СеПтЕмВрИ празници най-много има, а Сашко ще е батко догодина

• 15 061
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, сладурани! Grinning
Ей ме на! Че ако не се разпиша няма да ме бъде. hahaha
Цяла седмица не успявам да събудя на време Мими за градинка. Много и се спи сутрин. Сякаш на пук, точно днес реши да стане в 7.30ч. Crazy
След малко ще се подготвяме за детско парти. Племенницата днес става на 1 годинка. Grinning
Doni na Moni, честито ходещи крачета. Ха сега, не можеш вече да го спреш. Grinning
Много съжалявам, че сте изправени пред толкова труден избор. Ще стискам палци да вземете най-правилното решение. Hug
dennis страхотна фотосесия си спретнала на Арен. Ех, колко е пораснал юнака.
irinii чудесно е, че приключвате работата по къщата. Сигурна съм, че е станало красиво и уютно. Grinning На нас тепърва ни предстои строеж. Сигурно ще отнеме много време. Ще ми се да стане бързичко, че ми омръзна да живея по квартири.
Целувам ви всички!  bouquet

# 211
Момичета, още веднъж ви благодаря !
Толкова много, мили и хубави пожелания не бях получавала! Вие сте най-добрите приятелки !

venush , мерси, мерси !
steli-ssd , ама сме и готини, а ?  Joy

И в този ред на мисли, моля да ме извините че не съм от най-активните напоследък, но прекарваме повечето време от деня навън!

Малко за рожденния ми ден: кръстницата ми и мъжа и ми направиха яката изненада снощи. Поканих ги към 18.00 ч. и първо казаха, че не могат да дойдат, после пък дойдоха, бяхме се събрали в едно заведение. И тя ми каза "Ей, прецака ни!", защото ги поканих късно, та са без подарък. Ама понеже миналата година те ни спретнаха същия номер и аз реших да им го върна. После казаха, че щем не щем, ще ходим у тях. Влизаме и изненада - голяяяям подарък, направо ми идеше да си тръгна.
Иначе "голямото" празнуване предстои като се дойдат кумците ни на гости!

Доника , успех, защото си представям какво е чувството да ти се тресе дома, а и след ремонт ...

Отивам да си преспя дяволчето, че от 1 час съм седнала да пиша и още не мога да го довърша, малкия уж заспиваше, а пак е прав ...

Лек и успешен ден на всички

# 212
Здравейте момичета!
Ние сме добре. Цял ден лудории и продължаваме с тях.
bebe_dundi, успех на държавните изпити! Като я докарам и аз до там, ще свиркам за материали. А за „цица”-та много се посмях.
Lulova, а на теб успех с фирмичката. Някой от следващите септемврийски рожденни дни може да е на твоята яхта.  Simple Smile И аз случайно гледах част от „Искрено и лично”, но тогава не те познах. Направи ми впечатление колко бързо ти тече мисълта. 
За млеката – Никол отказва и АМ, и кисело.  Sick Така, че как ще се отбиваме не знам.
Desssy, много добре си се справила с прическата!
Пожелания на Минчо и другите болни да оздравяват бързо!
irinii, пожелавам ти много красиви моменти и много любов в новата къща!
Денис, много е пораснал Арен, много е готин.
Приятна вечер на всички!

# 213
Здравейте!!!

fibi4ka, steli-ssd, assia, много ви благодаря за съветите и за подкрепата, за малката ми злояда госпожица! Hug Ще се справим по някакъв начин. Страх ме е да се похваля, че днес си е изяждала всичката храна!!! ooooh!Не мога още да повярвам...

Ави, благодаря...И навас ще вземем мерки за тоалети, не само един а много... Heart Eyes

Чао за сега, че излизаме за малко, без Даная, малко разпускане, макар и за малко!!!

