Магазини за дървени играчки

• 141 300
  • 764
  •   1
Отговори
# 390
Търся си хубава градинска люлка от метал и дърво, малка. Навсякъде, обаче, намирам само големи детски съоръжения.
Или ето тази, но пък е без стойка.

прилична фирма - направо им се обади и питай дали могат да ти направят идивидуална поръчка http://www.tes-bg.com/

Знам ги тези, но цените са им от кожодерски нагоре.

А защо ти е метал и дърво?Нашата е стандартната - дървена и въже и познай колко дни се люляхме на нея.Вече сме на хамака фенове и тамън се бях засилила да правя дървена къщичка (моя мечта от детството) и като и видях краткотрайния интерес на Калина започнах да се поотказвам.

Точно - или дърво и въже също. Димитриана, права си - от ден до пладне. Затова и предпочитам някакъв по-евтин вариант.

# 391
  • София
Grace, мисля, че в Пъзел видях дървена градинска люлка, за 10-15 лв.

# 392
Търсим си пяцъчник! Някой да знае къде продават?

# 393
Пясъчник? Веднага, страхотен е:

От тук.

# 394
  • София (Възраждане)
Някой пазарувал ли е от този сайт : www.rudieood.com

А освен виртуален дали имат някъде и "реален" магазин?

# 395
Някой пазарувал ли е от този сайт : www.rudieood.com

А освен виртуален дали имат някъде и "реален" магазин?
Имат да,но не в София.Обади се и питай .

В магазин Педя човек на Костенски водопад (до Южния парк) има дървени играчки, немски, на много добри цени. Те по принцип не са специализиран магазин за дървени играчки, имат и обувки - английски и на Капчица, дрехи, колички, проходилки и т.н., но дори и нещо да не е налично, имат каталог и се поръчва. Дано да съм била полезна с тази информация.
Да ,много .Ходих и  купих обувки на Некс за сина ми , на съ6тата цена както и в английския сайт,и си взехме и от дървените игра4ки.Наистина са страхотни,жената каза ,4е о6те 6те зареждат .Обслужването е на ниво ,а жената е много лубезна и отзив4ива.

# 396
Момичета, преди два дни ходих до ЦУМ да търся магазина за играчки на Труди, повъртях се доста, но не го открих. Преместен ли е някъде или просто е изчезнал? Знаете ли някъде другаде да се продават играчките на Труди и Севи?

# 397
  • Бургас
Привет Hug
В парка видях дървена количка за прохождане. Беше като кола-камионче. В нея имало меки играчки. С висока дръжка и сметалце на нея. Купувано е в БГ за 50-60лв, но не можаха да ми кажат от къде, че било подарък.
Някакви идеи от къде да си купя Embarassed

# 398
До harmony07

Магазина за играчки на Sevi и Trudi вече е затворен в ЦУМ, но същите може да закупите от щоурума на фирмата вносител Мелбон тойс, който се намира на бул.България № 111 на сградата има надпис HONDA. Работното време е от 9.00 - 17.30 ч. в работните дни. Събота и неделя не работят

# 399
Момичета, търся си дървена стъпенка - от тези, които се слагат пред мивката да стъпи детето на тях. Някой да е виждал някъде?

# 400
Не знам дали някой го е споменал, но има магазин за дървени играчки на Графа до Ориндж центъра( на мястото на офиса на Глобул).

# 401
Момичета, търся си дървена стъпенка - от тези, които се слагат пред мивката да стъпи детето на тях. Някой да е виждал някъде?
И аз търся такава.Бях много разочарована,защото си спомням от преди години,че ИКЕА имаха подобна,но сега са я заменили с пластмасова.Та сега даже си мисля дали да не си поръчам на дърводелец.

# 402
И аз търся такава.Бях много разочарована,защото си спомням от преди години,че ИКЕА имаха подобна,но сега са я заменили с пластмасова.Та сега даже си мисля дали да не си поръчам на дърводелец.

Наистина ли?! И аз се сетих за стъпенката на Икеа и щях да ровя да я търся. По спомени беше на 2 нива и много хубава.

# 403
  • София
Няма да мога да изчета цялата тема.
Интересуваме дали някой е поръчвал от "1001 играчки"? Направих регистрация и поръчка на 30ти. До сега нито вест, нито кост. И се чудя дали си струва да ги чакам, или да търся друг магазин.

# 404
  • София
Някой знае ли къде в София продават Eichhorn..? Търся Броеница лабиринт Джунгла-Eichhorn
http://www.kasidabg.com/product_info_cpath-267_635-products_id-12778.html

Общи условия

Активация на акаунт