СеПтЕмВрИ празници най-много има, а Сашко ще е батко догодина

• 15 072
  • 294
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте! Рядко се включвам, но сега ме провокира въпроса за секциото и новото забременяване. Понеже имам какво да кажа се и включвам  Laughing
Моя много близка оперна певица роди 1 г. и 5 м. след първото раждане. Първото беше секцио, второто отново секцио и нямаше никакви проблеми, въпреки че жената е на 37 г. и това се случва в България. Също така, според моя гинеколог, няма никакъв проблем да се роди отново секцио след секцио. Дано съм била полезна!  Hug

# 271
  • Пловдив
Ама наистина днес голямо писане е паднало.....Личи си че е есен!

За фонтанелата - нашата е вече затворена и аз вит.Д не съм давала от август месец, но тъкмо си мислих на следващата консултация да питам педиатърката какво мисли по въпроса с продължаване на даването му... newsm78 Чувала съм много противоречиви мнения /както за повечето неща/ и не знам как ще процедирам!

mamaKapi , сигурно е от пренапрежение....Най-добре да си починеш и да си направиш пълни изследвания! Аз също съм с ниско кръвно и съм припадала 2-3 пъти!
Ави , радвам се, че си по-добре! Сега всички трябва много да бдим над теб.... Hug
алфира , браво за ентусиазма за 2-ро дете! И аз съм секцио, но не е това причината да не съм готова за друго бебе......А на теб успешни опити!
irinii, Стенли мрънка за всички които си тръгват.....Май му е скучно тия дни вкъщи.... newsm78 Но в последно време успявам да се измъкна тайничко, за да няма драми!
fibi4ka, аз на червеното вино не съм фен, но каминки и сладки приказки ми се отразяват добре!

Отивам да оправям хаоса около мен! Peace
Лека вечер!

# 272
Добър вечер, сладурки! Grinning
Днес направо ме разбихте! Едва смогнах да ви изчета. Laughing А аз, въпреки лошото време, почти не се спрях у дома. До обяд бяхме с Веселушка на разходка, поваля ни и мъничко дъждец. После аз си разходих д-то до Пловдив Joy. И... пропуснах родителската среща в детската градинка. Embarassed
Алфира, и аз искам да изкажа своята подкрепа за бебче. Hug Това е страхотно! Не се притеснявай, можеш спокойно да си бременееш. въпреки скорошното секцио. Говорила съм за това с гинеколога си, нали съм мераклийка за трето и много питам. Mr. Green Така, че стискам палци!
yoana, представям си какъв купон е у вас. А как ще те поделят двамката, не зная. Laughing Ех, сигурно е страхотно да имаш близнаци.
Каролина, напоследък рядко те "виждам" тук и истински ти се зарадвах. Hug Чудесен ден сте имали вие. Наистина сте за завиждане. Grinning
Плами, много ме развесели гонитбата ви вечер преди заспиването на Крис. Сладур! Heart Eyes
dennis, снимките на Арен са много сладки.
Доника, изгледах клипчето. Много ти е сладък юнака. Heart Eyes
mamaKapi, наистина, по това, което описваш, прилича на нервна криза. Преживяла съм го и знам колко е неприятно. Пак ми се случва, но вече все по-рядко. Аз потърсих специализирана помощ, защото неприятностите и трудните моменти ми се изсипаха изведнъж и в един момент ми се претовари нервната система. Или иначе казано "изгоряха ми бушоните" Laughing. Но това състояние се преодолява. Имаш нужда от почивка и релакс. Стискам палци най-после и на твоята улица да изгрее слънце. Praynig Hug
Момичета, и друг път съм споделяла мнението си, че идеята за засаждане на дръвчета е супер! Искам и аз да се включа. Grinning
За витамин Д - фонтанелката на Веси е почти затворена. Не давам витамин Д. Правих го само 1м. в началото, когато беше новороденка и това е. Права е Йоана, в големи дози е токсичен.
За кратките ни раздели с моята кипра - плаче винаги, когато я оставям при баба и или едно съседско момиченце. Confused Тя по принцип не дава на никой да я гушка, разрешава само на мен и тати. Thinking А има дечица, които се гушкат във всеки, но моето е с особен характер и собствено мнение по въпроса. hahaha
Със сигурност пропускам някой, но всички знаете колко много ви обичам. Heart Eyes

# 273
  • София
Здравейте!

Ние се върнахме от рожден ден и Вики заспа изтощена. Имаше куклено шоу и май впечатленията и дойдоха в повече. Много ме изненада, че взе да посочва топката и да вика-"топа","топа", много мило ми стана.
мамаКапи- дано всичко отшуми както при малката, така и при теб. Аз лично хич не обръщам внимание на тези "деветини" като уроки, влизане в очи и т.н. Така се живее много по-спокойно.
Щастливка- наистина ми липсват твойте постове.
За фонтанелата- още не е затворена напълно, не давам вит. Д.
За дивеча- и аз няма откъде да взема. Нямаме ловджии в семейството. Да ви кажа, това лято ходихме на едно тракийско светилище до Приморско- Беглик Таш, също и бивша ловна местност на Тато. Там съвсем отблизо видях една сърна. Такава невероятна красота и съвършенство! Казах си, че сърнешко няма да сложа в устата си.
марианка- и моето е с особен характер. Не се "сприятелява" лесно, гледа всеки нов човек подозрително изпод вежди. За прегръдки въобще и дума не може да става Naughty

Ох, заразихте ме с вашите коледни настроения и се размечтах за втората ни Коледа с нашето съкровище. Сега вече ще разбира, че има елха, ще се радва на подаръците.. а и ние с нея.

Лека нощ и сладки сънища.

# 274
Букет от пъстри листа ще подарят на мама септемврийските деца.
Една идея за заглавие от мен.  Simple Smile

# 275
А аз, въпреки лошото време, почти не се спрях у дома. До обяд бяхме с Веселушка на разходка, поваля ни и мъничко дъждец. После аз си разходих д-то до Пловдив
Ей Mari_anka, браво на теб.
 mamaKapi, непременно си направо изследвания.
 За секциото и аз да кажа. Sled  първото раждане моя доктор каза, че мога след 2г. да родя пак. Дефакто няма проблем след 1г и 3 мес да забременееш отново...
 Лека нощ! Да ставам, че ей сега ще стане време да слагам закуската.

Последна редакция: ср, 10 окт 2007, 15:26 от sladur4e*2

# 276
Eх, знаех си , че така ще стане!
Ами,     

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА FIBI4KA! ДА СИ НИ ЖИВА  И ЗДРАВА И МНООООООООГО ЩАСТЛИВА!

Fibi4ka, страхотен пост в една друга тема за децата!

Аз да взема от сега да сложа закуската?  newsm78

Последна редакция: ср, 10 окт 2007, 00:41 от sladur4e*2

# 277
Ох, нещо сън не ме лови и реших да вляза да ви видя как сте и уау....много изписано бе дружки виртуални и реални... Outta Joint

Сега, вижте какво, май съм прозвучала малко мрън-мрън, а това никак не ми е присъщо. Когато решите за срещата, просто уточних кога аз ще мога да дойда. Ако не успея - здраве, другия път.
Цвети мила, вече нямам търпение да видя диска и се чудех дали ще ти е прекален ангажимент да ми го пратиш с куриер за моя сметка  newsm78? Ако не можеш кажи, ще гледам все пак да се класирам за някоя среща, пък дано и ти си там..
bazel права си - сърните са съвършени животни, май и аз не бих ги консумирала.

