СеПтЕмВрИ празници най-много има, а Сашко ще е батко догодина

• 15 372
  • 294
  •   1
Отговори
# 90
Ako може пратете я и на мен! Blush

# 91
Цвети - Чудесна организация!
Много хубаво изкарахме вчера. Радваме се, че се запознахме на живо. Много сте сладки всички! Само където като се прибрахме Георги търсеше дечицата да си играе и заспа чак към 1.30 през нощта. Много дълго чакане падна Simple Smile

Ако може и за нас парола?!

Ави - каква е тази шоколадова пица?

Ето и снимчици:

url=http://www.picvalley.net/v.php?p=u/56/13822_035.JPG] [/url]

Последна редакция: нд, 30 сеп 2007, 14:45 от Desssy

# 92
nikol5, радвам се, че писа. Hug Много хубаво, че неприятностите са зад гърба ви вече. Жив и здрав да ти е малкия сладур. Разкажи ни повече за него. Върви ли вече, колко зъбчета има?
Desssy, хубави снимчици. Каква голяма дружинка сте. Hug

Последна редакция: нд, 30 сеп 2007, 21:03 от mari_anka

# 93
Мони е вече със седем зъбчета и забелязвам,че долните му венци са много надути почти до края.От около 2 седмици се събужда по безброй пъти на вечер.Станал е много нервен.Тръшка се за всичко,понякога ми е много трудно да се справям с него,но да се надяваме,че е моментно състояние  повлияно от зъбоникненето.Все още се кърмим,оказа се,че малкия е с алергия към кравия белтък и много стриктно спазвам диета и на него също много внимавам какво давам да яде.Много е капризен напоследък,почти не иска да яде,но това пак го отдавам на зъбите.
Върви доста стабилно,но  само вкъщи.Навън иска някой да го държи за ръката.Проблема е,че много бърза и не толкова върви,а по скоро бяга и не може да свари и пада.Имаме си и няколко тротоарни екземи,но това е нещо нормално,само се моля да не са сериозни паданията,че много ме е страх.
На 01.09. Мони имаше имен ден и тогава решихме да му направим и кръщенето и така от вече от един месец си имаме едно малко християнче.
Това е на кратко от нас.

# 94
  • Пловдив
Здравейте и от нас!

Страхотно парти, много красиви септемврийчета и чудесни мами! Тортата изглежда супер идейно! А от разказите ви разбирам, че май ще стане традиция!
Браво на Цвети   bouquet!!!

Ние днес сме вече почти оздравели и беснеем с пълна сила!
Снощи направих 1-та питка в живота си - в чест на Стенли! Използвах рецептата от форума за питка - слънце с отпечатък на детското краче /като се изпече крачето не се виждаше особено/! За моя и на всички изненада питката стана страхотна и на външен вид и на вкус!
Днес на обяд направихме прощъпулника и Стенли си хвана лекарските слушалки, химикалка и готварска лъжица..... hahaha Joy Май ще си имаме продължител на родовата традиция в лицето на д-р Стенли, който много ще пише рецепти и много ще учи, а хобито му ще бъде готвенето... Mr. Green Бабите пък се изказаха, че цял да стане лекар-диетолог ....хехеххе Rolling Eyes!
По-късно ще кача снимки в албумчето! Peace

# 95
  • София
Брей, къде сте момичета?

Стели-ссд, радвам се, че д-р Стенли се оправя. И ние вървим към пресушаване на сополите Mr. Green

Страхотна торта е имало на рождения ден!

Ние днес прескочихме до Хиполенд и понакупихме малко дребни играчки-кула за нареждане, полицейска кола, една особена топка и др. Много бързо й омръзват играчките. Сега гледам, че строи кула. Понеже татко и много и чете едни книги за мечо Пух, като се прибрахме от разходката, взе книгата и я отнесе на баща си да й чете, а той, горкия, си гледа филм и хич не му се чете, ама.... Laughing

# 96
Леле, с какъв потоп завършва денят тук!

Ние три пъти ходихме на разходка днес и се прибрахме посред най-силния дъжд, но нали съм си малко луда - не ме спират природните стихии!

Д-р Стенли - звучи чудесно! Честит ви прощъпулник, Стели! Поздравления за чудесно направената питка. Сподели, моля те, мислиш ли, че ако бяхте направили по-дълбок отпечатък от крачето на Стенли, щеше да се вижда по-ясно след изпичането.

Никол5, честито ви християнче! Радвам се, че вашите проблеми са отминали!

Аз определено съм за подобни събирания по-често. Дечицата растат бързо и ще можем не след дълго наистина да си приказваме спокойно докато те играят наоколо!

Деси, шоколадовата пица е с Нутела и орехи и я поръчвам от пицария "Торонто". Има и с бял шоколад и ягоди, но аз съм шоколадова маниачка и мога да се храня само с Нутела, оттам и предпочитанията ми към първата.

Марианка, крайно време е да оздравявате! Целувки за принцесите!

