Арабско - българска дружба за 39ти път

• 17 541
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте мили момичета !  bouquet
Аз след малко отивам на видеозон , ха дано ме изненадат с думата - момче ! Wink
Боболена , не се притеснява няма каръци тук , а ти още по-малко !!!
Ох и тази нощ си легнах по никое време , та едва гледам .
Пие ми се кафе , но ме убива  Sick така , че ще остана само с идеята за него .
Прегръщам ви и пожелавам приятен ден на всички ви ! Hug

# 226
  • In a surreal moment!
Добър ден !
Креми - имах идея да си оформим страничката , имах идея за общо албумче - врънкам ви за това цялото лято - всичко се опорочи и натовари с излишна условност - сърдити много , недоволни още повече - не искам да се занимавам с организаторска работа , край и точка , не и при тези обстоятелства ! Ти си сърдита , Ани , Сноу - също - е аз не съм едноличен собственик и арбитър нито на темата , нито на албумчето - като има и един против да се дава паролата се уважава мнението му - ама кой бил , защо така - на такива въпроси повече не отговарям ! Кой какво крие там си е негова работа - като иска аз да видя - дава ми , като неще - ок ! - това си е негово право! Не виждам място за сръдни и гняв ! Всяка полемика по въпроса от тук нататък си е чист спам и излишно натягане на обстановката ! За мен въпроса е приключен !

Бонбонела - добре дошла отново !- Чувствай се удобно - стара къща сме - поскърцваме , потропваме , но сме с широки сърца !  Пий си кафенцето с нас и ние ще си пием нашето с теб ! Аз си падам и по сладкишите ... не , че са ми нужни , ама ... Embarassed оемам кадрото тъй да се каже и хич не мога да стоя гладна , а и съм си бъбривка - вървят ми и хапката и пийката ... пу-пу да не ми е уроки !  Joy 

Дани - ха дано !!! С теб сме - пусни едно пиш , не се стискай !!!  Joy hahaha

# 227
моми4ета бясна съм  автобуса още е на границата-Миленка става ъпрос са разрешително на фирмата за извършване на превози през турция,преди малко позваних в офиса и им вдигнах скандал,но ми казаха 4е не знаели #Cussing out #2gunfire 4е имали проблем #Crazy
Бомбонела не е в теб проблема историята е стара и за съжаление все още прехвър4ат искри,а хижаб- това е с което се покриват косите
Креми за албум4ето нямаш право да се сърдиш то е за пишещите в темата ,когато и ако пак запо4неш да пишеш при нас ще полу4иш паролата

# 228
Здравейте, момичета !

Днес влизам в темата ....и разбирам, че съм дискредитирана, защото някой имал против. Ами нека ми го каже лично. Ще го разбера и няма да се натрапвам.  Tired

Беше ми приятно с вас, но изглежда съм ви подразнила с нещо.  Confused

Бъдете здрави  - вие и децата ви  Peace

# 229
Уф,4е ми е ску4но Tired  само се въртя около хладилника.спах 2 пъти за по 4ас и половина.правих кекс и сега се 4удя какво да готвя за ве4еря. Grinningда си идват мъжете,4е няма да ме познаят ако продължавам в същи дух  261uu.не става и за излизане,4е днес има пясъ4на буря и духа много силен вятър Confused

Дани стискам палци мила Praynig
Пепи ама представяне душее  hahaha
bonbonela не се притесняваи,не си карък ,а напротив   bouquet Кажи нещо за себе си?към кои весник/списание си журналист?с какво се знимаваш през свободното време. Simple Smile

по късно ще ка4а снимки на Д-то с роклята,4е не спа да я обле4е Crazy

# 230
Сноу сега ти ли  Shocked Кои те е дискредитирал newsm78 Какво ви става бе моми4ета,пишете си, тук нямаме отговорници или отдел подръжка по темата ooooh! Снеже,никои не дразниш, а напротив. Simple Smile  bouquet
Деси как така.Ами къде тръгват тези автобуси>Какво ли се у4удвам,нали прибират пари4ките за билети и до там.Дано да се оправят нещата,4е сигурно и те се притесняват Praynig

# 231
bonbonela не се притесняваи,не си карък ,а напротив   bouquet Кажи нещо за себе си?към кои весник/списание си журналист?с какво се знимаваш през свободното време. Simple Smile

Какво да ви кажа за мен... Казвам се Даниела. Работя за няколко медии - включително национална телевизия, регионално радио и национална информационна агенция. Пописвам и в един вестник и списание - въобще развивам сериозна дейност. Работя в къщи, защото разбрах, че е най-добре да нямаш шеф на главата си. А освен това професията ми е такава, че го позволява. Най-голямата ми страст е музиката. Напоследък почти не ми остава свободно време и ако имам такова го използвам да си почивам активно и да си пооправя къщата, щото иначе не смогвам. Най-общо напоследък тичам по предизборни истории...нали знаете как е в България преди избори - обещания, обещания .... Ама стига съм ви занимавала с това. С удоволствие ще ви разкажа за мен каквото искате друго - само питайте /макар, че те въпросите би трябвало аз да ги задавам  Laughing нали това ми е професията/.
Другарчето беше казала, че обича сладичко.... ООО това е другата ми голяма страст. Толкова съм пристрастена, че чак е страшно. А си ми и личи де. Миналата година направих чудеса от героизъм и успях да сваля 20 кг за 4 месеца. Сега обаче яко съм се отпуснала пак, а и стреса си казва думата. От няколко дни обаче прилага един нов метод за отслабване, който се надявам да даде резултат. Ако даде - ще го споделя. Май съм доста многословна, ама така е .... журналист съм, с извинение. Дано не съм досадна. По-късно пак ще намина.

# 232
  • по пътеката
аз предлагам нещо- които са писали до момента  да си имат достъп до албума, много от нас си се познаваме по снимки или наживо!ли4но аз си харесвам дискретността, даже  съм свалила снимките от подписа, по едно време исках да сложа 3 те на децата- не ми прие заради ограни4ението за  мегапискелите и се отказах , то ина4е с лупа да ги гледаш!за аватара същото -отказ, да си намаля формата!
не знам дали ще проработи, но аида е един страхотен повод да си простите, ама без заден  ход  вси4ко казано и неразбрано! за вси4ки става, тъй като живеем или сме съпри4астни с празниците  по ислям ,а този е такъв, мисля, 4е бог си ни гледа и ни 4ака да станем по-добри и толерантни, по-добронамерени и по-емпати4ни бих казала! аз  ли4но намирам хармония най-ве4е в прошката и да дам нов шанс на някой да стане  по-добър и да се върне в живота ми, особено, ако си е пре4истил сърцето! забравяме лошото и напред! пиш?те си, форума е за това, кой къде иска, помагаме си, съветваме се , подкрепяме се! ако има настъпани, самахийни и рабби маене, заедно!
бонбонелла, ахлен уе сахлен и добре  ни дошла! Hug

# 233
http://www.youtube.com/watch?v=M8jDjM3kSXM&mode=related&search=

Момичета чуйте това са молитви за благодарност
После пак ще се включа Шн шаа Алла

Ама аз нямам достъп до албумчето ,въпреки че всички варианти опитвах и пак пишаНе мога да помоля помощ от мъжо или от брат ми който е с две висши и сам прави програми по компата защото не е коректно да давам парола че  момичетата са с хижаб Уважавам ги защото аз сама нося кърпа   bouquet
Хайде пак ще пиша
Дани ,не се коси какъвто и да е резултата а пиши веднага   bouquetМоя малчуган до последната седмица ми казаха че е момиче Joy
Между впрочем вчера говорих с една мойя приятелка от Рабат ,вече се е прибрала от Бг Ако тя поиска ще и предложа да се включи

На всички   bouquet

# 234
Добър вечер и от мен!!

Вие не се изморихте ли вече?
Малеее, колко много приказки се изприказваха, колко хули и обидени....

Като сте обидени, ами не пишете или само гледате сеир  newsm78
Ей, два дни на кръст не може да минат без такива постинги  Sick
Преигравате вече....  #Crazy

А колкото за паролата, да, аз я смених като мисля, че имам право на това, защото има хора, които злоупотребяват с нашето доверие.

А Кремена, след като не си включена в списъка и си много обидена от това, защо искаш паролата и искаш да пускаш снимки там?
Не е заяждане, но няма логика просто  newsm78

Дани, успех!  Hug 

Хайде лека!

# 235
Момичета, написах че съм дискредитирана, защото тъкмо се освободих и реших да кача снимки и ..хоп, оказа се, че е сменена паролата. Затова писах, че ако някой има нещо против да влизам в албума - да си ми го каже.  Peace Може и да ми стане неприятно, но ще го разбера.

Аз съм ви виждала всички и не ми е проблем този достъп, нито пък съм толкова любопитна. Просто отношението ме учуди.  Tired

За момичетата, които са с хиджаб - нека са си с него. Нали това е редно ? Нередно е, ако са без него и ги види някой мъж или греша ? Уважавам религиозните хора, но мисля, че в случая не само аз съм от друга религия, за да ми се забранява да гледам снимките, нали ?

Държах да се изясня , за да няма недоразумения с по-горнонаписаното.

Още веднъж ви пожелавам здраве   bouquet

# 236
  • O.A.E./ Пазарджик
kъде ги тия списъци бе хора #Cussing out
Снеже, аз също току-що научих паролата Peace

# 237
Съжалявам Любс, докато пишех и ти си се пояснила. Сега имам яснота по въпроса и се радвам, че нещата са казани директно ! Peace

Лека вечер !

# 238
  • по пътеката
как сменена , бре а така и никой не знае май! то да не се окажем вси4ки без право на достъп! хаххаха  голямо шоу!

# 239
  • O.A.E./ Пазарджик
още снощи беше сменена, но и не съм  си помислила нищо лошо. не се обиждай преди да си разбрала със сигурност. точно ти .

Общи условия

Активация на акаунт