Фъкане

• 118 198
  • 649
  •   1
Отговори
# 510
страхотно е това мече и аз го имам  Hug

# 511
violeta страхотно ееее!  Hug И аз много го харесвам!  Peace Като купувах много се колебаех м/у него и "разпльоканото".......... Rolling Eyes

# 512
  • София
Много е хубаво! Аз се надявам скоро да мога да си намеря ... Simple Smile На какво да търся в ebay-а? На latch-hook ли?

# 513
  • зад пънчето, под трънчето
В ebay имат доста предложения, търси latch hook или latch hook kit. Обаче аз не видях нито едно от килимчетата на Vervaco Thinking
Но и да не съм гледала много подробно. Видях няколко с грижовни мечета, добре, че щерката вече спи, иначе щеше да ме подлуди да си купим #Silly

# 514
в америка рядко се намира вервако, гледай в европейските ибеи  Peace
обаче мечо пух има само в америката  #Cussing out

# 515
  • София
Благодаря за информацията, момичета  Hug
Ех, тая Америка... не щат да си споделят с Европата меченцата... Thinking

# 516
violeta много е сладко мечето! Hug
Дъщеря ми фъка бавничко,но и няма много свободно време.Едвам се удържам да не и помагам.

# 517
Благодаря момичета Hug, стоплихте ми душичката, а вкъщи ми натякват че "си губя времето с още една прахосъбирачка" Twisted Evil
Дидк@, доста голямо килимче сте купили, с много красива картинка. Нищо че върви бавно, нали й е приятно. Аз още се хваля с някои детски произведения и са ми по-скъпи от големите гоблени Crazy

# 518
Дидк@, много е сладка 6терка ти  Hug

# 519
Дъмпер,откъде купи бялото котенце, много е миличко. Hug

# 520
в магазина на Хризантема има на тази фирма доста модели  Peace наистина стават добре

# 521
  • Варна, морето и сините вълни!
Дами, извинете разгледах ви творенията, много са красиви!
Някой ще сподели ли от къде мога да си намеря красиво килимче да опитам да си спретна!

# 522
Благодаря ви за милите думи!Наистина и доставя удоволствие , затова гледам да си фъка самичка.

Не знам дали знаете,че и от

Коутс  може да си поръчате комплект за фъкане. http://www.coatsbulgaria.bg/Products/Kits/Anchor/Collection/Anchor+Rug+Kits.htm

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 20:49 от Дидк@

# 523
в магазина на Хризантема има на тази фирма доста модели  Peace наистина стават добре
А къде се намира магазинът Tired?  Май не съм изчела подробно темата Embarassed

# 524
улица Хриzантема номер 10 мисля бе6е, на красно село

Общи условия

Активация на акаунт