Октомврийска празнична темичка

• 15 574
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
  • Някъде в Европа...
Херка, ооо, сори и твоята не е била лесна Wink

Мерси за хвалебствията   bouquet

Да ви питам: нали сега на 1г и 1м има ваксина - знаете ли има ли някакви разновидности (като пентаксим,а), тази от касата добра ли е; има ли странични реакции?  newsm78

# 91
  • Стара Загора
AIR-че а вие в началото Пентаксим ли слагахте? Ако си слагала трябва пак Пентаксим.
Аз бях по касата още в началото и сега пак ще съм със същата...но чух, че полиото било с умъртвен щам....ама дали е така незнам Rolling Eyes

# 92
  • София
Момичета, аз съм за клуб Барбарони, на по-централно място е и има удобен транспорт. За часа - гласувах за 18ч. Сигурно ще вземем и татито с нас, ако има и други татковци да си правят компания  Simple Smile
AIR, много е сладък рожденника.  Heart Eyes
Харт, скорошно оздравяване на Венци  Praynig
Русенските мами и бебоци, много сте сладки и доста весело сте си прекарали.  Grinning
Нашия празник мина добре. Ачко издържа до края на купона ( около 00.30ч.). Тортата беше Снежанка и седемте джуджета. Само дето версията на сладкарница Неделя беше Снежанка и ТРИТЕ джуджета.  newsm78
Малчо получи много подаръци. Ето и малко снимков материал
http://images21.snimka.bg/004148292-big.jpg
http://images21.snimka.bg/004148293-big.jpg
http://images21.snimka.bg/004148289-big.jpg
http://images21.snimka.bg/004148296-big.jpg
http://images21.snimka.bg/004148290-big.jpg

Аз бях по касата още в началото и сега пак ще съм със същата...но чух, че полиото било с умъртвен щам....ама дали е така незнам Rolling Eyes
AIR, Херка, и аз съм по касата, и разбрах, че новата полио ваксина вече е с умъртвен щам. Ама още не сме ходили на консултация и не съм питала подробно. newsm78

Последна редакция: ср, 03 окт 2007, 15:26 от Flores

# 93
Честит РОЖДЕН ДЕН на всички пранували и празнуващи!!!
Болничките бързо да оздравяват.
Момичета и аз вчера не можах да заспа - до 3 сутринта ме тормозеше мисълта как да организирам рождения ден на Али. Добре че шушоната се събуди в 3 и като я гушнах при мен и съм заспала.
Големи са сладурки всички на снимките! Толкова са порастнали! Hug
AIR-че, защо не се обадиш на Рашкова да я питаш за ваксината. Ако не знае ще попита колежката си! Wink

# 94
Здравейте Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛЪЧО,ФИЛИП,ДАНИЕЛА И РАЛИЦА!БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ! newsm59
Черпим всички октомврийски сладури по случай рожденият ден нa САШКО.
На право съм луднала,от сутринта чак сега сядам за малко пред компа,вчера цял след обяд правих домашна тортичка да занесем в градинката където ходим за почерпка,до преди малко готвих за у дома,че вечерта ще ни идват след детското парти кумовете и едни приятели вече съм ето така #Crazy
Сашко само спа сутринта близо 30 мин и това му е сънят за деня,сега лудее из апартамента,докато кака ЕЛЕНА спи.
Прятен ден на всички и многоооооооо целувки на всички  love001  love001

# 95
ЧРД  с голямо, малко или никакво закъснение на:
Слави, Александър, Радостин, Мартин, Каролин, Яни, Владислав, Деа, САШИ, Васил, Венци, Мартина, Калоян, Георги, Анна-Мария, Ангел, Лъчезар, Филип, Даниела, Ралица и Александър!
Да пораснат много щастливи и добри!

# 96
Момичета, благодаря ви за страхотните пожелания за първият рожден ден на моята Ния. Ето и почерпката-с доста закъснение! Embarassed

Изкарахме р.д. много хубаво-първо с русенските Октомврийчета, после с роднини и приятели. Като имам време ще пусна снимки от второто събитие, че първото Таси вече е представила пред вас!
За Сф рожден ден-не знам нито един клуб къде е, така че, разчитам вие да изберете, аз ща се съглася с мнозинството. Peace

