Арабско - българска дружба за 39ти път

• 17 543
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
Миме, дано майка ти си промени решението и остане да ти помага, но и ти трябва да я разбереш - те са си свикнали с тяхната си рутина и една по-продължителна промяна може да им се отрази не толкова добре, колкото са си мислели.. говоря за по-възрастни хора.. Иншалла всичко ще си дойде на място  Praynig
Тарикмам, мерсажжж за кафенцето! Обожааааавам Старбакс!! Особено тяхното лате макиато и карамел фрапачино - ямии!
Ох, в главата ми се въртят разни падежи, видове местоимения, прилагателни и т.н.
Ани, в арабския имало 3 падежа - именителен, родителен и винителен  Shocked - сумати окончания и др. чудеса  #Crazy Ще пиша думички утре  Laughing Теб ако те интересува нещо специално - питай - ако не го знам, ще питам преподавателката  Hug
Креми, жалко, че си решила така.. Бих се радвала ако пишеш при нас  Hug
Миле, броим часовете до неделя с теб  Hug
Лека вечер на всички   bouquet

# 211
Любе , наистина много на бързо си се отчела тази вечер !
Но е  удоволствие , че влизаш на приказка  .
Аз станах в 8 , но си легнах както винаги в 3 .
Нещо напоследък много рядко ми се случва по-рано да гушна възглавницата .
Дано Аллах , ми дава сили да се справям все така добре с това не спане .

# 212
Миле, то моето даскалство беше отдавна в студентските години за кратко,  Wink Не е това работа за всеки, иска си подход, търпение, здрави нерви.

Весе, нямам нещо конкретно напредвид като думи и изрази, само ми беше интересно за падежите, а азбуката честно казано с тези завъртулки ми прилича на секретен код  Wink

Момичета, много ви моля да уважите избора на тези от нас, които пишат и в други теми, тематиката на които ни е интересна. Аз лично с никой не съм се карала и гледам към всички да съм коректна, съответно очаквам същото от насрещната страна  Hug
Нека не се натоварваме излишно и да си създаваме проблеми, тук сме се събрали да си обменяме полезна иформация и да се откъснем за малко от ежедневието, а не да си усложняваме допълнително живота  Peace

# 213
  • по пътеката
миме, разбираемо е, възрастните са не толкова адаптивни, а при положение, 4е е свикнала с своите порядки и свобода у дома си! аз 40 дни като стоя в бг, изклю4ително се съобразявам с ритъма там, въпреки, 4е би следвало да не ми пука ,аз съм в родината, роден дом, тн! но единствената при4ина са децата, ето това може да ме държи някъде, докато ме изгонят! леле, да не 4уят моите, каква баба навлек се о4ертавам! да съм жива и здрава да ги до4акам на вси4ките ми три деца! Praynig Peace
креми, тъкмо сега е момента да се пробваме като 6- ръката шива, аз тренирам отдавна и затуй за малко оня ден да тикна 4ехлите на мъжа ми вместо в шкафа за обувки ,в хладилника! а кутията я стискам под мишка и добре се осъзнах от абсурдизма навреме! Hug Crazy Peace
весе, зна4и дай едно кратко пояснение с нагледни думи прости за падежите да се  светна за правилото, ако има! Peace
миленке, какво прави куклата, нови стъпки  в развитието? миме а нур?
ани, продължавам стои4ески да съм у4ени4ка и утре, не знам дали в  петък или събота ще е айда тука, но искам да свършва и не само аз!свеки то4но се оплака, вика оби4ам си сестрите дето ще идват, ама най-си оби4ам спокото и тишината!  Mr. Green

# 214
  • O.A.E./ Пазарджик
знам, че по принцип сте прави, но и аз съм като теб  Марси. дори да съм накрай света при кучешки условия нама да ми пука , ако съм с любимите си хора. лошото е, че ще съжали след 1 месец, а мен ще ме кара да се чувствам виновна. вместо да се навира в апартамента и да студува можеше да остане. сега ще се оправи времето и ще излизаме на въздух...
може да е за добро Praynig

Креми, никой никого не е гонил от тук. но изказване, че не ти е стигало време дори и за един постинг тук е малко неприемливо, поне за мен. и Марси и Ани пишат и в двете и на никой не му пука. аман от наще средношколски "проблеми"  ooooh!

Веси, за Милена знаем. ти какво или кого чакаш в неделя? Mr. Green
зетя голям сладур с кандорката Hug

Пепич, бели кахъри мила. стига се връзвай. абе вие как ще наваксвате с материала newsm78 цял месец вече не учат децата. да не ви оставят и без ваканция #Cussing out как ще я карате без заплати? Sad нали са много големи.....

