СеПтЕмВрИ празници най-много има, а Сашко ще е батко догодина

• 15 079
  • 294
  •   1
Отговори
# 60
Искаме снимки! Искаме снимки! Grinning

# 61
Радвам се, че партито е било толкова хубаво! Моля за паролата, за да видя малките красавци колко са пораснали!

# 62
  • sofia
А кой има паролата?Много моля да ми я прати на лични!Дано не ни баннат за пращането на еднакви съобщения до много потребители  Crazy

# 63
Давам паролата на лични срещу подкуп! Mr. Green

# 64
  • sofia
Пратиха ми я  Mr. Green благодарности на Бон есперанс  Heart Eyes , Стели   Heart Eyes и Ла Естрела  Heart Eyes Не ми дава да пращам лични през кратки интервали от време  Whistling Снимките са супер! Придават голяма част от емоцията на този ден, мисля, че всички които не успяха да присъстват ще могат да се почувстват част от партито. Целувки на всички.Ще опитам да кача и от нашия фотоапарат утре, но доколкото го познавам снимките надвишават лимитите на сайта  Sad

# 65
  • София
Може ли паролата, плийс? Simple Smile

# 66
  • София
Получих я, благодаря! Hug

# 67
има ли някой буден да метне една парола?

# 68
tzvety, давам каквото поискаш, "хвърляй" паролата насам. Laughing

# 69
Днес прекарахме СТРАХОТНО. Впечатленията и на Мартичка й доидоха в повечко и вечерта трудно заспа. Много се радвам, че успях да видя порастналите септемврийчета и техните мами. Много недостатъчно ми бе времето прекарано с вас, скъпи приятелчета. 
Стискам зъби и чакам поредната среща в почивните дни, тъй като от понеделник започвам работа ... Hug

# 70
Отскачам само между две чаши с вино и кратка пауза между пеенето със съпровод на китара, да ви поздравя за страхотното изкарване днес и като стар хакер да пусна линк за всички мераклии кат мен, дето искат да гледат снимки от днешното парти....... Mr. Green
За да не си пращаме пароли, тези дето искаме само да гледаме  Wink
Браво момичета, че сте си изкарали така добре - септемврийския отбор е супер, в това няма никакъв спор!

Последна редакция: нд, 30 сеп 2007, 11:21 от fibi4ka

# 71
fibi4ka, изтрий линка, така този който ни е изтрил албумите, може пак да влезе в септемврийското албумче, затова смениха паролата и си я разменяме на лични!
Сега качвам няколко снимки от фотографката!

# 72
Добро утро в посления септемврийски ден за тази година!

Чудя се дали спя още или изчезналите ни албумчета са се появили наново?!?!

Цвети, няма как да се трият снимки в режим на гледане - за това е нужна парола.

Слънчев неделен ден от нас!

# 73
  • Sofia
Добро утро!

Ави, не спиш, появил се е някой и друг изтрит албум, но бяха много повече Sad

И аз ще кача по-късно малко снимки, но наистина са малко.

Лек и усмихнат ден на всички!

# 74
Може ли и на мен някой да ми прати паролата  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт