Алфира,възхищавам ти се на решението да имаш още едно бебче и то толкова скоро.Пожелавам ти успех и да се наредят нещата така както ти си ги замислила.
mamaKapi,Мони също е с алергия,но при нас симптомите бяха други.При нас се наложи операция и поради възможна алергична реакция към упойката ни посъветваха да направим консултация с алерголог.Направихме такава,но не в Бургас,а във Варна.Там ни направиха тест само за лекарствата ,които ще използват при самата операция и ни казаха,че тест за храни не се прави.Най-рано може на 2-3 годишна възраст(ако не се лъжа).Алерголога ми каза,че ако внимавам какво давам на детето до 2 годишна възраст алергията ще се израсте.Каза ми да не си правя експерименти,да спра всякакви крави продукти и яйца.Ако реша да давам АМ то да бъде Фризопеп,но аз давам друго хипоалергенно и нямам проблеми с алергията.Ако искаш направи си консултация с алерголог да видиш какво ще ти каже.В Бургас мисля,че има само една детска.
sta_nimira, на моя разбойник фонтанелата също не се е затворила и е доста голяма.Прочетох доста за това и видях,че на някой деца се затваря по-късно(2г и половина).На всеки преглед и лекарката го оглежда,но казва,че няма проблеми.Смятам сега през зимата пак да започна да давам витамин Д.
dennis,много ми е сладичък Арен.Да го нацелуваш от мен.

Мони ще ме побърка от няколко дена.Отказва да яде всичко.Приготвям му на ден поне по 3 неща за хапване и всичко изхвърлям.Писна ми вече да готвя,а малкия калпазанин дори да не си прави труда да куса каквото му подавам с лъжицата.Решила съм да не го насилвам да го видя до кога ще издържи да не яде.Иска само и единствено да суче.

Лек и усмихнат ден от нас!Отивам да сготвя нещо набързо докато спи малкия мъж.