!!!
Май ще си имаме продължител на родовата традиция в лицето на д-р Стенли, който много ще пише рецепти и много ще учи, а хобито му ще бъде готвенето...
Организацията беше чудесна, тортата - много красива, просто

няма да казвам, че съм заредена, защото заредена тръгнах още от вкъщи, вълнувах се, че ще видя всички вас и децата на живо.
/ поздравления за питката ти - как ми се дояде точно сега... Радвам се, че сте по-добре и много ще се радвам ако се разходиш насам, за да се запознаме лично /ако не щ есе наложи ние да се разходим 
Момичетата пихме по бира /кафе, сок/. децата хапнаха следобеднит еси закуски и замезиха с част от нашия кетеринг - пица, пилешки хапки и т.н. На тортата дружно изпяхме познатия рефрен и лично за мен бе много вълнуващо да споделятози миг с момичетата, които знаят повече неща за мен и детето ми от много колеги, с които прекарвам ежедневието си в реалнот пространство!!! Децата ни наистина са превъходни - страшно различни, красиви и жизнени и някак по магически начин съчетаващи най-хубавите черти от майките и татковците/които сме виждали по снимки/.
.
Препоръчани теми