:) кашкавалена наслада

• 17 239
  • 91
  •   1
Отговори
# 75
Перфектна рецепта!Мерси Фани!Толкова бързо става и е толкова оригинално.Особено ако нямаш много време за готвене-като мен!

# 76
Звучи невероятно.

# 77
А какво е стреч фолио?  Embarassed

# 78
Кое точно е стерч незнам.Аз използвах обикновено алуминиево фолио за печене.Сигурно е това newsm78

# 79
Стреч фолио е прозрачното домакинско фолио  Simple Smile

И аз го направих- страхотно стана  Simple Smile Благодаря Фани   bouquet Разстлах го върху пекарска хартия  Peace

# 80
А на който му е развалена микровълновата печка и няма изгледи скоро да му я оправят - как приготвя тази вкусотия? Във фурната напр.????

# 81
Много интересно   chefЩе пробвам...

# 82
А на който му е развалена микровълновата печка и няма изгледи скоро да му я оправят - как приготвя тази вкусотия? Във фурната напр.????

На водна баня в плик.  Peace
Вчера го правих. Ето резултата.

# 83
Дика,твоята "Кашкавалена наслада" изглежда перфектно  bouquet Моите поздравления HugКаква плънка използва?                           

# 84
Благодаря  Hug
Намазах кашкавала тънко с майонеза (но не препоръчвам,че става тежко) и после сложих кисели краставички и шунка нарязани.Това е. Отгоре поръсих малко с черен пипер. Ми не ми се слагаше червен пък  Mr. Green

# 85

На водна баня в плик.  Peace
Вчера го правих. Ето резултата.

Дика, изглежда страхотно  bouquet

# 86
Благодаря  Hug
Намазах кашкавала тънко с майонеза (но не препоръчвам,че става тежко) и после сложих кисели краставички и шунка нарязани.Това е. Отгоре поръсих малко с черен пипер. Ми не ми се слагаше червен пък  Mr. Green
Благодаря ти:hug:Още утре ще "спретна" и аз една "кашкавалена наслада",че само с гледане стомаха ми остава празен Mr. Green Мисля да добавя към твоята плънка и нещо от мен,но в момента незнам какво  newsm78

# 87
Момичета, вие сте срахотни.  Hug Браво Fani_73

# 88
  • София
И аз го направих,но да ви кажа не останах очарована Tired
Може би защото кашкавала не ми се разтопи както трябва,може би защото прекалих с плънката в усърдието си да има разнообразие,може би защото разточих тънко кашкавала...
Ето го- плънката е от крема сирене,маслинки,червена чушка,шунка ,кисели краставички и чубричка
http://images22.snimka.bg/004829372-big.jpg
Все пак идеята е много хубава-дано да стане другия път Hug

# 89
И аз го направих,но да ви кажа не останах очарована Tired
Може би защото кашкавала не ми се разтопи както трябва,може би защото прекалих с плънката в усърдието си да има разнообразие,може би защото разточих тънко кашкавала...
Ето го- плънката е от крема сирене,маслинки,червена чушка,шунка ,кисели краставички и чубричка
http://images22.snimka.bg/004829372-big.jpg
Все пак идеята е много хубава-дано да стане другия път Hug

Бъди по-скромна в плънката и ще стане по-вкусно. На мен също не ми хареса с наблъскано всичко вътре. Най-хубаво е просто с шунка.

Общи условия

Активация на акаунт