,нека бъде само с парола и да не пускаме линкове тук,видя се ,че четат всякакви хора
На мен лично,не ми е приятно непознати хора,да гледат снимките!
Вчера вечерта бяхме на един рожден ден и там говорих с една братовчетка на мъжа ми, която има дъщеря на 2 и половина и тя също влиза в бг-мамма и те си имат априлска темичка , и те се срещат по такива поводи, естесвено повечето от тяхната компания работят, но и до ден днешен правят партита за рожден ден, нова година, велик ден ит.н.... (Лаци ми носи обувките.... )Та мисълта ми е много хубаво туй нящо и нье а зле да си крепим... хихи Лаци ми посаждаше и го пратих да търси топката, която изобщо не беше ясно къде е и той ми я донесе най- гордо....
Лаци заспа на 25 -тия метър по посока на колата, още в количката, в колата спа и чинно пред вкъщи се събуди.. баня, вечеря... и айдеее по леглата....(пак ми носи топката..) Да ви кажа, малко се притесних, защото като се прибрахме нещо кихаше и кашляше, помислих, че от това потене и навътре - навън може да е настинал и предвид емоциите, предположих, че може и да спи зле и превентивно му дадох Панадол (..не обичам да давам лекарства без причина) но ефекта беше положителен - спа цяла нощ непробудно и днес не е кихнал нито веднъж 
и разни други планове...
!

Малко ме е срам да си кажа, но не успях да разпозная всички дечица от снимките.
Истинска малка госпожица.

Всички дечица са страхотни, и гледката на толкова щъкащи мъници наоколо е направо прекрасна. 
,нека бъде само с парола и да не пускаме линкове тук,видя се ,че четат всякакви хора
На мен лично,не ми е приятно непознати хора,да гледат снимките! 

Ще кача и нашите снимки, когато ми ги сканират. 

От коя сладкарница си я поръчала? Препоръчани теми