Хайде отиваме да се приготвяме за партито.
.
Честито миличка, желая ти безпроблемна бременност и един деболобузест финал след 9 месеца 

А и времето е с вас 
Цвети,благодаря ти
заредих се много положително. Прегръдки на всички.

),много се радваме че успяхме да се запознаем
,благодаря ви!
,но съм толкова положително заредена че 

Пожелавам ти една много лека и неусетна бременност , а крайния резултат - здраво и щастливо бебче . 
. Моят свекър обича да драматизира повече и винаги когато сме ходили някъде е било с уговорки и драми , сълзи и прочее , непрестанни телефонни разговори и така . Както и да е , исках да отида сама , но той ме помоли да остана и сега ще мисля за други начини за релакс . Вечра си спретнах една шопинг-терапия и малко ми поолекна , а за капак си имам и котка . Една вечер просто се шмугна между краката ми и влезе в къщи . Доста мъки бяха докато я изкарам и сега непрестанно кисне на терасата ми . не мога да изляза без тя да се опита да влезе и мисля да купя хапчета , за да я дезинфекцирам , защото знам ли какво може да ни докара . А Теди как й се радва през стъклото ,
пощурява като я види , само дето я бърка с бау-бау
.
. Ужасно съм уморена , отивам да оправя беба и да си лягаме . Целувки на всички и приятна вечер

. Изкарахме си страхотно, Габи беше много доволна сред толкова деца,а и аз сред такива готини мами .