Почивай в мир Калоянчо на Искрица Надежда!

• 58 704
  • 398
  •   1
Отговори
# 195
Честит рожден ден малко ангелче!
Цитат
Знам че тази нощ, до твоето майчино рамо ще е прислонило глава едно ангелче, толкова желано и толкова търсено.
Искрице  Hug

# 196
 Hug..Искрице,

В такива моменти няма думи..

Flowers Rose Flowers Rose за Калоянчо
 Flowers Rose Flowers Rose за Мишел

Почивайте в мир малки ангелчета!

Мишел (02.02.2007-15.12.2007) моето ангелче.

# 197
  • Варна
Едно момченце трябваше да стане на 5 годинки. Една голяма любов СТАНА на 5 години. Много е тежко да понесеш такава загуба, Дани, затова мога само да те прегърна! Почивай в мир малък Калоянчо, ние те помним и сме с теб на рождения ти ден!

Последна редакция: пн, 19 май 2008, 10:40 от Lilibon

# 198
Мила Искрица Надежда, не те познавам, но те нося в сърцето си. Теб, и малкия Калоянчо. Защото искам да съм майка като теб. Твоето дете, за краткото си време на тази земя е получило толкова много любов, колкото някои хора не получават за цял живот. Сигурна съм, че дните му са били изпълнени с любов и щастие докато е бил при теб и съм убедена, че и сега обичта ти стига до него.
Радвам се, че те опознах виртуално, защото въпреки сълзите, които изплаках за Калоянчо ти много ми помогна. Да видя как една майка трябва да обича винаги детето си, да осъзная кои са важните неща в живота, да търся винаги положителното и доброто в живота си. Мила Искрице, обичам те! И всеки път когато плача за Калоянчо си мисля, че твоето малко ангелче е щастливо, защото е получило и получава толкова много любов!
 Hug
Аз също винаги ще го помня!

# 199
Не минава ден без да се сетя за теб и Коки Искрице! Hug Само исках да ти кажа че не си сама а Калоян няма да бъде никога забравен! Обичам ви!

# 200
  • София, "Младост 3"
ДАни, мисля ви и вашият дом в сърцето ми е винаги пълен с неговите очи и твоята любов....
домът на приятелите е в сърцето, на децата - също...винаги съм с вас и с него....

# 201
Искрица , историята и болката на семейството ти, ми скъса сърцето!  Cry Моля се за твоето ангелче и за теб Praynig

# 202
  • The new Earth
Огнен обръч през челото ми, а ръцете - лед.
Сякаш съм пробита лодка, пътник без билет,
сякаш съм чадър, забравен във среднощен влак,
болен щъркел изоставен, съд без похлупак,
лятна шапка посред зима и безгласен вик,
дума, дето не я има в никакъв език,
непразнувана годишнина, празно езерце...
Плача те и те въздишам, свита на клъбце!

Думите са толкова безсъдържателни за да изразят това, което става в душата ми! Нищо различно не мога да кажа! Единствено мога да повтарям до безкрай колко много ме боли!
Липсваш ми, мое мило момченце! Мама те обича безкрайно и всяка вечер те чака в съня.
Ще те търся, докато те открия, Калоянче! И тогава вече никога няма да се разделяме!  Cry

http://www.vbox7.com/play:102c49e2

# 203
  • София, "Младост 3"
ДАни, на мен също ми липсва
обичам ви

# 204
Искричке,  Cry Cry Cry
Коки,  Cry

# 205
Искрице  smile3518.
 Hug те силно.

Flowers Rose Flowers Rose за Калоянчо