Да питам: Не е ли по-удобен за час-13.00,/че дори и по-рано/, моите си спят следобяд към 15 часа и са свикнали с леглата си, за 14.00-май няма да дойдем, че много нарушаваме режима!

Направихме си и много хубава двучасова разходка! Преди това в петък бях на РД на една приятелка - женско парти - 15 жени на едно място.....Голяма говорилня и много смях! Ходихме на пиано бар и бяхме в общи линии атракцията в заведението! 

/

, а секциото да се оправя
?
Возихме се на влакчето и въобще Мони събра толкова много впечатления от животните, че вечерта заспа за 3 мин. и то сам, което не се беше случвало досега. 
Хайде днес кафето е от мен,усминат ден на всички.

но първо да видим дали са достатъчно добри
(ако се справя на изпитите). Крайно време беше да се завърнете с Плами...
Много се радвам,че ще има срещичка,но Мишето също спи по това време,ще видя дали мога да се класирам,защото нали още е болничък
а може и да го оставя на някоя баба и да дойда сама 

Как си днес?
Физическият му контакт с мен изка да е непрекъснат.Това не се е случвало от както се е родил.

Това ни е проблема, защото предполагам че е била топла водата когато гледачката по самоинициатива е решила да помогне 

Цвети от къде да вземем д и с к аче потъркваме ръчички 
. Аз тези дни съм се отдала на мързел и шопинг-терапии
. Много добре ми се отразява . Понакупих доста неща , ама какъв проблем бяха обувките на Теди -
. Моделите на КиК са толкова красиви , но са правени само за деца с фини глезени . Маса нещо измерихме и накрая се намъкнахме в едни дето не ми харесват , но поне отговарят на изискаването . Не са на КиК , но ще трябва да се примиря .
. Водих бебоната на лекар , избиха й някакви петна и пъпки , кото ми казах че са алергична реакция . Това ме разби емоционално . Никога , никой не е страдал от алергии . Избягвам всякакви вредни неща - мъхести плодове , белтъци , прясно мляко , дори жълтък почти не давам , свинско и телешко- много рядко .
Поне ме зарадваха , че се израствали . Дали е алергия - не съм правила тестове , но се моля да не е
. Някой може ли да ми каже дали е правил кръвни тестове и ако е малка , кога се правят .