Арабско - българска дружба за 39ти път

• 17 540
  • 285
  •   1
Отговори
# 240
  • по пътеката
последно не са ли казвали кога е аида? миленка каза събота, много дълъг  този рамадан,ааааааааааа! досега все на 29 ден, а сега newsm78 #Crazy

# 241
аМА я изпращайте бе хора новата че може да ми провърви повече с нея Hug
Ето ви една рецепта от мен за празника на кексче
Марси ама наистина е дълъг При нас май празника ще е в неделя newsm78 Ха  ха

Мадлен  се казва кекса
 5 яйца се разбиват с една винена чаша захар
 Аз ги разбивам с две вилици После прибавям
 1 винена чаша натурален портокалов сок ,приблизително от 4 средни портокала ,
половин от същата чаша олио  и
 3 същите чаши брашно с
3 пакетчета бикарбонат или амониев бикарбонат или някакъв прах да втасване при нас е        Alsa 

или другия вариянт е

3 яйца с една кафена чаша захар
една същата чаша портокалов сок
половината от същата чаша олио
3кафени чаши брашно
2 пакетчета бикарбонат

Да ви е сладко   chef

# 242
Кой ще ми прати паролчето??
Цунки от мен и Тарик и лека нощ!! Ще ходим да се чипкаме и приспиваме, мама в петък ще има контролно и трябва думички да зубка  Crazy

# 243
Весси  Успех   bouquet

Дтти  Не се ядосвай ,отправи им дуа да се дойдат без проблеми ,това само можеш от растояние Ин шаа Алла няма да закъснеят

Марси докъде стигнахте с приготовленията за празника Аз имам нес още уборка и от утре хамем и почвам сладките 

На всички   bouquet

# 244
Марси, смали си снимките с photobucket и ще ти станат за подпис и аватар.
Свеар, мерси за рецептата  Hug. Пепито или Дани да се заемат с правенето и да почерпят тия като мен със снимчица, че много ме мързунти да готвя  Blush
Бонбонелка,   bouquet

# 245
Сноу радвам се,4е ситуацията се изясни Hug ще 4акаме да ни покажеш Илияс а и твоя милост със корем4ето Simple Smile
Веси по4наха ли те Laughingще ти стискаме палци на контролното Laughing
Свеар интересна рецепта.никога  до сега не съм правила кекс със сок,но ще опитам непременно интересно ми зву4и Peace
марси, маи утре ще се разбере със сигурност,няма зна4ение важното е,4е хапката идва Mr. Green как им се то4а на ливанските сладки и финни мле4ни шоколад4ета  Crazy пък после ще си подска4ам,ве4е съм свикнала  261uu
Бонбонела ставате 2 Данита Hug Сега ако споделиш как пребори килограмите,ще ми направиш една голяма услуга.Имам да свалям малко по-ве4е от 20 кг Embarassed

Моми4ета обадих се на мъжо и Дима приказва с Халед Heart Eyes Cry Лелеле ама тя наистина като  голяма сестри4ка.Говори му толкова мило и смислено,а и тои и отговаря,пак нещо за балоните и обясняваше Heart Eyes

Ка4их малко нови снимки,да видите на маика араб4ето,една малка сергиика Laughing Heart Eyes

Последна редакция: ср, 10 окт 2007, 20:30 от mln

# 246
  • In a surreal moment!
Свеар ще се пробва !!!  Laughing  Веси , аз да вземам парчето дето ми остана от снощния кейк и да пристигам - най- ще е добре   Joy  то не е кой знае колко модерен , ама все си е тестенце  Embarassed  Успех на контролното !  Деси - ще стискаме палци ситуацията да се разреши скоро - ужасно е , дано не се уплашат нещо !

# 247
Привет момичета !
Дани , а така в нашата темичка повечето сме пухкави дами ! Без да обиждам никого е... Stop !!!
Аз да ви се оплача каква съм "червена шапчица "  ooooh! !
Ми оказа се , че съм объркала и на календара съм отбелязала 10-ти , а то за 8-ми ми е бил часа и си взех нов час .
До преди малко от 3 часа след обяда  се превивах от болки в стомаха , не зная какво ми става тази седмица .
Пих различни хапчета , някои върнах и така сега съм на няколко крака .
За вечеря мисля да направя ориз на фурна с пуешко месо и да се отчета и с една салата .
Мъж ми не си пада по ориз , но ако иска нещо друго да си го сготви сам .

Момичета и аз искам новата парола ! Sad

Свеър , мерси за рецептите !
Ще се пробвам и аз да направя по твоя вариант .
Миленка , много е хубаво да ги слушаш как си бъбрят по между тях си .
Аз също много се кефа , като ги слушам моите какви си ги дробът .
Веси , кекса за утре или в други ден ще го оставя зависи как се чувствам , но ще ви кача снимка обезателно .
И локумки ще правя тия дни така , че и с това ще ви почерпя .