# 214
  • гр.Русе
Хоп,ето ни и нас...
Здравейте,сладурани!  Hug Навън вече е хладно,разходките намаляха и ето че остана време да драсна някой ред.
Може би малко закъсняла,но в тон с името на темичката и аз да честитя на Ави бременността-мила,Ави страшно много ти се радвам,желая ти вълшебни и прекрасни 9 месеца и здраво сладко бебче напролет.
Много накратко за нас-Крис проходи преди 2 дни,много се радвам на сладката му патешка походка,харесва ми това,че пада винаги на дупе и засега нямаме сериозни удари по главата.Станал е изключително любопитен,което е страхотно,но се чудя когато сме в къщи през студените дни какви забавления да измислям  newsm78
Денис,Арен е станал страхотно момче,фотосесията е много вдъхновяваща
И аз желая на ирини прекрасни моменти в новия и дом,много обич и топлина в семейното
огнище.
Ще попрочета малко назад,за да вляза в час с всичко и всички и пак ще пиша.
А и Тонита е тук,е ще станем русенки пак редовни...
Целувки до скоро  Heart Eyes

# 215
  • София
Здравейте маминки набързо от мен, че чакам всеки момент гости.
Мамичка Яничка-хубава изненада и аз много ги обичам Simple Smile
Плами, честити ходещи крачета и на вас,а ето и нашите Simple Smile
Дори утре реших да направим прощапулник-нали става на 13 месеца. А и ми казаха,да го направя сега, за да проходел по-бързо. Това била идеята на самия прощъпулник. Ще се пробвам и аз да направя слънчевата пита, но да видим какво ще излезе.
Чао за сега .

# 216
Привет красавици. току що с еприбрах от къщата - гроги... но побързах да вляза, за да ви кажа, че днес взех диска със снимките от празника ни! НЕВЕРОЯТЕН Е!!! Толкова настроение и с толкова желание е направен, че съм мног одоволна. Започва със страхотно филмче озвучено с детск ипесничики... стана ми страхотно и препоръчвам н авсеки, който не си е взел д апобърза!

МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА ЗА НОВАТА КЪЩА! И аз мисля,че най-важното е под покрива да има здраве и любов!!! Същото пожелавам и на вас!!!   Heart Eyes

# 217
Плами - Честити ходещи крачета.

Доника - много сте сладки на филмчето.

Днес е официалния ден за празнуване на РД на Георги и ще се събираме най-близките роднини в един ресторант. Очаквайте включване..... Simple Smile

# 218
Русенки, добре завърнали се!

Деси, чакаме репортаж от днешното събитие. Ще бъдеш ли така добра да ни кажеш какви предмети имаше пред Георги на прощъпулника и кое за какво бяхте нарочили! Сашко днес обикаля на крак цялата къща и другата неделя ще му направя прощъпулник.

Доника, много сладко пате си имаш! Сега остава и да ни проговорят дечицата, а както казва един приятел, след някоя и друга годинка ще ги учим да мълчат!

Днес бяхме канени на закуска във вила "Росиче". Покапнахме вкусни торти и кроасани. Иначе днес ми е леко кофтейшън, но се надявам да се пооправя.

Лека и спокойна вечер от нас!

# 219
Хей, сладурки, къде сте днес? Grinning
В краят на неделния ден се включвам да ви поздравя. Grinning Утре ни чака нова седмичка и може би нов късмет. Ей, дано ни върви по вода. И дъждец май няма да ни липсва. Grinning
Днес моята сърдечна половинка се отдаде на гроздобер, а ние с децата посетихме новия парк в нашето градче. Беше ми много щастливо да наблюдавам децата как си играят, докато отпивах от чашата ароматно кафе.  Grinning Веселушка се потъркаля в пясъчника. Много вкусен този пясък, ей! Laughing
Ави, дано бързичко отминат неразположенията при теб. Praynig
Desssy, и аз очаквам с нетърпение разказ в картинки от днешното събитие. Grinning
Пламииии Hug, добре завърнала се! И честито ходещи крачета.
Кузманка, чудесно е, че Дани се е хранила добре вчера. Успокой се, не приемай толкова драматично липсата и на апетит и ще видиш как нещата ще се нормализират.
Мамичка Яничка, чудесна изненада. Grinning Ама какъв беше подаръка?
tzvety, напоследък се включваш много за кратко. Добре ли сте?
Какво става със Щастливка? Дали се завърна вече от странство? Липсва ми шеговитият и тон. Grinning
Мисля си и за Алина, дилИпилИ...

