Магазини за дървени играчки

• 141 485
  • 764
  •   1
Отговори
# 585
Цитат
Аз пък да ви се оплача - мойто диване не ще да си кара дървеното колело без педали. Най-вероятно, защото първо подкара една триколка, децата около нея и те все с педали и сега това й се струва явно дефектно - какви са тия колела без педали?! Нямам идея как да я стимулирам да го кара.

доведи я момата да го види моя юнак как търчи с колелото ( на един приятел ) без педали Simple Smile може пък да прояви интерес
ако и даваш да гледа тв в youtube има рекламни клипчета на puky, митко ги гледаняколко пъти преди да се качи да кара. научи се да два дни сега няма сваляне. и на триколка да се качи и нея се избутва.

Какво ли не пробвах - давах колелото на по-големи нейни приятелчета. Те много му се кефят и го карат като полудели. Обаче... нъц, не ще. Но виж, това с клипчетата е идея, ще я пробвам.

От къде го купихте дървеното колело? Колко парички е? Имате ли снимки?

# 586
Ето тук съм писала.

# 587
http://katinatoys.com/catalog/product_info.php?cPath=55&products_id=278

открих и тук колело.

Някой да има такова?

# 588
  • София
Здравейте,

от дълго време издирвам такава: http://www.matatama.com/product?key=agptYXRhdGFtYWJncg8LEgdQcm9kdWN0GP30CAw# играчка, но с българската азбука. Не откривам никъде, за съжаление... Дали сте срещали някъде?

Предварително благодаря  Hug

# 589
# 590
  • София
Има ги ама не знам дали ще ги намериш в магазини, може да поръчаш от сайта  Peace

# 591
  • София
tsveti1, благодаря ти  Wink
Иска ми се да е вариант с кубчета, за да ги върти и да търси буквички.... Всички, които съм виждала до сега са с латински букви...

# 592
Каква дървена играчка може да ми препоръчате за 1г и 1мес дете?

# 593
  • София
Има всякакви кончета (люлеещи се), кубчета, дрънкалки, играчки за дърпане, камиончета, пъзели,...

# 594
  • София
Низанки, за бутане най-различни видове, за дърпане, конструктори, с форми за сортиране, това също е подходящо, влакчета и т.н.. Моят се забавлява също и с дървени книжки и сиренце за шиене, но те са по-скоро за допълнение към подарък. Голям избор има  Peace

# 595
  • София
tsveti1, благодаря ти  Wink
Иска ми се да е вариант с кубчета, за да ги върти и да търси буквички.... Всички, които съм виждала до сега са с латински букви...
Eто. Имаме такива и вършат страхотна работа. На обикновена дъска има само по един брой, а тук са по повече. Дървени са, отгоре с хартиена облицовка. Могат да се обелят при опит, но нашите вече година са си ок. Не изглеждат като на картинката - до всяка буква има нарисувано нещо, което започва със съответната буква.

# 596
С две ръце препоръчвам низанките  показани по-горе и смарт фреймса

Дъщеря ми по 1 час си играеше с тях
Peace

# 597
  • София
Сигурно ми е малко тъп въпроса, ама какво се прави със смарт фреймса - как точно се прави - просто движиш топчетата насам-натам или има някаква цел? Embarassed
Защото винаги се чудя дали да купя на дъщеря ми - сега е на 3 г. и 3 м. - и дали ще й е интересно.

# 598
Olive точно както си го описала се действа със смарт фрейма - движиш топчета по насам натам.
Но на Ина и беше много интересно Peace
Развива фината моторика на ръчичките, пространственото възприятие, научават цветове
Не знам дали ще е интересно на детето ти  Rolling Eyes Моето от време на време се сеща за тази играчка и се заиграва и сега, но е по-малко  Hug

# 599
  • София
Благодаря! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт