Октомври грее във позлата, дарява ни с надежда свята!

• 21 775
  • 565
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Аничка, да нацелуваш малчо и от как му Ралица. Още по-див да расте, че като гледам ти доскучава понякога  Mr. GreenHeart Eyes Честит ви празник и на четиримата.
А, пък аз съм киселец, така поне ми свърши седмицата, но всичко ще се оправи по един или друг начин.
Ако ви кажа как ми се е раздумкало сърцето ... едвам го удържам на мястото му. Докато четях във форума ни почна да се бунтува, ама защо хич не знам.
Станах в 10:30, голям срам. Но като си лягам по малките часове така ще е.

# 211
Голям отвеяник съм.  Embarassed

Аничка, да ти е жив и здрав Пепи! Все такъв чаровник да расте! Щастливо и безгрижно детство да си има! И да те прави много горда и щастлива!  bouquet

Уф, хващам се на няколко пъти вече, че след като съм прочела всичко всъщност нещо е останало между капките. И това нещо е съществено.  ooooh!

# 212
Аничка,да ти е жив и здрав порастналия мъж.Да расте здрав и много радост да ви носи,и да бъде най-добрия батко през декимври!   bouquet
Хубава седмица на всички. Hug
Аз ще се възползвам от слънчевото време днес и ще скитаме с малкия.

# 213
Благодаря Ви момичета. Да ви се връща.

Уж не съм оглупяла, ама нещо ми идват сложни задачките.
Черпя виртуално

и естествено

Последна редакция: пн, 15 окт 2007, 16:24 от Anichka

# 214
  • София
ЧРД на Петърчо! Да е жив и здрав! Весело изкарване!!!

# 215
ЧРД на Петърчо и от мен. Да е жив, здрав и все така чаровен, а през декември отговорен баткоbouquet

Чак сега сколасах за форума.
Рончо, честити ти кубинки. Със здраве да си ги носиш. Hug

Хубава седмица на всички.
Hug Hug Hug

# 216
Айде и при нас почна новата седмица - да я докараме бързо до почивните дни пак!

Аз четох, четох, ама не можах да видя (ако съм пропуснала, ще увелича диоптъра) - някой да има новини от Сладка мама? Тя нали трябваше да ходи да й правят серклаж тези дни? Дано всичко да е наред и вече само почивка-а-а.

Hug

# 217
Аничка, да ти е живо и здраво порасналото момче и да бъде един много добър батко и да ти помага с малкото човече:)  Да го нацелуваш от лела му Николетка:)

Аз утре следобеда съм на ФМ за пореден път. Стискайте ми палци:)
А пък днес се сдобих с поредното красиво хематомче, тоя път на лявата ръка. Ходих в Бодимед  и пуснах щитовидните.
Резултат:
TSH 4,06  /0,27-4,2/
T4 11,03 /9,3-17/
T3  2,48 /2-4.4/
Тоя път са в референтните граници, обаче ТСХ-то ми пак не отговаря на изискването според инфото на Зори да е до 2... Явно ще се ходи на лекар... Обаче в Кандиларов всеки път като си дам изследванията, и все ми излизат над норма, а в други лаборатрии- под горната... Отново се питам на кого  да вярвам...

Аз още си боледувам тихо и кротко...не съм оздравяла, ама не съм и болна...едно такова никакво ми е. Обаче за сметка на това- работа има колкото си искам...

Хубава седмица на всички!
 Hug Hug Hug

# 218
  • Варна
Аничка честит рожден ден на момченцето ти!

# 219
  • София
Аничка,да ти е жив и здрав Петърчо,да расте умен и щастлив!  bouquet

Ники,обърни внимание на това с TSH,защото наистина много се коментираше в Зачатие.А защо не си пуснала и антителата ТАТ и МАТ - те също са важни.Успех утре,всичко ще е наред! Hug

# 220
Зори, антителата ги пуснах миналата седмица и са ми е норма, затова днес не ги повтроих, не видях смисъл. Доц. Конова ми беше писала да изследвам ТСХ,ТАТ и МАТ и затова ги пуснах. А като излезе лошото ТСХ и леля ми/тя е д-р/  каза да пусна хормоните. Абе шантава работа,писна ми да съм като наркоманче в ръцете...

# 221
Ники,сигурна бях,че резултатите ще са па-различни.ТСХ-то пак не е в норма,но е по-прилична стойност.Аз лично не вярвам на Кандиларов по безброй причини,много неща съм видяла,но не ми се иска да ги коментирам тук.Отиди на лекар,всичко ще е ок.Успех утре на ФМ. Hug

# 222
Ники,  fingerscrossed за ФМ и чакаме вести после за бебунка.
А аз днес съм на поредния доплер. Нещо ми е притеснено. Добре поне, че дребния не спира да танцува.
 Hug на всички.

# 223
KikiNiki, стискам палци силно! Всичко ще е наред, сигурна съм  Hug
Bori-Ana , не се притеснявай, щом дребния е активен  Wink
Много сте смели мили бременни момичета и сте по силни от колкото си мислите в момента! А аз много ви се радвам на всички!
Аз като си спомня миналата година как изпадах в истерия преди всеки преглед и как ме успокоявахте.   bouquet
 Hug и от мен!

# 224
Ники , с теб сме  Hug

Бори, драсни ми след доплера да кажеш как е минало  Hug аз мисля да накарам Георгиев и мен да прати там. Никога не ме е пращал.

Общи условия

Активация на акаунт