Сноу , как сте , как е корема ?
Моя расте главозамайващо бързо #Crazy !

# 248
Свеър , чакаме я приятелката ти !
Много е хубаво , че се увеличаваме  Hug .
Деси , виждам те ! Heart Eyes
Как сте с децата ?
Още ли няма положителни новини от родителите ти ?
Отивам да готвя момичета , до после !

# 249
а сега и аз се разсърдих Crossing Arms,къде ми е паролата Thinking
най наккрая към 17.30 са тръгнали,с по4ти 24 4аса закъснение #Cussing out
Дани ако е моми4е я върни в болницата и си вземи мом4е Joy
навремето преди да родя даяна в блока на нашите имаше моми4енце на 1.5 моите бяха луди по нея и когато тругнаха за сирия ми казаха 4е ако не прили4а на поли да я върна в болницата hahaha

# 250
Добър вечер и от мен!!!

Отново!!  Sunglasses

Ей, Снежке, Снежке, май бременноста ти се е отразила в повечко, а?
Майтап, Снежинке, да не се разсърдиш.
Знаеш, че си ми на сърцето  Heart Eyes
Обаче каква дескриминация, какво чудо?  newsm78
Нещо не сме се разбрали май?  Hug

Хайде да прописваш пак тук, че да няма ...
На къде сме без малкия вече голям Илиас?
Ами очакваната бебка?
Я, виж колко лели сме тук   bouquet

Лека за сега.

# 251
 Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
полу4их си паролата   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
даяна днес не спа през деня и сега заспа сама а и днес баща и я взе на разходка с колата/понеже се върна по рано/сами и тя заспа
днес ве4е приклю4ихме с основното 4истене на къщата и на къщата за гости поставихме и новите мебели и днес мисля да си легна рано 4е през рамадана не можах да се наспя,4акам сутрешната молитва нали трябва да ги събудя преди това ио да им сложа закуска и като доидат гостите пак няма да има сън

# 252
Деси , браво много се радвам !
Лек път от мен .
Ти си супер домакиня .
Викаш да я върна , ма кой ще я вземе те тук не са много по правенето на деца .
Първо гледат да си уредят много добре живота , да си осигурят добра работа , солидна сума в банковата сметка и дом .
Пък после се почва с децата и ако имат едно са доволни , на две вече се сърдят ! - много били .
Аз си направих ориза и за мое учудване стана много вкусен .
Любе , права си много лели сме ! Heart Eyes

# 253
  • по пътеката
деси, Hug супер, ей наистина си е за притеснение това по границата!добре,4е минало ве4е! айде весело посрещане на гостите утре и нашите идват ве4ерта май! аз малко ударих едно рамо на свеки! днес линда не беше на градинка от  много будуване за мене беше  невъзможно!оба4е тя пък стана  навреме и не ме остави да спя ве4е във вените ми те4е кафе!лека, аз си забивам из нета и на музика до сутринта, няма как!на вас лека! Peace

# 254
  • O.A.E./ Пазарджик
и аз да се запиша по нощите Mr. Green
Милена, много сладка Дима. А роклята е много красива  bouquet Хая наистина от трите е взела нещо от теб Simple Smile значи и аз да се надявам третото поне малко да прилича на мен  Joy

мойта мила майчица ще остане. от 2 дни бях в депресия и все си ревех скришно. днес вечерта Бути тръгна да копува билета и за връщане, но офиса бил затворен. като ми се обади пак ме напуши рев. отидох за послед да я питам дали иска да си ходи и тя ми каза, че не искала да си ходи , но мислела, че ния не я искаме #Crazy пак си говорихме. толкова тежки думи си казваме в такива моменти. толкова е жалко и глупаво. като че ли ще живеем 100 години. ей, много мразя да се карам с някого Cry най-гадно е че и Зайед ги усеща нещата и се лута между двете. може и за това да е изгубил апетит. много е чувствителен.

горкия ми мъж за сетен път показа какво златце е. луд го направихме тия дни.

Снеже, пиши повече- как сте? как ти върви бременността? как е малкия сладур, осъзна  ли, че ще става батко?

Весе, успех на изпита Hug
весели празници на празнуващите. при нас утре ще кажат дали ще е в петък. ако е в събота доста почивка ще стане. говърмента и утре почиват.
още не сме решили къде ще ни завее на Ийт-а първия ден сме у свекървата, на втория обикновено ходим всички на някъде, но къде  newsm78 към Фуджейра сигурно.
отивам да полягам
лека от мен. да нацелувате малчовците  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт