Работна тема - 9.10.2007, 13.00 пред МТСП, ул.Триадица 2

• 21 587
  • 350
  •   1
Отговори
# 120
Аз мисля,че всички трябва да сме с децата,независимо дали са с увреждания или не,така ще дойдат много повече майки и цели семейства

Абсолютно, кой както може и както му е удобно!!! Peace

# 121
Чут чут, с тебе и Лимуноса, трябва да се съгласуваме кой какви плакати ще пише. Нези също май каза, че ще пише.

# 122
здравеийте!

искам да уточня моята роля с hear, teo... ??
(извинявайте, че с големи пиша,....)
до колкото разбирам хиър ще говори с блогери, за да включат картинката с надписа , ок

- искате това което правих да го кача на друго място, не в мултито. ок.
- да сменя ли текста! (с какъв)
- да включа ли датата и мястото на протеста ( какви са те?)

ХИЪР, добре е да има и линк към филма и петицията, но не знам как да го 'бодна' в картинката.
тези хора дали ще се съгласят да оставят линкове под картинката, която ще ти изпратя ( вж. моя подпис?!)

друго - какво ви трябва като фотошоп намеса, разбирам, че Дамаянти е на работа вече и й е трудно да прави нещо. какво мога да помогна и за кога.

моля за конкретните ми ангажименти ( и срокове), защото от говорене накрая аз ще се изложа, като все неразбралата. Rolling Eyes а и имам днес и утре, вдругиден пътувам и не знам кога пак ще отворя интеренет ( сигурно чак след седмица!) . тоест, каквото трябва да правя - давайте!

ПП: Една забележка имам обща - МНОГО е негативна кампанията. Холокост, прошки, стопове,... много. просто тази кампания освен, че е тежка, като визия е тежка и като послание. Малко хора ще се съберат с такива послания.
Но мисля, че е късно за промени, а и във форум комуникация и това, което правите е много и е страхотно  Hug

Последна редакция: вт, 02 окт 2007, 12:20 от Lennie

# 123
ПП: Една забележка имам обща - МНОГО е негативна кампанията. Холокост, прошки, стопове,... много. просто тази кампания освен, че е тежка, като визия е тежка и като послание. Малко хора ще се съберат с такива послания.
Но мисля, че е късно за промени, а и във форум комуникация и това, което правите е много и е страхотно  Hug

Ами това са и моите притеснения. Затова исках поне тук, за аватар и подпис да не е толкова шокиращо, но........
Все пак смятам, че предложението на Калаза, плюс надписа е добре за подпис. Хем казва много, хем е стряскащо, но не чак дотам, че хората да се одръпнат.

Лени,
Надписът България 2007, плюс надписа: Финалните надписи на "Забравените деца............................................................."................................................

Пусни го тук, да го има. Hug

Датата и часа, чакаме Роси да каже кога ще се оповестяват. Линкът, и аз не знам как се бодва в картинката, може да е отстрани.

# 124
.

Последна редакция: вт, 02 окт 2007, 16:28 от Lennie

# 125
Искам и аз да помогна. Не успях да изчета всичко и след малко ще се върна назад в темата, за да го направя. Но ще се слагат ли банери по сайтове? Ако да - да потърся варианти по разни познати дали ще подкрепят петицията и протеста като сложат банер?

# 126
  • София
Аз съм за втория вариант на Лени. Ако остане първият обаче, поправете го:
"да спрем ужасА в могилино" е правилно.

# 127
Дълго мислех какво да напиша... не ми дойдоха думи...

Искам да помогна! На работа съм, включете ме в принтирането ако има нужда. От Смолян съм, но ще изпратя листовките с куриер на посочен от вас адрес. Ако мислете, че мога да помогна с още нещо на среща съм.

# 128
Аз съм за втория вариант на Лени. Ако остане първият обаче, поправете го:
"да спрем ужасА в могилино" е правилно.

popravih go

# 129
pozdrav za vsichki ( neshto, koeto se vurti tuk po tv..)

http://www.youtube.com/watch?v=5Y9k-U67FNg

# 130
Лени вика ми, че нямам разрешение за там
сега, какво нека продължим във форума за могилино - КОЙТО ИСКА ДА СЕ ВКЮЧИ, НЕКА ТАМ КАЖЕ С КАКВО И КАК Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 131
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
На мене сякъш повече ми хареса първият плакат,защото става ясно,че не иде реч само за децата в Могилино ,а за всички забравени и захвърлени по отдалечените краища на страната ни дечица

# 132
Лени вика ми, че нямам разрешение за там
сега, какво нека продължим във форума за могилино - КОЙТО ИСКА ДА СЕ ВКЮЧИ, НЕКА ТАМ КАЖЕ С КАКВО И КАК Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

ако не ги отваряш ( не знам защо!!!!) , направо ги сейвни от тук. дай на снимката save as  и готово.
мен в новия форум не ме пускат.

# 133
никой не ми отговаря за субтитрите и другите неща Rolling Eyes

# 134

Общи условия

Активация на акаунт