележки.... кажете ако поне още един има... значи среща ще има Laughing
А сега лека нощ smile3524 newsm46

# 26
Здравейте мили виртуални приятелки  smile3525 , много ви благодаря за поздравите по случай Първия Рожден ден на Мони!

Малко късно ,но от сърце   bouquet , коктейлчета за настроение.
Гледам има прекрасен повод за празнуване днес Ави честито мила - лека и безпроблемна бременност Hug.
Както винаги темичката е с прекрасно оформление и много хубаво заглавие irinii   Hug.

Във вторник бяхме на консултация Мони е цели 13,300 и 92 см  Crazy , на кой се е метнал не знам  hahaha, сигурно на майка си  Joy.

Да честитим със закъснения рождените дни на всички които пропуснахме , както и ходещите крачета на малчовците.
Ние утре ще пазнуваме РД и ще правим кръщене на Мони , а тази вечер се почерпахме с вкусна вечеря с най близките .
хайде лека нощ  от нас , че утре ще ни   е много натоварена програмата

Спокойни сънища!

# 27
И аз искам шоколадова пица. Crossing Arms

# 28
Меги, не бих могла за миг да си помисля да изоставя тази прекрасна компания от невероятни жени! Такива съкровища като вас не се намират под път и над път!!!!! А за романа си права, но вероятно след 20ина години ще седна да го напиша! Утре сме в Южния парк в 14 часа! Това е градинката с ракетата и въртележките - между Нишава и Гоце Делчев. Добре си пресъздала мотото ми!

Марианка, тогава черпих с шоколадова пица (която ни доставиха в парка  Mr. Green) за 8та месечинка на Сашко. Заповядай в София - почерпката е от мен!!!

Сладкият малък батко спинка. Отивам да се присъединя към него.

Лека нощ от нас! До утре!

# 29
Здравейте, момичета!

Аз все по-рядко пиша в темичката, но от време на време ви хвърлям по едно око да видя как я карат наборчетата на Мони.
Нооооо страхотната новина на Ави ме провокира да пиша и да й кажа, че много се радвам за нея. Браво за смелостта Ави.  Hug Пожелавам ти лека бременност изпълнена само с положителни емоции. Просто ти се възхищавам за смелото решение с оглед на вашата ситуация с мъжа ти.  Peace

Весело изкарване на утрешната среща и поздрави на всички.

Общи условия

Активация на акаунт