# 220
  • София
Куку-аз само за малко, но да се отчета-днес направихме прощъпулник. Ама сме бързи, а Simple Smile
Та моля д-р Рая и д-р Стенли да приемат още един колега- д-р Хриси. Първо се засили към телефона, но в крайна сметка взе лекарски слушалки и после книга Simple Smile То имаше толкова много неща-детско пиано, ел. ключ, отверка, портмоне, черпак, телефон, слушалки, лист и химикал, елка, кола...Абе ошашка се детето. по-късно ще кача и видеоматериала. Имаше и 2 как, които да тичат с питката. Та Ави, хайде не се бавете Simple Smile Ох, той моя по цял ден бърбори, само дето нищо не му разбирам и той много се ядосва Sad Лека вечер Simple Smile

# 221
Доника, срам не срам, ще те питам. Разглеждах рожденните дни на нашите дечица и се натъкнах на Константин на мама Доника. Това очевидно не сте вие с Хриси. Не видях къде е отбелязан РД на Хриси, а по мои изчисления би трябвало да е на 6-ти септември. Грешка ли е допусната? Питам, за да знам, че аз до сега май все съм поздравявала Константин на Доника, роден на 21-ви Embarassed

# 222
eee  доника, айде честити ходещи крачета на бъдещия доктор.  smile3525Жив и здрав да е и мног облагодарни пациенти да има. Как ви се отрази саностола?
Ави, какво непазположение мацка? Лошо ти е, отпаднало, гади ли ти се? Не че ще ти дадем съвет, който не сме коментирали преди година и половина, но все пак - споделяй! action032
марианка, да доника на хриси е радлична от динка на константин, която доколкото помня беше от Варна и не се е включвала мнооого отдавна.дано се вклюми добри новини - спомням си, че имаше кожни проблеми, които мислеха да оперират...
Плами, добре завърнала се!

на мен уикендите ми са много по-изтощителни от седмицата, май... Днес сутринта пихме дълго и приятно кафе с приятелка  и обсъдихме някои интересни възможности  fingerscrossed После падна едно голямо чистене... newsm28 hang После лек пазар - купих си няколко много секси екипа - бельо де  Innocent, везх спаси от баба му, която го бе научила д апоказва на колко годинки е и като каже ИХА - той започва да се друска на пети  newsm19 Пазарувахме в Била  newsm71, после наготвих 4 неща, вечеряхме - Спаси яде кюфтета от дивечово месо и домати - всек иден изяжда минимум по 1 цял домат, ръфайки го като ябълка. Вашите дребосъци яли ли са вече някакъв дивеч? /спаси доста неща е пробвал - падпъдъци, сърнешко, диво прасе... а даже не съм поглеждала кога се дават тези меса/

Хайде ставам да се пооправя за престоящата седмица.  wavey

# 223
irinii - ха сега да видим къде Спаси е ял сърнешко.... сърната е забранена за лов! Naughty Mr. Green
И Йоанчето си е боцкала туй-онуй от дивеч по разни горски сбирки, няма начин...
 Simple Smile

# 224
irinii - ха сега да видим къде Спаси е ял сърнешко.... сърната е забранена за лов! Naughty Mr. Green
а сега де?! Wink  хвана ме в бракониерство-о-о-о... smile3520 smile3536

Общи условия

Активация на акаунт