Магазини за дървени играчки

• 141 477
  • 764
  •   1
Отговори
# 600
  • София
 Ние нашия  Smart Frame като го купихме, Ники беше на 3г. и 5 месеца. Търсехме доста време преди това, но все не ги доставяха и докато купим детето порастна. Заигравал се е с него, но не така както с други играчки. Дребния също играе от време на време с него, но не мога да кажа, че му е любима еграчка. То при нас го има и момента, че имаме голямо количество играчки де (не само дървени естествено), но все пак си имат изявени фаворити.

# 601
Голяма новина!!! В магазините на Genezis са пуснали дървени електрически влакчета на BRIO!! Не съм виждала кои точно серии, защото аз вече поръчах и не съм се интересувала, но случайно разбрах. Цени не знам.

# 602
  • София
 Да и аз ги забелязах преди седмица. Това също е ново http://www.papo-france.com/Index.asp Не са дървени, но животните са много реалистични

# 603
  • София
И аз видях влакчетата, Дженезис напоследък ми станаха много любими с Джеко, сега и Брио, ако вземат да пуснат и на Хаба, ще ги призная. Grinning

# 604
Тези магазини на Дженезис къде се намират? Само в София ли?

# 605
Olive, направо всичките най-готини марки. Аз тъкмо съм на път да поръчам това, защото взех от металните тигани на Djeco.

# 606
  • София
Уф, ако знаеш откога гледам кухните на Джеко, но за миналата Коледа се отказах и взех къщичката на дърво. А тази колко струва, дървена ли е?
На Джеко имат едни много хубави бои за рисуване с пръсти, има и шаблони вътре, дъщеря ми много се забавлява с тях.

# 607
Колко струваше кухнята на Джеко? Тази е 47 евро, но ми харесва много повече, защото е като истинска. Онази ми е много шарена и нереалистична. А къщичката на дърво и ние я имаме  Grinning

# 608
  • София
 Тук има аутлет на HABA и ако не се лъжа доставяха и до БГ. Вкъщи отскоро сме фенове на игрите им  Peace

# 609
  • София
Колко струваше кухнята на Джеко? Тази е 47 евро, но ми харесва много повече, защото е като истинска. Онази ми е много шарена и нереалистична. А къщичката на дърво и ние я имаме  Grinning
Малката към 100 лева май, голямата /има и мивка/ към 150. Малко скъпо ми идва. Confused

# 610
  • София
Тук има аутлет на HABA и ако не се лъжа доставяха и до БГ. Вкъщи отскоро сме фенове на игрите им  Peace
Мерси, но не разбирам немски, като цъкна на англ. пак ми обясняват нещо на немски, явно не може.

# 611
  • у дома
Може да се поръчва от този магазин -казва се Джако...миналата година едно момиче направи обща поръчка с оглед да си разделим разходите  и ние се възползвахме да си вземем дървен паркинг...

# 612
Да направим пак обща поръчка тогава? Някой който знае немски и е навит за организацията?

# 613
Да ви питам за актуална информация , знаете ли в Халите или някъде наблизо да има дървени играчки? Търсихме днес на ecotoys, в началото на темата имаше линкове, но се оказа, че в София нямат вече и евентуално можели да ми пратят нещо, което си харесам.
Исках да взема играчка за 1 юни на детето.

# 614
И аз имам едно питане!
Търся дървени чашки,чинийки,хляб и подобни неща за дървена къща за кукли.
Искам да ги купя от магазин,за да ги видя в реални размери.
Моля,ако някой е виждал някъде подобни дребни аксесоари ,да сподели!
Нямам възможност да обиколя всички магазинчета ,за които сте писали!
 Лек ден!

Общи условия

Активация на акаунт