А пък за характерите на децата...просто две еднакви няма. Моето е малко тип "циганска кокошка" - спомняте ли си това много образно определение на дилипили (дилянка къде си мила, липсваш ни  Heart Eyes Hug) Усмихва се на всички, дава да я гушкат, закача се. Само малко мъжете с бради и очила или дебели гласове я притесняват, но това е само първите 5 минути. Даже онзи ден в градинката протягаше ръце на една от майките да я гушне. Направо срам ме хвана,  Embarassed Confused, все едно съм никой. Но пък и тя си има моменти в които иска само в мен, дори баща си бута. Детска му работа....

Ох, отивам да се опитам да спя, че да не пропусна на sladur4e закуската  Wink wavey

Боже,нов отговор..... Shocked

fibi4ka ЧРД, приятелко!  bouquet Пожелавам ти много любов и нежност от Димитър и Йоанка, другото се купува с пари... :love:

Лека нощ

# 278
честит рожден ден на Фибичка!!!

# 279
. Ех, нали сме си ранобудни!

Лек ден от мен, аз отивам да newsm79   и подобни.

# 280
fibi4ka, Честит Рожден ден!
Желая ти красив живот, в който да съхраниш неугасващият си оптимизъм, ведра усмивка и доброта!

# 281
fibi4ka,честит рожден ден!Много здраве,щастие,бъди обичана и винаги така весела и добричка!  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug

# 282
fibi4ka, Честит Рожден ден!
 Thinking Thinking Thinking Защо не мога да влезна в снимка.бг с нашата парола??? Да не е сменена паролата? Дайте светлина в тунела!
Искам да ви питам дали знаете колко големи деца приемат в детските клубове за почасово? На мене ми се налага да оставям Мони за по няколко часа на ден и съм се видяла в чудо! Дайте идей! Вие оставяли ли сте ги някъде освен на гледачки?  Grinning Grinning Grinning

# 283
Честит Рожден Ден,Фибичка! Бъди все така романтична,мила,носеща добро настроение и много обичана от малката Йоанка и Димитър  Hug
Благодаря на всички ,радвам се че ви харесва смърфа след баня.
sladur4e*2 вчера специално си купих кроасани,защото не издържам на виртуалните  Mr. Green
Мама Капиприлича ми абсолютно на нервен срив.Става като се натрупа стрес и напрежение и в първият момент в който човек се отпусне,за да релаксира хоп "изневиделица"Случвало ми се е.Правила съм изследвания,пила съм витамини,почивка и за малък период от време се дават и лекарства.От мен имаш прегръдка  Hug
Алфикак хубаво звучи този чифлик  Flutter Количките за който говориш са мисля едни олекотени с 3 колела за бягане се водят не са кой знае какво  Simple Smile За банята пробвайте да разнообразите с душ.Арен ги редува ваната и душа.Определено предпочита второто.
фонтанелата май ние сме единствените с изрично указание от лекарката след 6 месец да спирам вит.Д ,защото фонтанелата се затвори.Не ми е казала да давам зимата.давах по 1 капка през ден миналата зима.5 капки ми се виждат много.Вит.Д може да се предозира.
Положението се поуправи малко с ваденката Арен.Вчера си игра в стаята и не даваше да влизам,надава писъци ако прекрача прага  Shocked Явно си експериментира различни неща.
за второ бебе след секцио има всякакви случаи,но най-добре си е доктора който го е правил да каже какво е положението,за спокойствие .
veeniiсменили сме паролата.Трабва да питаш в конкретен детски клуб дали ще го гледат детето,защото например в барбарони в бели брези където нямаха нищо против,вече се оказа че имат и не взимат деца под 3 год .без придружител.Но телетъбис каза че оставя Алекс в патетата.Прозвани ги.
Марианкахаресва ми много предложението за заглавие на темичка   bouquet

Последна редакция: ср, 10 окт 2007, 10:51 от dennis

# 284
Честит Рожден Ден Сиси!

Много любов, здраве и щастливи мигове със семейството ти и всичките ти приятели.

Весело парти тази вечер и аз ще пия една бира за твое здраве!
  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт