Магазини за дървени играчки

• 141 496
  • 764
  •   1
Отговори
# 570
Момичета още един въпрос някоя от вас има ли представа къде мога да разгледам продуктите на "Руди" ЕООД- гр. Пазарджик?

На живо или в нета искаш да ги видиш? В София има магазин ("Катина") на в горния край на бул. Христо Смирненски, почти до Семинарията.
В нета напиши "katinatoys" и ще ти излезе връзката към сайта.

# 571
  • Бургас
Meg! - благодаря за бързият отговор. Именно в интернет искам да разгледам. Вече погледнах в този сайт, но за съжаление не намерих това, което търся. Благодаря за инфото за магазин "Катина" - другият месец имам път към София и ще проверя на място! Hug

# 572
Купих това на моята "готвачка"  Grinning, голяма игра пада!

http://katinatoys.com/catalog/product_info.php?cPath=50&products_id=153

Каква му е цената?

# 573
# 574
  • София
Знаете ли дали в София има магазин, в който има налично дървено влакче с електрическо задвижване?
Грейс беше поръчвала такова и беше много доволна, но сега ми трябва спешно!

# 575
  • София
 ОП, Grace  май си го поръча от Тойс-а, аз тук не съм срещала влакчета на Brio  Thinking В Хиполенд имаше няколко модела дървени влакчета с релси, но май не са на батерии, а и скоро не съм ходила, за да дам актуална информация.

# 576
Бяхме купували дървено вллакче от Хиполенд, но не върви само. има батерии, които обаче само помагат на влакчето да прави "пуф-паф-ту-туу" ( Laughing ) и има едно светодиодче, което свети. Обаче това беше преди близо година, сега не знам дали още го има. Иначе освен релсите има сгради, дървета, човечета...

# 577
  • София
Здравейте и аз съм фен на дървени играчки. Пазарувах  за коледните праздници от два магазина от които съм страшно доволна,като имате в предвид че подаръците бяха за 5 деца(не са всички моите  Grinning).В магазина на катинатойс като чели са играчките за по-малки деца,а другият магазин се казва пъзелът( http://www.puzzlebg.com/ )има и логически за по-голяма възраст.И на двете места са супер любезни,а и цените напълно преемливи.

# 578
Моля за съвет - и аз съм почитател на дървените играчки и искам да взема такава за подарък на двегодишно момченце (сега навършва 2).
Дайте някое предложение - за конкретна или тип играчка

# 579
Ами има много дървени играчки, подходящи за двегодишно момченце Simple Smile Например едно влакче при всички положения би свършило работа Wink Друга играчка, която е "унисекс"  Joy и е много забавна (дори и за мен) е тази http://www.puzzlebg.com/index.php?page=shop.product_details& … art&Itemid=26 Абе има мноого варианти, ако имаш възможност да отидеш да разгледаш, ще ти е по-лесно да избереш. Има дървени пъзели за тази възраст, също така. Успех с избора Simple Smile

# 580
ОП, Grace  май си го поръча от Тойс-а, аз тук не съм срещала влакчета на Brio  Thinking В Хиполенд имаше няколко модела дървени влакчета с релси, но май не са на батерии, а и скоро не съм ходила, за да дам актуална информация.

Да, поръчвах го от Тойс-а, с акумулатор е. Не съм виждала тук дори с батерии.

Аз пък да ви се оплача - мойто диване не ще да си кара дървеното колело без педали. Най-вероятно, защото първо подкара една триколка, децата около нея и те все с педали и сега това й се струва явно дефектно - какви са тия колела без педали?! Нямам идея как да я стимулирам да го кара.

# 581
Цитат
Аз пък да ви се оплача - мойто диване не ще да си кара дървеното колело без педали. Най-вероятно, защото първо подкара една триколка, децата около нея и те все с педали и сега това й се струва явно дефектно - какви са тия колела без педали?! Нямам идея как да я стимулирам да го кара.

доведи я момата да го види моя юнак как търчи с колелото ( на един приятел ) без педали Simple Smile може пък да прояви интерес
ако и даваш да гледа тв в youtube има рекламни клипчета на puky, митко ги гледаняколко пъти преди да се качи да кара. научи се да два дни сега няма сваляне. и на триколка да се качи и нея се избутва.

# 582
  • София
И аз да се включа, защото може да помогна на някой Simple Smile
Ей този сайт ми попадна и ми направи впечатление, че има някакви намаления.
Дано да съм била полезна.

# 583
  • София
Оп и забравих линка:

http://www.dedo.bg/product/cid/4/page/1

Embarassed

# 584
Цитат

доведи я момата да го види моя юнак как търчи с колелото ( на един приятел ) без педали Simple Smile може пък да прояви интерес
ако и даваш да гледа тв в youtube има рекламни клипчета на puky, митко ги гледаняколко пъти преди да се качи да кара. научи се да два дни сега няма сваляне. и на триколка да се качи и нея се избутва.

Какво ли не пробвах - давах колелото на по-големи нейни приятелчета. Те много му се кефят и го карат като полудели. Обаче... нъц, не ще. Но виж, това с клипчетата е идея, ще я пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт