СеПтЕмВрИ празници най-много има, а Сашко ще е батко догодина

• 15 077
  • 294
  •   1
Отговори
# 45
  Ави ЧЕСТИТО!!! Страхотна новина! Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност.Целувки от нас с Габи!

Хайде отиваме да се приготвяме за партито.  Simple Smile

# 46
Здравейте и от нас с Ивета.
Не съм писала вече почти 2 седмици. За съжаление не успявах и да ви изчитам, тъй като моето слънчице е болничко и все сме по лекари и все лекарства даваме. Но днес уж вече нещата са по-добре, намерих време да седна пред компютъра и да видя какво става с нашите наборчета и видях страхотната нова тема, от която разбрах и прекрасната новина от Ави.
Ави - пожелавам ти леко и безпроблемно бременеене и нека догодина Сашко стане горд батко на най-прекрасното и здраво бебче   bouquet.
Относно Мултисаностола аз давах тези витамини на Ивета още като беше на 7 - 8 месеца, именно заради апетита и незнам дали от тях, но определено, докато ги пиехме, имахме напредък с храненето и с растежа. Мисля дори пак да ги давам, но ще се консултирам първо с доки. А относно Дентокинда аз вече го изпробвах върху Ивка и съм много доволна, незная обаче дали не си внушавам. На Ивета зъбите й избиват по половин - един месец, през който има периоди, в които положението става направо нетърпимо, както стои и си играе изведнъж започва да се тръшка и да реве, уж иска да я взема, а като я взема започва да иска да слезе, същевременно хапе ужасно (беше ми насинила цялата ръка), а откакто започнах да й давам Дентокинда не съм имала подобни пристъпи (и ръцете ми вече не са сини от нахапвания).
Пожелавам на всички весело изкарване на общия рожден ден и ще чакаме снимки.

Последна редакция: сб, 29 сеп 2007, 15:35 от Vergin

# 47
Авиии, как ме развесели  Hug Честито миличка, желая ти безпроблемна бременност и един деболобузест финал след 9 месеца  Hug
Точно си мислех преди няколко дена, дали скоро някой няма да се обади с една такава прекрасна новина  Crazy

Ирини , благодаря за отделеното време да ни направиш темичката уютна както винаги  Hug

Ееех момичета най-вероятно бъбрите в момента на септемврийският рожден ден и си изкарвате прекрасно  Hug А и времето е с вас  Peace
Чакаме снимкииииии   bouquet

# 48
Момичета, здравейте на всички от нас!
За съжаление не можахме да отидем на срещата, защото Калинче е хремава и прецених, че е по-добре да си останем вкъщи - следващият път! Hug
Ави, прекрасна новина - пожелавам ти лека и щастлива бременност!
До скоро, че е лудница вкъщи... ooooh!

# 49
ive1ina, и аз като тебе си представям как си прекарват мамите и децата на срещата и на мене ми се искаше да бъдем с тях...
e.t., бързо да оздравявате!

# 50
  • София
Хайде, чакаме снимки от партито.
За съжаление ние не дойдохме заради сополките. Cry Но нищо, ще има и други поводи.

Пожелаваме на Ивета бързо оздравяване. И на Калинче също.
Доника, това с филията ще го пробвам и аз.

# 51
Влизам на бързо да кажа,че емоцията беше огромна.Арен заспа на плочките на коридора докато му развързвах обувките.
Организацията беше повече от чудесна  Peace Цвети,благодаря ти   bouquet
Радвам се,че ви видях всички и мами и бебоци в страхотно настроение  Heart Eyes заредих се много положително. Прегръдки на всички.
Болните дечица бързичко да се оправят  Hug

# 52
Привет, мили септемврийки!

Изкарахме чудесно на партито със старите си познайници и с новите си приятелчета, които от виртуални се превърнаха в реални! Надявам се този отбор да се увеличава постоянно. Организацията на партито беше перфектна. Цвети, благодаря ти!    bouquet
Аз лично не снимах, но чакам с нетърпение да видя снимките. Колко бързо пораснаха дечицата ни! А са толкова красиви всичките, не че са си наши! Толкова е хубаво да ги видим заедно на едно място.

Съжалявам, че толкова дечица са болнички. Сезонът ли е такъв, какво е? Хайде, милички, оздравявайте!

Фибичка, откакто споделих с вас се чувствам още по-добре. Ще съм безкрайно щастлива аз да честитя на всяка от вас подобно събитие когато му дойде времето!

# 53
Ето ни и нас-по точно мен Laughing-Дари заспа в таксито-толкова емоция,толкова впечатления-просто едва дочакахме таксито и....... Wink
Цвети-невероятна организация,страхотно парти,всичко беше повече от прекрасно-хиляди благодарности  bouquet
Ирини-страхотна темичка както винаги-блатодарности от нас  bouquet
Невероятно изкарахме милички-всички сладурчета са просто невероятни(мамите също Wink),много се радваме че успяхме да се запознаем  Hug,благодаря ви!
А сега почвам да се притеснявам че малката още спи-което ми говори само едно чакаме безсънна нощ Wink,но съм толкова положително заредена че Whistling
Сега ви пожелавам лека и спокоина вечер Heart Eyes
Щях да забравя-пожелавам на всички болни мъничета скорошно оздравяване!

# 54
привет. само и аз искам да кажа, че беше великолепно! ще се включа с по-обширен репортаж утре. а сегада помоля за новата ни парола - нека някой ми я прати на лични  Simple Smile

# 55
Здравейте момичета . Най-напред :
Ави - поздравления !  newsm51  love001 Пожелавам ти една много лека и неусетна бременност , а крайния резултат - здраво и щастливо бебче .
Mari_anka , съжалявам да прочета за премеждията на Мими . Жалко е , но децата наистина са жестоки понякога , особено , ако родителите им не възпитават у тях състрадание и толерантност . Бъди смела и силна и за двете ви и обяснявай на Мими колко е специална тя , но другите не могат да го видят .. Дано да отмине това по-бързо . Weary
Момичета , надявам се че сте си изкарали страхотно и заради нас . Ще чакам да разгледам снимките от тържството .
Сега искам да благодаря за съветите ви . Наитсина мого ми помогнаха , макар че отложихме екскурзията . Свекърът ми е по-добре вече , хапва отово и има по-свеж вид , макар че лекарите се съмняват че той отново ще проходи . Шокът от истината , която той научи след 6 години на ходене по лекари също беше не малък и това вероятно и то си е оказало влияние . Знам , че може би съм звучала ужасно отстрани и много егоистично , но толкова се уморих за тези 6 години , че вече ми идва в повече тази одисея .. smile3518 . Моят свекър обича да драматизира повече и винаги когато сме ходили някъде е било с уговорки и драми , сълзи и прочее , непрестанни телефонни разговори и така . Както и да е , исках да отида сама , но той ме помоли да остана и сега ще мисля за други начини за релакс . Вечра си спретнах една шопинг-терапия и малко ми поолекна , а за капак си имам и котка . Една вечер просто се шмугна между краката ми и влезе в къщи . Доста мъки бяха докато я изкарам и сега непрестанно кисне на терасата ми . не мога да изляза без тя да се опита да влезе и мисля да купя хапчета , за да я дезинфекцирам , защото знам ли какво може да ни докара . А  Теди как й се радва през стъклото ,   newsm62 пощурява като я види , само дето я бърка с бау-бау  newsm47 .
Вижда му се краят и на моето чистене . Останаха ми само баните и да си оправя цветята . Толкова е подредено и чисто , все едно сега се нанасяме . Чувствам се страхотно като гледам как свети всичко и мирише страхотно , само дето не знам колко време ще мине , без мишката да намаже пак дивана с нещо  newsm62 . Ужасно съм уморена , отивам да оправя беба и да си лягаме . Целувки на всички и приятна вечер  smile3525

# 56
хе хе хе!
Голяма веселба,голямо щуреене,голям купон!
Цвети   bouquet Hug  bouquet
Много много ни заредихте мили мами и сладурковци - големи и още по-хубави от преди!
Страхотно си изкарахме и чакаме следващ повод  Wink
Видяхме старите другар4ета,запознахме се с нови и очакваме всички болнички септемврийчета бързо и моменталически да оздравяват и чакаме нови срещи!Погалкахме и коремчето на Ави!
Целувки от нас!
къде да качваме снимките?пишете на лични

# 57
 Ето ни и нас , Габи заспа току що, с последни сили си изпи млякото и сладко ,сладко си заспа.Ние ходихме след партито  при сестра ми на гости ,прибрахме се преди малко и горкото съвсем се изтощи.
Момичета много се радвам ,че се запознах с всички вас и малките сладки бебчета.Партито беше страхотно , благодаря на Цвети за организацията и отделеното време   bouquet . Изкарахме си страхотно, Габи беше много доволна сред толкова деца,а и аз сред такива готини мами .
 Пожелавам на всички болни бебчета да оздравяват скоро  Peace

Хайде лека и спокойна нощ от нас !

# 58
Само да ви кажа 4е съм много примерна- снимките от моя апарат са качени вече!

# 59
  • Sofia
И аз моля за паролата на лични Praynig

Общи условия

Активация на акаунт