Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 30

• 46 149
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 795
  • До хладилника, който обичам
намери ли,дай да ги видя

Брей и аз се зарибих по кухненските джиджавки   chef Много готини неща има  Peace А тези ножове за тефлонови повърхности, това ли са- http://www.laredoute.fr/vente-3-couteaux-anti-rayures-solutions- … e&pagesize=12

# 796
шапка за плуване
Тази шапка е много хубава. Отвътре е подплатена и не залепва за коцата, не я скубе и къса. Прилепва добре, без да е много стегната .

# 797
  • София
Ако много ми стискате палци, въпросът с въпросната такса в понеделник може да е история  Embarassed

# 798
  • Варна, морето и сините вълни!
Ако много ми стискате палци, въпросът с въпросната такса в понеделник може да е история  Embarassed
Абе палци ще стискаме, но ще чакаме и да ни дадеш инфо как си се преборила и аджеба защо я вземат таз такса.

# 799
  • Варна
Аз вчера си получих две пратки в пощата.
Този анцунг е от много хубаво трико, но имам две забележки - 1. По-добре си поръчвайте от лилавия, розовото горнище и сивото долнище някакси не се връзват едно с друго; 2. Поръчах си ръст 156, висока съм 161 и долнището ми е дълго.
Също ми пристигнаха и ботушите от 14 евро, като за толкова пари - стават. Отговарят си на номера, аз нося 37, поръчах си 37 и ми заспаха. Горе на прасеца са ми широки, ще ги нося на обущар да ги стесни. Моите са черни, не изглеждат отчайващо евтини.
Другите две неща ми бяха подаръци - кожената чанта с капзите - хубава е, ще си я нося; комплекта пътни чанти - всъщност са 3 - една голяма пътна, една като за спорт и един несесер (не са нещо особено, но пътната ще я ползвам).

# 800
  • Карлово
Ето го лилавия сервиз, цвета е по-скоро тъмна пепел от рози,  на мен ми допада много.

# 801
  • София
Мацки, като пращат майл за потвърждение на поръчката, най-отдолу има майл адрес за "costumer support" - обслужване на клиенти. Може ли някоя от вас да ми го прати, че се е сринал сървера на майл клиента ми и цялата ми поща е заминала. Включително и кореспонденцията ми от ЛаРедут. Благодаря предварително.

# 802
Еееее, Каримма, страшна си!

Отново ми даде грешка при плащането, опитах отново и отново...така и не стана. Но получих потвърдителен мейл. /засега само един Laughing/. ...иди ги разбери!

# 803
Ето го лилавия сервиз, цвета е по-скоро тъмна пепел от рози,  на мен ми допада много.

Благодаря!  bouquet

# 804
Преди малко си взех поръчката от 28.09. В нея беше ето този анцунг детски- не е лош. Съвсем обикновен е и з аградина става. не е много дебел, въпреки, че е ватиран вътре. http://www.laredoute.fr/vente-survetement-en-molleton-gratte-enf … e&pagesize=16

тези детски маратонки са страхотни ( за цената си де). Аз поръчах 30 номер и май, чак догодина есента, ще го носим, но няма лошо.
http://www.laredoute.fr/vente-les-joggers-bebe.aspx?productid=32 … e&pagesize=16

И кафявата чанта подарък е страхотна. С къса дръжка и като я сложа през рамо строи високо. Качествена изглежда. Абе...на харизан кон....

# 805
  • Варна, морето и сините вълни!
Може ли някой да я покаже тази кафява чанта?

# 806
  • София
Старая се да плаша, защо са трошили иначе родителите ми пари по мене  Joy #2gunfire Joy

# 807
  • София-Лагера
Старая се да плаша, защо са трошили иначе родителите ми пари по мене  Joy #2gunfire Joy
Стискаме Peace

# 808
  • София-Лагера
Мамика от къде взе твоята поръ4ка?

# 809
Щом на софиянки запо4наха да идват поръ4ките от 16-17, зна4и варненки гответе се ние сме за утре или понеделник.

Общи условия

Активация на акаунт