Фъкане

• 118 193
  • 649
  •   1
Отговори
# 525
  • зад пънчето, под трънчето
 Мерси, утре ще го проверя newsm51

# 526
Здравейте!
Какви красоти само творите ... взехте ми акъла  Crazy
Бихте ли споделили, от къде (он-лайн) мога да си поръчам такъв комплект, но ако може да е по-евтин и като за начинаещи  Blush ?

# 527
он лайн имат само аксиома, но там има само маркови и безбожно скъпи  Peace ако си на ти с ибея, там има доста  Hug

# 528
  • Варна, морето и сините вълни!
Тук също имат модели за фъкане Предлагат доставка с наложен платеж и куриер. Цена получавате при запитване Peace

# 529
е пак са на вервако, цени няма, но едвали са евтини  #Cussing out

# 530
Можете ли тогава да ми дадете адресите на някакви по-евтинки модели в магазини, в София?

Тук също имат модели за фъкане Предлагат доставка с наложен платеж и куриер. Цена получавате при запитване Peace
Имате ли представа, колко горе-долу вървят  Sad ?
Много искам да се пробвам, но не с някакъв безбожно скъп модел  Rolling Eyes

п.с. Изпратих запитване по мейла. Ще чакам отговор  ooooh! .

Последна редакция: вт, 20 яну 2009, 21:18 от Incognito

# 531
май възглавниците са по около 45 лева  newsm78

# 532
Като чета и си мисля какъв късмет извадих с комплекта Мечо Пух.Чак започвам да се съмнявам защо е толкова евтин? newsm78
А по-малките бяха около 30лв,за размера не знам обаче.

# 533
  • София
Може би защото моделите са детски... Иначе възглавничките вървяха по 45 лв. като ги гледах преди седмица в магазина на ДМЦ-то...

# 534
След големите препятствия с моите котки, най-после са готови.В комплекта освен посочените 7 цвята имах още 9, кой от кой по-измислени, но сега се успокоявам, че втори такива котки няма да има.

http://picasaweb.google.com/stasita78/DropBox?authkey=1Z3HIYwssB … 93484418576529586

# 535
# 536
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
След големите препятствия с моите котки, най-после са готови.В комплекта освен посочените 7 цвята имах още 9, кой от кой по-измислени, но сега се успокоявам, че втори такива котки няма да има.

http://picasaweb.google.com/stasita78/DropBox?authkey=1Z3HIYwssB … 93484418576529586

не разбрах какво не ти харесва - котетата са си супер  Peace
 Thinking измъчи те шаренийката ли?  

# 537
  • София
Наистина са много сладурски станали! Simple Smile

# 538
По-напред се бях жалвала. В комплекта цветовете недостигаха, имаше някакви абсолютно измислени цветове, които нямат нищо общо с оригинала. Накрая броях квадратччетата, за да видя дали ще ми стигнат конците. Примерно, няма оранжево, ама като нямам конци - слагам. Черно има за още половин котка. От посочените 4 кафяво, аз имам 9 вида. Комплектът е на Вервако, но ми се падна някаква тотална грешка в окомплектоването. Бях се отчаяла, но мисля, че се справих. Hug

# 539
Като чета и си мисля какъв късмет извадих с комплекта Мечо Пух.Чак започвам да се съмнявам защо е толкова евтин? newsm78
А по-малките бяха около 30лв,за размера не знам обаче.

От къде си го купила  Rolling Eyes ?

Общи условия

Активация на акаунт