Тук , в Русе , нямам нет вкъщи и не знам кога пак ще имам възможност да вляза, затова ви прегръщам силно и знайте, че много ви обичам всички и често си спомням през тези дни, за миналогодишният октомврийски "дъжд" от бебета! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 97
Честит рожден ден на всички палави мишоци които днес празнуват да са най-послушните и здрави дечица.Много хубави мигове заедно.. Hug Hug Hug
Браво на всички рожденници които досега празнуваха много са сладки всички Peace
Аир Ради наситина много е пораснал да ти е жив и здрав а за съня дано скоро да си наваксаш.Пак ли се буди толкова често?
Ние днес бяхме на консултация и познайте качили сме едва 20гр но 3 см. ShockedНаправо онемях то наистина това неядене си даде думата направо вече останах без нерви.Толкова съм тъжна с тия наши мерки че направо ме е срам да идвам на рожденния ден като ни видите какви сме слаботелесни.Какво е това дете незнма вече и някога дали ще свърши тоя ад. #Cussing out
За клуба съм съгласна щом е близко и удачно за пътуване.Само някой да прати пак сайта ако съм го изпуснала че да видя къде точно се намира. Embarassed
Херка заповядай и ти бе мила тамън ще е още по-забавен купона с твоя терминатор. Mr. Green
На всички болнички още дечица желая скорошно оздравяване... Praynig
Айде приятна вечер на всички и най-вече на празнуващите...  bouquet

# 98
  • Някъде в Европа...
Здравейте!

Флорес, чудесни подаръци, ей, много се е радвал малчо, а?
Херка, да с Пентаксим сме. За нея знам, че пак трябва тя, но аз питах за тая дето се поставя на 13м - против Морбили, паротит, рубеола
Са, Рашкова ми каза, че няламо друга. А вие както и да прекарате РД ще остане незабравим за теб, защото Али няма да си го спомня Wink
Ангелинка, аз наскоро четох архива от миналата година по това време и направо се разплаках...
Мира, за съжаление сме пак така със съня, питах доктори, казват че сигурно е от зъбите, ама едва ли....абе ща не ща, спи при мен.... А ти не се притеснявай за мерките и не го насилвай, все някога ще прояде, нали ти е здравичък, аи виж, че е пораснал на см, значи си расте детето. Както знаеш и ние сме от дребните - качили сме 100 гр ама може и толкова да не са, щото мърда много - 8700 сме и 75см. Хубавото им е, че си носят дрешките от 9 м, че Ради носи още някой за 6м  Mr. Green

Та, кажете за тая ваксина против Морбили, паротит, рубеола!

Стига съм бъбрила..., лека вечер и много целувки!

Последна редакция: ср, 03 окт 2007, 23:11 от AIR

# 99
Привет отново.Вчера си взех лаболаторните показатели и като изключим по ниския хемоглобин от 106 всичко е ок.Всъщност той не е мн.нисък за дете на нейната възраст.А днес пък на своя глава и пуснах за изследване секрет от носа, а вечерта ходих на консулт при нашето педи.Тя ни успокои като каза,че ще сме си със сополи докато не ни поникнат всичките зъби...страшно успокоение няма що.Изписа ни имуносртимулант,сироп за гърлото и капки за нос БИВАЦИН.Та по този повод някой ползвал ли е тези капки за детето му да ми каже,че са на антибиоточна основа и съм с едно наум.

# 100

ЧЕСТИТА ГОДИНКА И НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ!
Да растат здрави,весели,щастливи и все така игриви!

Аир,съчувствам ти напълно за нощното събуждане. Hug И ние сме така от януари месец насам.Първите 3 месеца си спеше по цяла нощ,като изключим първия,когата се събуждаше за нощното ядене.Но от 9 месеца се събужда на нощ по минимум 2-3 пъти,а понякога и през час-два.Пийва вода или засмуква бибата и заспива,ама това е достатъчно да не мога аз да спя пълноценно.Но...какво да се прави-важното е те да се добре,пък се надявам да дойде време като почнат повече да беснеят през деня,толкова да каталясват,че да спят непробудно та и ние да наваксаме със съня.
Мира, и ние сме от хилавите-на годинката беше 8.600 и 75см.Ама вече спрях да се притеснявам.Изследванията са добри,Виктория е жизнена и бясна дори понякога,така че това е най-важното.Пък и дето вика Аир-има си и предимства-по-бавно ни умаляват дрехите. Mr. Green
Херич,ми заповядай на Варненския рожден ден бе душко! Hug И ние ще си спретнем едно купонче.Е,няма да е толково голямо кат софийското (щото сме по-малко де),ама ще е също толкова весело надявам се.( Хем ще навестиш и кумците)Пък и се знаем вече  Heart Eyes
Айде лека нощ от мен!Тази вечер нямам камара за гладене,така че мисля да си легна преди 1 часа.  Thinking