Марси, давам на Зайед пчелното млечице, защото наскоро нали беше болен. от тогава един ден яде, един- не. снощи такъв ужас изживях. тъпанарката аз му дадох един фасул дето го варихме половин ден и не се свари. преди да си легне такова повръщане направи, че е два изчистих. но и добре ме наказа. половината беше върху мен Sick много се изплаши горкото. днес му направих пишешка супа и си хапна. всеки след обяд му правех мляко с поне 3 вида плодове. сега и него не иска Cry само риба яде с мерак и ще взема да му давам по-често и без това и аз я обичам.
Нур, душицата, гука по цял ден. тя , слава Богу, не ме товари.
дълго стана Laughing

отивам да лягам. лека  bouquet

# 215
Марси, питах познати от Гълфа, казаха че Айда е петък, и ще има хубава почивчица май  Grinning Как ще е в Тунис, събират ли се повечко неработни дни  Wink Сигурно ще е голямо хапване, за пийване незнам  Grinning

Емирските мами, като издокарате куклите в рокличките нека да ги видим и ние да им се порадваме малко  Peace

# 216
  • по пътеката
зна4и щом гълфа е петък, ние да сме разли4ни, сме събота, нали сме малко по- нататък: от 4етвъртък са ми гостите до неделя! да, бобът е тежка храна, внимавайте! Sick

# 217
  • Монреал
Здравейте пак!
При нас Аид е май в събота - няма да има празници тука - нали сме си само тримката, няма за какво да се киприм. Мъника има едно традиционно мароканско костюмче, малко му е големичко, но ако го облечем ще го снимаме и ще го видите.

Ох, тоя Starbucks - обожавам ги тия кафета, ама не са ни много по джоба и затова на картинка така си ги гледкам. Рядко ми се отваря парашута да си вземем кафенце от там - иначе я караме на нескафе  Mr. Green.

Креми, съжалявам за решението ти - вярно че не си писала при нас отдавна. Не се сърди - все пак не сме деца тука да се сърдим, ако нещо е станало е било неволна грешка - никой не е искал да те обиди. Дано си промениш решението  Hug

Отивам и аз да правя кекс сега, но аз не съм кулинарка като Дани и затова ползвам готов микс - само се добавят яйца и вода   chef.

Свеар, къде се изгуби и ти?

Хм, май това е засега - лека вечер на всички мацки - дано утрешният ден е по-щастлив за всички нас   bouquet

# 218
да ви се опла4а ,автобуса на нашите са го спрели на турската грасница защото имали проблеми с разрешителните добре 4е от фирмата са ги настанили в хотел и сутринта към 10 трябва да тръгнат
Мария ,не и се сърди,на майка например тук много и харесва ,но живота тук не е доста по разли4ен от бг особенно в столицата
Ани всеки е свободен да пише в вси4ки теми,не мисля 4е може да бъде упрекнат за това Peace
КРЕМИ до сега никого не сме върнали,ок обидила си се 4е не си била вклю4ена в списъка,но защо не повдигна въпроса веднага,все пак си добре дошла отново ако решиш да се върнеш  bouquet

# 219
Момичета,

От два дни все си недоспивам от нощните молитви и хич не стигам до компата При нас днес вечерта е лейлата кадар Децата ходиха да се молят в 22ч а аз пак съм от снощната смяна Тати ми е дал мреме до 3ч15 мин и след това отиваме до 5 сутринта
После ще наваксам ,а сега да не изтърва тази нощ че то молитвата сега се равнява на 1000месеца или 83 год ,май бе така
На всички вярващи и невярващи пожелавам да им се опростят греховете и да бъдат в рая Амин

На новите момичета Добре дошли   bouquet

Дани ,ще ти пиша рецепти за следващия път На нас  и няколко чифта не ни стигат  Sick

Пепи ,горе главата и бистър поглееед

Мария  и при нас е същата история Все плаче за децата а после и омръзва и се озлобява

Миленче  много хубави премени   bouquet

Марси  и ние сме добри ръкоделки Наскоро средната взела една ножичка и направила разрез на новия анцуг  Ама защо питам Ами сестра и имала един панталон с цепка и тя искала като нея  #Cussing out

Дтти  ,Любито  Манел  и всички постещи Успех    bouquetВече малко остана  CrazyАз лично вече душа бера с тези манджи и тези деца  #Crazy

Хайде не се обиждайте когото не съм споменала Обичам ви всички  и имам нужда от вас  Hug

