:) кашкавалена наслада

• 17 242
  • 91
  •   1
Отговори
# 60
А колко голямо е парчето кашкавал, което разтапяте?

Около 300гр. Гледам да не правя много за да се изяжда бързо   bouquet

# 61
Благодаря !!! Стана доста елегантно мезенце  Flutter. Поднесох го тази вечер на гостите и ги впечатлих.

# 62
Направих го най-сетне, много вкусно стана, но кашкавала ми май не беше съвсем подходящ.

А аз мисля, че има значение. Някои твърди кашкавали много трудно се топят. Гледай по-добре да е по-мекичък. newsm78

Моя беше твърдичък, защото имах само такъв в момента а непременно исках да пробвам. Разтопяването не беше проблем, но като изстина пак стана твърд кашкавала, т.е. с мек със сихурност ще е по-вкусно.

# 63
Направих го най-сетне, много вкусно стана, но кашкавала ми май не беше съвсем подходящ.

А аз мисля, че има значение. Някои твърди кашкавали много трудно се топят. Гледай по-добре да е по-мекичък. newsm78

Моя беше твърдичък, защото имах само такъв в момента а непременно исках да пробвам. Разтопяването не беше проблем, но като изстина пак стана твърд кашкавала, т.е. с мек със сихурност ще е по-вкусно.

Има и твърди кашкавали които се разтапят лесно , но принципно по-лесно е да попаднеш на трудно разтапящ се точно сред твърдите. Толкова бързо кашкавала в къщи не се е изяждал. Laughing

Добре че периодично някой повдига темата- всеки път се присещам и зареждам хладилника с роле. Grinning

# 64
И аз ще го пробвам непременно.Чудесна идея за предястие.

# 65
Прекрасна идея Фани   bouquet,

задължително ще го направя! Ако го правя на водна баня, в какво е най-удачно да го сложа?

# 66
Аз го направих и много се хареса Laughing Благодаря за чудесната идея   bouquet
Разтопих кашкавалчето на водна баня в найлоново пликче и после го разтилах....супер стана.

# 67
 Страхотно! Често ще го правя със сигурност! Благодаря за чудесната идея!  bouquet

# 68
Фани Hug страхотно е!

# 69
 Аз направих 2 кашкавалени наслади! Laughing Първата я изтърсих на килима и прекрасния разтечен кашкавал залепна чудесно за пода! ooooh! Втората обаче стана супер! Пак благодаря за оригиналната идея!  bouquet

# 70
Аз направих 2 кашкавалени наслади! Laughing Първата я изтърсих на килима и прекрасния разтечен кашкавал залепна чудесно за пода! ooooh! Втората обаче стана супер! Пак благодаря за оригиналната идея!  bouquet

Много се радвам, че ти е харесало.   bouquet  bouquet  bouquet

# 71
  bouquet  Hug Утре ще имаме гости и пак ще спретна тази позабравена рецепта

# 72
  • София
Ето и от мен една рецептичка. Чудно мезе за мами и "весела" закуска за дечица

Разтопявате кашкавала в микровалновата и го разстилате върху стреч фолио. Върху така получената "палачинка" слагате маслини,кисели краставички,чъбрица,малко червен пипер и орехчета- всичко това ситно нарязано. Навивате го на руло и слагате да стегне в хладилника.

P.S Mожете да импровизирате с плънката

Ммм, вкусно звучи Simple Smile

# 73
  • Сливен
много вкусно и лесничко звучи
ще се пробва  bouquet

# 74
Рецептата ме заинтригува и в момента я правя.  Grinning Браво fani_73  Hug

Общи условия

Активация на акаунт