# 101
  • Варна
Честит рожден ден на всички малки порастнали вече рожденици!Да растат много здрави и много палави!
[Да ви питам: нали сега на 1г и 1м има ваксина - знаете ли има ли някакви разновидности (като пентаксим,а), тази от касата добра ли е; има ли странични реакции?  newsm78

Ваксината си е за Морбили , Паротит и Рубеола . Тази , която се прави от ХЕИ , си е вносна , хубава е , страничните реакции са редки , евентуално Т и няма друга , която да се купи . Няма и смисъл , тази си е добра.
За мерките - Димитър е 9,600 , 71 см . За килцата - и ние ги качваме бавно напоследък , и аз като гледам по снимки - стават му дрехи , дето е носил и на 6 месеца - жива далавера  Mr. Green Иначе нисичък нещо , а ние с баща му сме стройни на ръст , сигурно ще навакса .
За нощното ставане - и при нас е обикновено веднъж към 1 , когато го мятам при нас , че така заспива , и после веднъж към 4 - 5 , когато се кърмим . На мен ми намаля кърмата покрай моите боледувания и му правех мляко , ама напоследък не се е налагало . И сутрин изгряваме към 7 - 8 - 9 , както реши нашето слънце .
Херич,ми заповядай на Варненския рожден ден бе душко! Hug И ние ще си спретнем едно купонче.Е,няма да е толково голямо кат софийското (щото сме по-малко де),ама ще е също толкова весело надявам се.( Хем ще навестиш и кумците)Пък и се знаем вече  Heart Eyes
Айде лека нощ от мен!Тази вечер нямам камара за гладене,така че мисля да си легна преди 1 часа.  Thinking

И нас ни смятайте за РД . Тук поне няма толкова голям избор на заведения за детски РД , така че човек по-лесно може да избере , отколкото в София  Mr. Green
И аз нямам гладене , ама вижте колко стана часа и още съм на линия . Twisted Evil

# 102
  • София
Благодаря за всички пожелания, които получихме. На всички рожденници пожелавам много здраве, весели игри, щастливи родители и послушни баби и дядовци

Да почерпим кой с каквото пие Misc Baby Bottle beer3, ние днес отпразнувахме само мама, кака и бебка. Тати отново е в командировка, ако някой си спомня миналата година като се раждахме той отново бе в чужбина, на бебка много и върви няма що. Големия купон и тортата е за събота ще празнуваме с 20 малчугана в Патетата, там най-много ми харесва, а ние май сме обиколили почти всички клубове в София. Тортата си поръчахме в Лагуна - еклерова с баварски крем.
Разгледах повечето снимков материал, страхотни са ви дечицата много са пораснали.
Ние сме на консултация утре, да видим дали отново ще ни се карат, все още повръщаме от време на време и малко изоставаме в теглото.
С кърменето сме почти на финала особено като гледам и каката и бебка почти сама от месец и половина направо съм изтощена. Надеждата ми е скоро да спрат да стачкуват учителите и да тръгнем на детска и тогава елате ме вижте с едно дете като без дете.  Simple Smile

Страхотно е че ще празнувате общ рожден ден, много ми се идва, но не мога да си позволя да дойда и с двете деца каката е неудържима, а бебка проходи на 10месеца и половина и ще ми е невъзможно да ви спасявам дечицата от мойте хуни. Всяка като е сама е като агънце, като са двете се бият, но като има други деца правят коалиция и да му мислят останалите.

# 103

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ЖАКИ,МИТКО,МАРТИ И ОСТАНАЛИТЕ РОЖДЕНИЦИ!!!
Да са здрави,весели засмени,да растат обичани и много щастливи!!!

Любопитка и без да те питаме,вече те преброихме.Щеш,не щеш-там сте с Митко!  Mr. Green

# 104
И Зеля да стяга багажа и Русавелка .. аха ко само са спотайвате .. няма да правим само свекървенско парти я . Да додат и тъщите със снахите

Днес май ще си лазим по нервите на моя син, търка очите, слагам го да спи и ревва   newsm78 ooooh!

Последна редакция: чт, 04 окт 2007, 10:06 от KOTE

Общи условия

Активация на акаунт