П.П. Ми май е време да организираме коледното ни парти!  Laughing

# 97
Забравих да ви се "похваля" за първата по-значителна беля на Сашко! Ето снимка:

# 98
Здравейте мацки!

Искам съвсем накратко да да се включа с едно голямо благодаря на Цвети Русимова за чудесно организираното парти. Цвети възхищавам ти, как намери време за нас, а си майка и на две деца. Аз с едно едва се оправям.... newsm78 ooooh! Организацията беше чудесна, тортата - много красива, просто   Hug Peace

Радвам се, че най
накрая се запознах лично с повечето от вас. Иги страшно се забавлява - особено с Мия на bonne esperance в басейна с топките.
Тя така се превъзбуди от купона, че до към 10.30 не искаше да спи (за разлика от други дребчовци, които виждам са заспали рано-рано от изтощение), а очичките и малки, спи й се та две не вижда, но много впечатления.... Rolling Eyes
А пък аз... Crazy Party няма да казвам, че съм заредена, защото заредена тръгнах още от вкъщи, вълнувах се, че ще видя всички вас и децата на живо.

Ави белята на Сашко наистина си я бива. С какво всъщност е нацапан?

Искам да кача снимки затова също ще помоля за парола на лични.

Последна редакция: нд, 30 сеп 2007, 23:32 от Анонимен

# 99
...шоколадовата пица е с Нутела и орехи и я поръчвам от пицария "Торонто". Има и с бял шоколад и ягоди, но аз съм шоколадова маниачка и мога да се храня само с Нутела...

Обожавам нутела, а ми е време да се поставя на диета, въпреки че никога не съм спазвала такава. Положението е трагично, така че ще трябва бързо да привърша съшествуващите изкушения   Crazy

п.п. Лелеееее, кое време е станало...сега като си публикувах поста видях, че е почти 12, а утре сум на работа за първи ден от 1 година, 1 месец и10 дни  Whistling

Последна редакция: нд, 30 сеп 2007, 23:54 от omnipresent

# 100
Аз също седнах да пиша към 11часа, но бях повикана по спешност при баща ми... Confused и след доста тежки дейности ет оме отново... за съжаление вече не съм с толкова ентусиазъм и ми се спи, но все пак:
стели, хайде честит ти доктор!  / с хоби кулинария - ще има какво да си коментират със спаси  Grinning/ поздравления за питката ти - как ми се дояде точно сега... Радвам се, че сте по-добре и много ще се радвам ако се разходиш насам, за да се запознаме лично /ако не щ есе наложи ние да се разходим  Laughing/
Омни, успех в работата. Да ти кажа, мисля, че ще се адаптираш по-лесно отколокото предполагаш. И да пишеш по-редовно от офиса /като ти домъчнее за марти/
В този ред на мисли, успех в работата и на Диман  :hug
Ави, ама наистина какво е това, с което така добре се е "оцветил" бате саши?
никол5, радвам се, че вече премеждията ви са зад гърба ти! пиши по-често  Hug

партито вчера - пак ада кажа, че бе много приятно. страшно се радвам, че срещнах лично много мами, които не познавах преди това - вениш, цвети берова, лилка, ла естрела, деси... прощавайте ак опропускам някого.
За нашите приятелки, които не присъстваха ще споделя, че купонът беше в детск изентър с открита и закрита част - така дечицата бръмчаха ту вътре ту вън, а също и ние. Беше малко суматоха, но в същото време много леко и приятно, защото дори да не си гледаш детето  лично - някоя мама го обгрижваше.Междувременно течеше и фотосесия край едно цветно пано и после край тортата... Simple Smile Simple Smile  Момичетата пихме по бира /кафе, сок/. децата хапнаха следобеднит еси закуски и замезиха с част от нашия кетеринг - пица, пилешки хапки и т.н. На тортата дружно изпяхме познатия рефрен и лично за мен бе много вълнуващо да споделятози миг с момичетата, които знаят повече неща за мен и детето ми от много колеги, с които прекарвам ежедневието си в реалнот пространство!!! Децата ни наистина са превъходни - страшно различни, красиви и жизнени и някак по магически начин съчетаващи най-хубавите черти от майките и татковците/които сме виждали по снимки/.
Още един път - благодаря на Цвети за търпението, с което организира този чудесен празник!

# 101
Честит първи рожден ден на Георги и Кристиан! Да пораснат умни, смели и красиви юнаци!

Честит първи работен ден на Диман и Омни! Дано работата ви е лека и принцесите да не ви липсват болезнено.

Сашко се омаза тъй прекрасно с крем "Бочко".

ИриниHug.

Успешна и усмихната седмица от нас!

# 102
Честит 1-ви Рожден ден на Георги на Dessy и Кристиан на viki81! Много здраве, щастие и сбъднати мечти!

# 103
Честит първи рожден ден на Георги на Desssy и Кристиан на Вики 81!

Да растат здрави, щастливи,  с много късмет и много обичани!

# 104
  • София
Добро утро и честит рожден ден на Георги и Кристиян Simple Smile
Влизам и нямам търпение да гледам снимки. По отношение на изчезналите албуми-аз мисля, че никой не ги е трил, щом има и възстановени. Преди време в bgphoto.net имаше подобен проблем, но от сървъра им и след известно време възстановиха всички снимки. Ще може ли някой да ми изпрати паролата и на мен, но поне за разглеждане да няма парола. Да се сложи само за влизане в акаунта.
Иначе изкарахме страхотно, но ще се включа по-късно пак...

Общи условия

Активация на акаунт