# 220
# 221
Добро утро  Hug Hug

Да се разпиша,преди да сме по4нали цирка със събуждането.Сърцето и спи като трябва да я будя за градинка.Върви и спи,но 4уе ли Hi 5 отваря о4ите на половина Mr. Green
Къната е супер,снощи едвам и я махнах от ръцете.Наложи се да я измия с вода ина4е не пада.Не съм правила декорации,4е музата ми хи4 я няма,а направих върховете ан пръстите като на месните Grinning
Ние за Аид ще сме сами4ки.Мъжо ще пътуват 4ак в събота и ще пропуснат първите 2 дена,а предполагам в неделя иншала ще спят цял ден Confused

Свеар кажи вие как се подготвяте за Аида?Кога се пада при вас?Как е малкия Hug
Деси защо са ги спрели?Какви пълномощни искат? newsm78
Тони да снимаш мал4о с мароканския костюм.Много ми е интересно
Марси куклата изхитрява.Много ми е лъ4езарно детенце,само се усмихва,ще те глътне.но и тя да не е по назад от другите две хи4 не яде.едвам су4е от шише.пие половината коли4ество за възрастта си.дано само не се разболява,аз си знам 4е ще е мале4ка пале4ка Heart Eyes
весе много сладък Тарик с кандорката Heart Eyes
аз боб не съм готвила от 3 години,защото сама си го ям.децата не са го и опитвали,но съм сигурна,4е яма и да им хареса Laughing

Креми хаиде стига сега обидила си се,4е 4ак пък 4ашата преляла  Confusedти сама спря да пишеш,и след онази слу4ка е нормално да си помислим,4е се отдели.и аз не разбирам само как за 1 месец не намери време за едно здравейте newsm78маи ние трябва да сме обидените,не ти.
извиняваи,не ме разбираи погрешно от двоини игри4ки се опарих,та вяра ве4е нямам на никои.и за вас здраве  Peace
до после,да се оправим за градинка Hug

# 222
Добро утро!
Нека бъдем ясни!
както казах в старата тема нямах време да пиша!/бях ви го казала в темата че нямам време/А  и нямах какво да кажа!
При отварянето на тази не бях включена в списъка и се обидих при въпроса ми защо, АМИ УМИШЛЕНО !!!
защото беше отворена нова тема и бях писла там сте сметнали че и аз съм се скарала с някого, не съм се карала с никого!Но ако това ви е целта добре!
След като поисках паролата за да направя и аз албумче при вас ми бе казано че не може защото има момичета които са с хеджаб!
Е преди съм виждала всички!
Имах желание да пиша, но всичко бе убито с това плоско обяснение!
И е от ясно по ясно че не съм желана при вас!
Ако някой има нещо против мен да ми каже в очите нагледах се на завист и злоба и двойни и тройни игри!
Кави са тези детски работи незнам!
И пепи не съм преиначила нито една твоя дума-УМИШЛЕНО невключена си ми го писала на лични и винаги говориш в множествено число което ме навежда на мислълта че не само ти мислиш така!
зрели хора сме все пак!

Последна редакция: ср, 10 окт 2007, 09:09 от um_sami

# 223
Добро утро, момичета!
Миле, Свеар, много сте ранобудни  Laughing
Креми, мила, аз лично не смятам че има причини да спреш да пишеш при нас. Не знам за какви случки става въпрос, но ти си в темата дори преди мен и не мисля, че трябва да я напуснеш по този начин. Може би си дала повод момичетата да се съмняват в твоята коректност, но аз лично не смятам ,че е нещо лошо, че някои от нас пишат в двете темички. Важното е да няма интриги и некоректност.И аз уважавам момичетата, които се отделиха, с изключение на един човек списващ там.
От все сърце се надявам да се зарови най-накрая томахавката  Crazy и да си чатим мирно и спокойно без интриги и манипулации.
Креми, ще ти липсваме - не ни напускай  Hug

# 224
Добро утро! Точно реших да си изпия кафето с вас и виждам, че нещо прехвърчат искри. Недейте така бе момичета. Аз толкова ви завиждах за приятната атмосфера, която съществува в тази темичка, а сега ми стана много криво. Даже си помислих, че понеже съм всеизвестен карък, аз съм ви донесла лош късмет с мойто появяване тук. Всички сме зрели хора и си мисля, че това е място, където трябва да се разтоварваме, да си споделяме разни неща и да си прекарваме приятно. Надявам се да се оправят нещата, но все пак вие си знаете... аз не съм наясно с отношенията ви. Както и да е. Може ли да попитам какво е хеджаб? ако не се лъжа така беше написано. Извинявайте ме за въпроса, но съм съвсем невежа, а съм много любопитна същевременно. Желая ви успешен и много приятен ден!

Общи условия

Активация на акаунт